canım ben 4 yaptırdım daha hasta olamadım bugun 16 gün aslında test yaptırsaydım bugun öğrenebilirdim yaptırmadım 2 güne kadar hasta olmazsam tutmuş demektir geçen ay 21 hasta olmuştum aşılama 1 gün geciktirebiliyor onun için sevinmiyorum yazarım sana bekleyip görüceğiz canım herşeyin hayırlısını versin allahım.
Bunları düşünmek , zor olsada beklenen günü beklemek , heyecan vermesi bir an
mutluluk vermesi , nekadar güzel geliyor dimi insana , umut olmasa insan yaşayamaz heralde.
İnşallah canım bu baş dönmelerin , mide bulantıların belkide bebişinin anne ben burdayım
demesine işarettir belki ( inşallahhh )
Akşam banada kızımın çarşafını seriyorum havaya kaldırmış sirkelerken çat dedi sanki
kasığımdan bişey koptu , kalakaldım 2 büklüm , sonra biraz oturdum geçti . anlamadım
nedir bu. Zaten kasık ağrım vardı ama bukadar gerilme , bişey kopma hissi yaşamadım
hiç. Ya zaten pazar veya ptesi kırmızı kartı yerim ben . bilmiyorumkismile
Senin kaçıncı aşılaman canım , ne belirtilerin var ?
bende ilk aşılamamı olucam şubatın 23 de çok heycanlıyım ve çokkkkkk ta ümitliyim inşallah bizimde yüzümüz güler
sagol canim allah herkese yasatsin bu duyguyu istersen sana bi kac tavsiyede bulunabilirim.Asilama yaptirmaya gitmeden önce icinden geldigi sekil dualar et ve kuranda oku.Rabbim bana hayirlisiyla tez zamanda bi evlat nasib eyle diye dua et.asilama yaptircan zaman moralini yüksek tut.Asilmadan sonrada cok ama cok dikkat et agir kaldirma v.s. Birde önemli olan cok düsünme oldumu olmadini diye zaten olsada olmasada biz biseyi degistiremeyiz rabbim herseyin iyisini bilir vakti zmani gelincede zaten verio.Bazen biz ona laik kullar olamasakta.Kendine iyi bak hayirli haberlerini insallah burada paylasiriz.
destek oldugun için çok teşekkür ederim moralim yüksek umudumda var kuranda okudum inşallah bende sevinirim güzel haberlerimi veririm inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba nazlım tebrik ederim. bende ilk aşılamamı yapacam.. nazlım eşimde sperm hareket bozukluğu var yazmıştın. benim eşimdede ileri hareketi spermi yok... seninde mi böyleydi.. cevalarsan sevinirim.
merhaba canim evet benimde esimin sperm hareket bozuklugu var.Yani spermler oldugu yerde pervane gibi dönüyormus hizlica ulasmasi gereken yerde.Esimde yüzde 80.Geriye kalanda normal ama yetersiz ve ayni zamanda cok yavasmis.Ulasmaya calisana kadar kanallarda ölüyormus,cünkü hizli olmadigi icin.Canim ileri hareketi derken hizlimi diyorsun???
evet nazlım hızlı hareket eden sperm hiç yok... ya yavaşlar yada hareketsiz....
Hacim:4,6 ml
-Sperm Sayısı:11 milyon
-PHSS:%36
-Morfoloji:MEUSC:Normal:%4,
-WHO:nORMAL:..........
Hareketlilik:%54
-Hızlı Lineer Hareket(+4)%:görülmedi
-Yavaş lineer Hareket (+3)%:%36 4 milyon /ml
-Lokalize (+2)%:%18 2milyon/ml
-Hareketsiz (+1)%:%46 5 milyon/ml
-Baş anomalisi:%52
-Akrozom Anomalisi:%20
-Orta kısım Anomalisi:%16
-Kuyruk kısım anomalisi:%4
Stoplazmik droplet:%4
değerler bu şekilde canım... bilmiyorum ne yapam gerektiğini... şimdi klomen kullanıyorum.. yumurtalarım gelişirse önce pregny iğne ile çatlatırız sonrada aşılama yapalım dedi..Bakalım artık .. sen bana ümit oldun..
canim hic canini sikma olur bence.Yazdigin sayilardan kelimelerden anlamam pek ama bi hizli bide yavas spermelr varmis.Yavaslar uzun yasarmis ve kiz spermi hizlilar kisa yasarmis ve erkekmis.benim esimin daha cok yavaslar varmis.Yani kisaca 15% toplam hamile kalabilmem icin sperm,gerisi bos yerinde dönüyor canli ama ise yaramiyor aslinda cok yetersiz ama bak allah nasib ettimi oluyor.Bide yaptirmadan 10 gün önceden falan iliskiye girme sperm cogaliyo tutmasi daha iyi oluyo.Bunu her doktor söylemiyo ama ben internette okumustum canim.Icin rahat olsun dua et hep.Ben cok dualar ettim aglaya aglaya rabbime yalvardim adeta güzel allahim diye hitab ettim hep allaha böyel dua edersen rabbim hosnut olurmus bol bol icinden geldigi gibi dua et asilamayi yaptircan zaman bana yaz dua edeyim sana olurmua.s.
günaydin canim,
benim esiminde sperm hareket sorunu var o yüzden bizde asilamayi yaptik.Ama bu siralar
kafam karisik tam 1hafta oldu yaptirali 1hafta daha beklemem gerek.Kendimi olmadi diye
hazirliyorum yoksa kötü olmaktan korkuyorum ya.Ama bugün sabaha karsi uykumda beni
eden bisey vardi bi uyandim,basim felaket dönüyor etraf pervane gibi yarim saat bekledim
gecedi sonra yavas yavas azalirken midem bulanmaya basladi.Acaba oldumu dersin ya.
Gerci benim normaldede hep tansiyon düsüklügü var ama bilmiyorum ya ara arada zaten
kasiklarima bicak batiyor gibi oluyor.Acaba duygulari negativ olupta hamile sonucu alanlar
omusmudurki?????deryacim senin haberlerini bekliyorum canim
canım teşekkür ederim yazdıkların için...yarın 10. gün kontrole gidecem bakalım yumurtalar gelişmiş mi;? sana yazarım.. aşılama yapılacağındada muhakkak yazarım dualara cok ihtiyacım var.. allah hepimizin gönlüne göre versin...
nazlım ama girmiyosun buraya... unutma bizi... sen umutsun çünkü... bişey daha soracam sen aşılamadan kac gün önce birlikte olmayı bırakdınız .. yarın yeniden kontroluüm var bakalım..
ay çok heyecanlandım nazlım benimde aşılamamın 8 günü bugün senin yazını okurken kendim yazmış gibi oldum bu gece ve sabah aynı şekilde baş dönmesi ev dönüyo sanki sonra sabajh kalkerken tekrar biraz geçmeye durdu bu seferde mide bulantısı inşallah bende senin gibi mutlu haberi alırım allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin....
merhaba, bugun ben de ilk asilamami yaptirdim. Hepimize bu zorlu yolda sabir ve basari diliyorum. Cikolata kistim var, doktorum sansim olabilecegini soyledi. Gecen yil hamile kalmis ve 12 haftalikken kalbinin durdugunu ogrenmistim. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?