Aşılama Aşılamadan 1hafta sonra ne gibi belirtiler oluyor?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gercekten seni tebrik etmek gerek bunca zamandir takiliyorum siteye bu kadar dogru konusanini kendini kandirmiyanini görmedim cok cok haklisin... gercekler acida olsa beklemek gerek belirtilerle ugrasip kendimizi kandiriyoruz

arkadaşlar sizden yardım istiyorum şuan çok morarim bozuk aşılama yapılmıştı bana 15 gün önce
şuan adet günlerim kahve rengi akıntım var çok korkuyorum tutmadımı acaba yoksa olabilirmi ne yapmam lazım nezaman belli olur tuttugu

kan testi yaptırırsan belli olur 15 gün geçmiş beta hch yaptırabilirsin.inş hayırlısı olmuştur senin için

benim aşılama yaptırdığım gün ve diğer gün kanamam oldu hemde hemen geldi kan ama çok az sonrasındada sarı akıntı devam etti 2 3 gün şimdide beyaz akıntım var adetimede 5 gün kaldı yani kanama olması tutmadımı anlamına geliyor olmadımı yani ama benim vajinam çok dar ben ondan dolayı zorlandığım için kanama oldu sanıyordum.

Son düzenleme:

Merhaba.Doktor söylemiş olmalı kanamanın normal olduğunu. Çünkü bende de oldu kanama.Benimde 12. günüm aşılamanın.Ve aynı şekilde akıntım var sarı mı beyaz mı pek anlayamıyorum. Ayrıca bugün karnım ağrıyo moralim bozuluyor galiba tutmadı. İlk aşılamam.
Dilerim isteyen herkese rabbim sağlıklı çocuklar verir..

yarın gideceğim doktoruma o zaman soracağım zaten kanamayı ama normalmiş araştırdım.
zaten rahmim çok dar benim ondan olmuşta olabilir.
benimde öyle bi bakıyorum sarı bi bakıyorum beyaz birşeyler geliyor işte
adet olcakmış gibi ağrılarım var ateşimide ölçüyorum ben son 5 gündür 36.4 te sabit kaldı offf ayın 25i adet günüm
senin ne zaman?

Son düzenleme:

Normal çünkü doktor bana söylemişti. Ay böyle beklemek ne zor benimde ayını 24ü 25i İçimden bir ses tutmadı diyor çünkü ağrılarımda var sanki olucakmış gibi. Benimde aşılamanın 13. günü diyorumki gidip testmi yaptırsam iyice rahatlasam bilemedim. Allah hakkımızda hayırlısını versin canım. Güzel haberler olur inşallah.

papatya benimde sana bir sorum olacak ateşimi ölçüyorum dedin neden ki?

ates olcme yontemı ile gebelık takıbı yapıyolr canım yumrtlama gununu buluyosun bıde keısn hatırlamıyorum ama adet olcagın zamn atesın dusuyor sanırım yada cıkıyor kk da var bak isetrsne ates ölcme ile gebelık mı ne

merhaba canım. Gittinmi doktora ne dedi? Olmadım ama Off benim tutmadı galiba acaip ağrım var bide ateş basıyor 2. denemeye artık umudum

teşekkür ederim cevabın için. Sende aşılamamı yaptırdın?

papatya benimde sana bir sorum olacak ateşimi ölçüyorum dedin neden ki?

yumurtlamadan sonra yükselirse yada düşmeden sabit kalırsa adet gününe kadar baktın halen adet olmuyorsun ateşin yüksek gebe olabilirsin.
ara ara yaptığım bi yöntem mesela yükseliyor 36.5 oluyor diğer sabah 36.1e falan düşünce anlıyorum ya o gün yada diğer gün adet olacağımı.
mesela dün 36.6 çıktı bu sabah 36.3 düştü yani bu demek oluyorki hazırlan adet geliyor.

