Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

Selam, benim de 11. Gunum umarim her seyin hayirlisi olur. Her isteyen icin. Bende inanilmaz derecede kasik ve karin agrisi oldu ama gecti bir kac gundur. Psikoloji de cok etkilidir eminim. Umarim her sey guzel olur ☺
Aynen Can'ım dünde benim kasık Ağrı'm oldu hatta erken olmasa adet olacagim sandım ama dediğin gibi psikolojik olabilir Allah herkesin gönlüne göre versin. Sen progeston kullanıyor musun

Aynen Can'ım dünde benim kasık Ağrı'm oldu hatta erken olmasa adet olacagim sandım ama dediğin gibi psikolojik olabilir Allah herkesin gönlüne göre versin. Sen progeston kullanıyor musun
Yok su an ben hicbir sey kullanmiyorum. Ama dedigin gibi adet olacagim zannediyorum ben de gonlumuze gore versin Allah. insallah sonuc guzel olur

Yok su an ben hicbir sey kullanmiyorum. Ama dedigin gibi adet olacagim zannediyorum ben de gonlumuze gore versin Allah. insallah sonuc guzel olur
Anladım Can'ım insallah adet olmazsın da bebisin olur :) bana doktor verdi iki düşük yaptım ondan galiba

Anladım Can'ım insallah adet olmazsın da bebisin olur :) bana doktor verdi iki düşük yaptım ondan galiba
Cok gecmis olsun canim Allah bir daha yasatmaz insallah. Icini ferah tut stres olmamaya calis ne kadar olabilirsen, zaten kaderimizde varsa ergec olacak istegimiz. Bakalim ay sonu her sey cikacak meydana ☺

Mrb arkadaşlar ben daha onceyazmistim ilk asilamam gebelik kanda cikti ama 2 gun sonra dustu simdi 2. Asilamamin 14.gunundeyim belirtilerim var ve cok ilginc olucakki ilk asilamadaki gibi kafama hic takmadim ama gun yaklasinca aklima geldi hic umidim yok busefer ama hayirlisi kimsenin kucagi bos kalmasin rabbim herkese nasip etsin

Herkese merhaba bende 7 aralikta ilk asilamami oldum bugun 8.gunum ve beklemek gercektendd cok zor test gunum pazartesi ama dayanamayip test yapmaktan cok korkuyorum.Belirtilerim gaz sol kasikta agri gerindigimdr kasiklarimda aci ani sizi gibi uyku haki ozellikle aksamlari erken uyuma bunun disinda istahim fena gerci o foljk asittende olabilir ama ne biliim insanacabami diyor.aklimdan cikmio

Merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm yazmak istedim ben de aşılamamın 8.günündeyim belirtilerim her iki tarafta kasık ağrısı bel ağrısı bulantı gaz sancısı gurultular çok kötü üşüme hissi ısınamıyorum içimde sanki adet olacakmışım gibi bir his ama daha en az 7 günüm var rahatsızlanmaya beklemek çok zor oluyor hayırlısı ile beklediğimiz pozitif sonuçları alırız İnşaAllah.

Be
benimde yarın 10.günün kan testi yapıcam dayanamıyorum benimde cok belirtim var göğüs ucuna dokununca hafif Bi acı oluyor mu ben çatlatma iğnesi falan kullanmadım sadece klomen kullandım o kadar

Merhaba kizlar ilk yazdigimdan bu yana 12 gun gecti ayninhisler bende de mevcut bugun bel karin kasik agrisi gerginlik sinir hat safha ve aksama dogru bulanti halsizlik yorgunluk bayilcak gibiydim.surekli adet oldum sanip wcdeyim agrilar o kdr yogunki anlatamam idrar testinden korkuyorum.9 gun yaptim negatifti o yusden pazartesiyi beklicem zor olsa da hepimiz icin hayirlisi....

Aşılama tedavisinde 14 gün olmayınca kan testi yaptırma çünkü erken olur dedi doktorum o yüzden ne kadar sabretmek zor olsa da bekleyeceğim son bir hafta haftaya cuma test yapılacak hayırlısı bakalım göğüs ağrısı baştan beri hep vardı bende o yüzden yazmadım ben aşılama tedavisinde gonadotropin iğneleri vurdurdum on gün boyunca onbirinci gün çatlatma iğnesi yapıldı onikinci gün de aşılamam yapıldı.

Ne yazikki bu sabah adet oldum kizlar...ilk deneme basarisiz cok uzuldum ama ne yapalim.hersey ALLAHTAN...herkese iyi sanslar....

