Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

Selam benimde aşılama günümü sayarsam bugün 8.günüm . Heran adet olacakmısım gibi agrılarım var.asılaması tutup agrı yasayan varmı

A Ayow Asilama gununu sayma canim.

Benim 9.gunum. Kasik agrisi disinda (o da cok siddetli degil) herhangi bir belirti yok. Heyecanla bekliyoruz bakalim. Bu arada yillardir adetlerim hep duzenlidir ve oncesinde gogus agrisi disinda hicbir belirtim olmaz. Yani kasik agrisi karin agrisi bel agrisi hic yasamadim. O yuzden kestiremiyorum :)

Mrb.benim asilamamin 7.gunu kasiklarim ve belim aZ agrio.goguslerim de sert. Sanirim adet bwlirtisii gibi. Asilamamin 7.gunu adet agrisi olurmu

Slm arkadaslar.. Aşılamamin 6.gunu ama inanilmaz gogsum agriyo acaba tutmusmudr

İnşallah güzel sonuçlar alırız aslında takmasak günler geçse herşeyi öğreneceğiz de :) kendimizi dinlemekten öleceğiz :)
Asudecim merhaba bebeğin sağlıklı ömürlü olsun inşallah ben de ilk aşılamamı oldum bugün 8 .günüm ve belim 2 gündür acayip ağrıyor diğer belirtilerin nelerdi sizler umut oluyorsunuz ben gibilere umarım cevaplarsın

Merhaba arkadaslar ben 4kere asilama oldum 4. Tuttu.belirtiletri aslinda bejim sadece idrar sikligiydi.adetten bi hafta once basladi.hattaidrar yollarimi usuttum die dusundum hamile oldugum ortaya cikti.bende sadece idrar sikligi vardi belirti olarak.Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallaj

Merhaba canim maalesef o aşılamadaki kimyasal gebelik oldu. Ondan sonra iki aşılama daha yaptık olmadı tam umudumu kesmişken kendiliginden hamile kaldım. Insallah senin kide tutmuştur. Hep dua ediyorum bu yolda ugrasanlara

Benimde

sağol canım, bekliyorum herkesi. Ama galiba bu günler içinde olan yok. kimse yazmadı deneyimli anneleri ve anne adaylarını bekliyorum. sorularıma yanıt bulurum belki.
Benimde asilamanin 8.gunu cuma günü gidip kan vericem benimde goguslerim aciyo karnında ara ara ağrı oluyo rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Benim de aynen o şekilde ağrılarım oldu goguslerim aciyo şimdi bide herhangi kanda gelmedi benden tutup titmadigini çok merak ediyorum 2 gun kaldı kn vermeye

Arkadaşlar yumurtam sagdaydi benim catlatio aşılama oldum bugün 6. Günüm ama sol kasığımda çok ağri var sebebi nedir sizce çok endişeli diyorum lütfen bilen cevap yazabilir mi. Eylül 29 unda yaptım aşılamayı
Zaman bayaa geçmiş sizin ama cevap yazarsanız sevinirim

Merhaba Tubamerwe bu ağrılar çatlatma iğnelerinin yan etkileriymiş aynı şekilde bnde yaşadım normalmiş endişelenecek bir durum yok için rahat etsin

Cuma test yapt 366 çıktı. Haftaya cuma inşallah kese de görünür

yaaa bende suan asılamanın 5.günündeyım keskın bır agrı oluyor sankı boyle kasıgıma bıcak saplanır gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…