Merhaba arkadaslar kimse yokmu??bende cumartesi aşılama yaptırıcam yardım edermisiniz?anastezi yaptırmama gerek varmı??ağrılı bişeymi?

Merhaba arkadaslar kimse yokmu??bende cumartesi aşılama yaptırıcam yardım edermisiniz?anastezi yaptırmama gerek varmı??ağrılı bişeymi?

Merhaba ,

Bende geçtiğimiz cumartesi yaptırdım ilk aşılamamı.. Gerçekten anesteziye gerek yok.. Hissedeceğin ağrı büyük bişey değil ... Umarım iyi sonuçlar getirir sana..

selam arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım sık sık foruma uğrayıp önerilerinizi okuyordum.ben 4 yıllık evliyim ve maalesef henüz bebeğime kavuşamadım çok üzülüyorum.bugun aşılamamın 6, günü kendimde belirti aradıysam da bulamıyorum,yanlızca sag kasıgımda batma hıseedıyorum acı vermiyor.sorunumuz sperm hareketsizliğ ve benim rahmim t şeklinde.tuttu mu tutmadı mı diye sıkıntı yaptım günler geçmek bilmiyor

kızlar merhaba

bana yardımcı olur musunuz lütfen,

21 Kasımda aşılama oldum bu 2. aşılamam, 5 Aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve ne idrarda nede kanda baktırmadım, hem sonuçtan korkuyorum hemde çok fena belim ağrıyor, sivilcelerim çıktı sanki adet olacakmışım gibi ama hala bişiy yok, hamile olma ihtimalinde de böle belirtiler oluyor mu, walla beklemekten kafam karıştı, forumlarda çok şey okudum, aşılama olupta adet sancısı çeken ve hamile olduğunu öğrenen çok insan okudum, hatta sivilceleri bilem çıkmış, bende gariplik adetten önce sancım olurdu ama bu kadar hayatımda olmadı, çok ama çok aşırı ağrılarım var, belim hiç ağrımazdı ama belim kopuyor ağrıdan, bir kaç gün daha beklemek istiyorum kesin ondan sonra bakarım testlere diyorum, ayrıca ilk aşılamamı 1 sene önce yaptırmıştım,

size kısaca hayatımdan bahsedeyim, 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadım evlendiğimizden beri ama bir kere bile hamilelik belirtisini geçeyim olamadım bile, önceleri sadece gebelik öncesi hazırlık olsun diye doktor kontroluna gideyim dedim artık doktorlardan çıkamaz oldum, işin garip tarafı ne bende ne eşimde bişiy bulamıyolardı, taki bu seneye kadar doktorum benim yumurtalarımdan kaynaklandığını söledi üzülmedim desem alan olur, yıkıldım, rahim filmi bilem çektirdim sonra 4-5 kere klomenle denedik olmadı 2 kere çatlatma ile denedik olmadı bu 2. aşılamam bakalım sonuç ne olacak, hepimiz hakkında hayırlısı kızlar, Güzel Allah'ımdan ümit kesilmez o ol derse olur, sadece beklemek ne yapalım hayırlısı...

mrb inşallah aşılaman tutar...benim de rahimim ters olduğunu söylediler.t şeklinde derken nasıl yani sizinkisi...bende aşılama yaptım..eşimde hareketlilik problemi var.

slm ben aşılama yaptırdım aşılama yaptırdıktan sonra ara ara mide bulantım, anlattığınıza benzer bendede kasık ağrım oldu sonucum 4 gün sonra belli olacak ama çok merak ediyorum
siz hamile kaldınızmı yazdıklarınız hamilelik belirtimisi bana cevap yazarsanız sewinirim.

slm ben aşılama yaptırdım aşılama yaptırdıktan sonra ara ara mide bulantım, anlattığınıza benzer bendede kasık ağrım oldu sonucum 4 gün sonra belli olacak ama çok merak ediyorum
siz hamile kaldınızmı yazdıklarınız hamilelik belirtimisi bana cevap yazarsanız sewinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…