Iyi geceler kizlar. Benimde 3.asilamamin 8. Gunu. Acikcasi pek bi belirti hissetmiyorum. Buda beni hem geriyo hem de üzüyor. Ilk zamanlarda bel agrisi ve goguslerde hassasiyet vardi ama ucunda degil. Birde gaz sorunu devam ediyor. Ben kan testi yaptirmayi dusunmuyorum. Yilbasinda evde yapacam ins. Yeni yila kac kisi girdigimizi ogrenmek icin. Onun dusinda adat tarihimi bekleyecegim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun!

Arkadaşlar aşılama tedavimin 12.günü salı günüydü salı akşamı saat beş gibi önce pembe sonra kahverengi kanamam geldi hala da kahverengi kanamam devam ediyor normalde adet günüm cuma idi cuma günü kan tahlili yapılacaktı ama sanırım adet oldum ve tedavim negatif sonuçlandı çok üzüldüm ama elimizden birşey gelmiyor hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzümüzü güldürsün İnşaAllah.Daha önce başına böyle bir şey gelip sonradan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı acaba?

Slm kartanesi umarim umudun kirilmamistir. Internette arastirdigim kadariyla kagverengi akinti hamilelik belirtiside olabiliyormus. Tekrar test yaotin mi ya da dr.a gittin mi? Banada umut olabilmesi icin hayirli haberini bekliyorum 9. Gunum ve hala hic bir belirti goremedim

Selam gokkuşağıAK sana ümit olmak,hayırlı haber vermek isterdim ama maalesef aşılama tedavimin negatif sonuçlandığını öğrendik hiç tutmamış bebeğim hiç olmamış zaten dün itibariyle kanamam çoğaldı normal adet oldum herşeyin hayırlısı olsun umarım senin hayırlı haberini alırız hiçbir belirtinin olmaması pozitif yada negatif olacağı anlamına gelmez benim bir sürü belirtim vardı ama maalesef hiçbiri bana pozitif haberi getirmedi o yüzden kafanı yorma kendinde belirti arama tahlil gününe kadar sabırla bekle bana tahlil yaptırma fırsatı bile nasip olmadı inşallah senin yüzün güler aşılama tedavini hangi ilaçlar ile yaptırdın tahlil günün ne zaman?

Bu benim 3.asilamam diger ikisindede sonucu ogrenme firsatim oldu. Ama o daha stresli ve aci verici bence. O gune kadar hasta olmuyorsun umutlarin artik %50 den yukari cikiyor umutlaniyorsun. Dr seni karsisina aliyor ve negatif diyor.
Neyse hastaligimin 4.gununde menagon igne kullanmaya basladim 6 gun sonra catlatma ignesi vuruldum. 11.gunundede asila yapildi 16 aralikta. Sanirim 30 aralikta tahlil yaptirmam gerekiyor ama ben gitmeyi dusunmuyorum. Belki evde test yaparım

Merhaba kızlar benmde ilk aşılamamın 14.günü bugün.. 12.günde dayanamayp tahlil yaptrdm beta hcg 28,9 çıktı.. Bugün tekrar istedi doktorum 39,8 çıktı.. Henüz var ya da yok diyemem salı gününü beklycez değerlerin 200 ve üZeri olması lazım diyor doktorum.. Kafam karışık ne pozitif olmasına sevinebliyorum ne kafamdaki sorulara cevap bulablyorum. Rabbim kmseyi zorda brakmasn kendnden başkasına muhtaç etmesn.. Doktorun ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyorum. Yani değernz pozitif olsa da bekledgnz hayalini kurdugunuz şeyleri hemen yaşamıyorsunuz. Allah herşeyn hayrlsını versn. Hepimzn kucagnı doldrsn

kızlar merhaba benim aşılamamın 15 gunu ve edet gunum olmadım daha sabah idrar testi yaptım bişey cıkmadı icim icimi yiyo yardımcı olun

kızlar merhaba benim aşılamamın 15 gunu ve edet gunum olmadım daha sabah idrar testi yaptım bişey cıkmadı icim icimi yiyo yardımcı olun
Hakkinda hayirlisi olsun azra6. Ilk firsatta kan testi ver mutlaka. Çünkü idrarda cikmayip kanda cikma gibi durumlari cok sık duyuyorum. Insallah senin yuzun guler

Kızlar kimse sonucunu yazmıyor artık herkes bi soru sorup kaçıyor nerelerdesiniz nasıl gidiyor melek arayışlarımız ben düşük yaptım çok zor bi dönem atlattım o yüzden hiç giremedim internete.. Rabbim biZe bi sevinç yaşattı ama devamı gelmedi şüphesiz daha güzelini vereceği içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…