Asudecim merhaba bebeğin sağlıklı ömürlü olsun inşallah ben de ilk aşılamamı oldum bugün 8 .günüm ve belim 2 gündür acayip ağrıyor diğer belirtilerin nelerdi sizler umut oluyorsunuz ben gibilere umarım cevaplarsınİnşallah güzel sonuçlar alırız aslında takmasak günler geçse herşeyi öğreneceğiz de :) kendimizi dinlemekten öleceğiz :)
Merhaba arkadaslar ben 4kere asilama oldum 4. Tuttu.belirtiletri aslinda bejim sadece idrar sikligiydi.adetten bi hafta once basladi.hattaidrar yollarimi usuttum die dusundum hamile oldugum ortaya cikti.bende sadece idrar sikligi vardi belirti olarak.Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallajAsudecim merhaba bebeğin sağlıklı ömürlü olsun inşallah ben de ilk aşılamamı oldum bugün 8 .günüm ve belim 2 gündür acayip ağrıyor diğer belirtilerin nelerdi sizler umut oluyorsunuz ben gibilere umarım cevaplarsın
Merhaba canim maalesef o aşılamadaki kimyasal gebelik oldu. Ondan sonra iki aşılama daha yaptık olmadı tam umudumu kesmişken kendiliginden hamile kaldım. Insallah senin kide tutmuştur. Hep dua ediyorum bu yolda ugrasanlaraAsudecim merhaba bebeğin sağlıklı ömürlü olsun inşallah ben de ilk aşılamamı oldum bugün 8 .günüm ve belim 2 gündür acayip ağrıyor diğer belirtilerin nelerdi sizler umut oluyorsunuz ben gibilere umarım cevaplarsın
Merhaba hanımlar, aşılamadan sonra beklemek zor hemde çok zor
Bu topiği açmamın amacı aşılamadan sonra 8. Ve 14. Günü arasında olan bayanların birbirine yardımcı olmasını sağlamak. Özellikle belirtilerimiz nelerdir? Ya da önceki aşılaması tutmuş olan ve bize yol gösterecek arkadaşlar sizleri de bekliyoruz. Neden 8. Günü derseniz? Aşılamadan 2 gün önce çatlatma iğnesinin genel olarak yapılması ve 8. Güne gelindiğinde artık iğnenin etkisinden bi nebze kurtulup gebelik belirtilerimizi acaba anlar mıyız diye düşündüm. En merak ettiğim soru da şu olacak? Bu günler arası gebe olduğunu öğrenen var mı veya en dikkat çeken hangi belirtileriniz oldu ve devamında bebeğinizin olacağını öğrendiniz mi?
Kısacası sabırsız anne adayları ve annelerimizi bekliyorum :)
Buyrun sohbete.
[/QUOT benimde aşılamada bugün 8.gunum cuma günü gidip kan vericem rabbim guzl haberler almayı nasip etsin inşallah
Benimde asilamanin 8.gunu cuma günü gidip kan vericem benimde goguslerim aciyo karnında ara ara ağrı oluyo rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahsağol canım, bekliyorum herkesi. Ama galiba bu günler içinde olan yok. kimse yazmadıdeneyimli anneleri ve anne adaylarını bekliyorum. sorularıma yanıt bulurum belki.
Benimde asilamanin 8.gunu cuma günü gidip kan vericem benimde goguslerim aciyo karnında ara ara ağrı oluyo rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
[/QUOTE
Bende Eskişehirliyim 5 Nisan'da asilamam yapıldı cuma günü ogrenicem bende inşallah sonucu benim de 7.ve 8.gunu adet ağrısı gibi ağlarım vardı sonra geçti şuan hiç ağrım yok
Merhaba sonuç ne oldu acabaBenim de aynen o şekilde ağrılarım oldu goguslerim aciyo şimdi bide herhangi kanda gelmedi benden tutup titmadigini çok merak ediyorum 2 gun kaldı kn vermeye
Sonuç maalesef tutmadı asilamam ayın 19 kan testi verdim negatif çıktı 22 pazartesi günü benden kahverengi akıntı geldi ama hiç bir ağrım yok bugünde akintim var neden oldu bilemedimMerhaba sonuç ne oldu acaba
Merhaba Tubamerwe bu ağrılar çatlatma iğnelerinin yan etkileriymiş aynı şekilde bnde yaşadım normalmiş endişelenecek bir durum yok için rahat etsinArkadaşlar yumurtam sagdaydi benim catlatio aşılama oldum bugün 6. Günüm ama sol kasığımda çok ağri var sebebi nedir sizce çok endişeli diyorum lütfen bilen cevap yazabilir mi. Eylül 29 unda yaptım aşılamayı
Zaman bayaa geçmiş sizin ama cevap yazarsanız sevinirim
yaaa bende suan asılamanın 5.günündeyım keskın bır agrı oluyor sankı boyle kasıgıma bıcak saplanır gıbıArkadaşlar yumurtam sagdaydi benim catlatio aşılama oldum bugün 6. Günüm ama sol kasığımda çok ağri var sebebi nedir sizce çok endişeli diyorum lütfen bilen cevap yazabilir mi. Eylül 29 unda yaptım aşılamayı
Zaman bayaa geçmiş sizin ama cevap yazarsanız sevinirim
maşallaaahh canım cok guzel,Cuma test yapt 366 çıktı. Haftaya cuma inşallah kese de görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?