canım 6. günde belli olmuyor 15.günde belli olur bebeğin tutup tutmadığı zaten tutsa bile 15. belirti olmaz ancak birbuçuk aydan sonra belirtiler başlıyor miğde bulantısı iştah açılması filan yani canım aşılamada tutup tutmadığını belli edicek hiçbirşey yok yazıki 15.gün kan testiyle öğrenebiliyorsun idrar testi yanlış sonuç gösteriyor yaziki beklemden başka çare yok bekliyceksin zaten en zor olanda bu bende bekleyen biri olarak bunun zorluğunu biliyorum aşılamadan sonra kasık,bel ağrısı,akıntı gibi şikayetler oluyor genelde kanama olmuyor aşılamada ve sonrasında sana tavsiyem pozitif düşün ayaklarını sıcak tut bol bol su iç siğara içme ve elinden geldiği kadar dinlen yorulmaman ve sitrese girmemen aşılamanının başarısını yükseltir aşılama ve ertesinde yatıp dinlenseydin diğer günlerdede elinden geldiği kadar uzan dinlen iş yapma sebze meyve ye ve dua et allah yardımcın olsun.
arkadaşlar sizden yardım istiyorum şuan çok morarim bozuk aşılama yapılmıştı bana 15 gün önce
şuan adet günlerim kahve rengi akıntım var çok korkuyorum tutmadımı acaba yoksa olabilirmi ne yapmam lazım nezaman belli olur tuttugu
benim aşılama yaptırdığım gün ve diğer gün kanamam oldu hemde hemen geldi kan ama çok az sonrasındada sarı akıntı devam etti 2 3 gün şimdide beyaz akıntım var adetimede 5 gün kaldı yani kanama olması tutmadımı anlamına geliyor olmadımı yani ama benim vajinam çok dar ben ondan dolayı zorlandığım için kanama oldu sanıyordum.
Merhaba.Doktor söylemiş olmalı kanamanın normal olduğunu. Çünkü bende de oldu kanama.Benimde 12. günüm aşılamanın.Ve aynı şekilde akıntım var sarı mı beyaz mı pek anlayamıyorum. Ayrıca bugün karnım ağrıyo moralim bozuluyor galiba tutmadı. İlk aşılamam.
Dilerim isteyen herkese rabbim sağlıklı çocuklar verir..
yarın gideceğim doktoruma o zaman soracağım zaten kanamayı ama normalmiş araştırdım.
zaten rahmim çok dar benim ondan olmuşta olabilir.
benimde öyle bi bakıyorum sarı bi bakıyorum beyaz birşeyler geliyor işte
adet olcakmış gibi ağrılarım var ateşimide ölçüyorum ben son 5 gündür 36.4 te sabit kaldı offf ayın 25i adet günüm
senin ne zaman?
papatya benimde sana bir sorum olacak ateşimi ölçüyorum dedin neden ki?
Normal çünkü doktor bana söylemişti. Ay böyle beklemek ne zor benimde ayını 24ü 25i İçimden bir ses tutmadı diyor çünkü ağrılarımda var sanki olucakmış gibi. Benimde aşılamanın 13. günü diyorumki gidip testmi yaptırsam iyice rahatlasam bilemedim. Allah hakkımızda hayırlısını versin canım. Güzel haberler olur inşallah.
ates olcme yontemı ile gebelık takıbı yapıyolr canım yumrtlama gununu buluyosun bıde keısn hatırlamıyorum ama adet olcagın zamn atesın dusuyor sanırım yada cıkıyor kk da var bak isetrsne ates ölcme ile gebelık mı ne
papatya benimde sana bir sorum olacak ateşimi ölçüyorum dedin neden ki?
Merhaba arkadaslar kimse yokmu??bende cumartesi aşılama yaptırıcam yardım edermisiniz?anastezi yaptırmama gerek varmı??ağrılı bişeymi?
selam arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım sık sık foruma uğrayıp önerilerinizi okuyordum.ben 4 yıllık evliyim ve maalesef henüz bebeğime kavuşamadımçok üzülüyorum.bugun aşılamamın 6, günü kendimde belirti aradıysam da bulamıyorum,yanlızca sag kasıgımda batma hıseedıyorum acı vermiyor.sorunumuz sperm hareketsizliğ ve benim rahmim t şeklinde.tuttu mu tutmadı mı diye sıkıntı yaptım günler geçmek bilmiyor
Bunları düşünmek , zor olsada beklenen günü beklemek , heyecan vermesi bir an
mutluluk vermesi , nekadar güzel geliyor dimi insana , umut olmasa insan yaşayamaz heralde.
İnşallah canım bu baş dönmelerin , mide bulantıların belkide bebişinin anne ben burdayım
demesine işarettir belki ( inşallahhh )
Akşam banada kızımın çarşafını seriyorum havaya kaldırmış sirkelerken çat dedi sanki
kasığımdan bişey koptu , kalakaldım 2 büklüm , sonra biraz oturdum geçti . anlamadım
nedir bu. Zaten kasık ağrım vardı ama bukadar gerilme , bişey kopma hissi yaşamadım
hiç. Ya zaten pazar veya ptesi kırmızı kartı yerim ben . bilmiyorumkismile
Senin kaçıncı aşılaman canım , ne belirtilerin var ?
Bunları düşünmek , zor olsada beklenen günü beklemek , heyecan vermesi bir an
mutluluk vermesi , nekadar güzel geliyor dimi insana , umut olmasa insan yaşayamaz heralde.
İnşallah canım bu baş dönmelerin , mide bulantıların belkide bebişinin anne ben burdayım
demesine işarettir belki ( inşallahhh )
Akşam banada kızımın çarşafını seriyorum havaya kaldırmış sirkelerken çat dedi sanki
kasığımdan bişey koptu , kalakaldım 2 büklüm , sonra biraz oturdum geçti . anlamadım
nedir bu. Zaten kasık ağrım vardı ama bukadar gerilme , bişey kopma hissi yaşamadım
hiç. Ya zaten pazar veya ptesi kırmızı kartı yerim ben . bilmiyorumkismile
Senin kaçıncı aşılaman canım , ne belirtilerin var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?