- 4 Mayıs 2016
- 87
- 14
- 3
Ayy canim benim allah razi olsun.dualarini eksik etme olur mu.bende senin icin cok dua edicem.rabbim evladini sana bagislasin.saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.benim icinde hayirlisi buymus demekki.vardir rabbimin bi bildigi muhakkak.Canım benim ya şuan ne desem boş gelicek biliyorum ama üzülme ne olur demekki hayırlısı böyleymiş. Senin için çok dua edicem Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün
Ne güzel düşünmüşsün. Allah o doktoru da ıslah etsin nasip ama onun beceriksizliği inşallah güzel bi doktor bulursun da bi daha çok güzel geçer. Hiç unutmayacağım sizi dualarım da Allah gönül ferahlığı versinAyy canim benim allah razi olsun.dualarini eksik etme olur mu.bende senin icin cok dua edicem.rabbim evladini sana bagislasin.saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.benim icinde hayirlisi buymus demekki.vardir rabbimin bi bildigi muhakkak.
Saol canim.rabbimde evladini sana bagislasin.cok guzel bi hamilelik gecirirsin insallah canim.herseyin hayirlisi olsun.Ne güzel düşünmüşsün. Allah o doktoru da ıslah etsin nasip ama onun beceriksizliği inşallah güzel bi doktor bulursun da bi daha çok güzel geçer. Hiç unutmayacağım sizi dualarım da Allah gönül ferahlığı
Canım nasılsın. Ben bebeğimi kaybettim düşük yaptım.Saol canim.rabbimde evladini sana bagislasin.cok guzel bi hamilelik gecirirsin insallah canim.herseyin hayirlisi olsun.
Canim cook üzüldüm.hic boyle bi haber beklemiyodum.Canım nasılsın. Ben bebeğimi kaybettim düşük yaptım.
canım aradan 10 gün falan geçmiş sonuçunu almışsındır merak ettim nedir sonuçMerhaba ben de aşilama yaptirdim bugun 7. günüm ve karn altinda bi gerginlik sanki bilye gibi bisey hissediyorum test yaptim pozitif cikti bilemedim hemen kapilmakta istemiyorum bu kadar erken cikarmi .. Pozitif cikmasinda İgnenin etkiside olabilirmus
canım nasılsın nerelerdesin çok uzak kaldık belkide kaldım düşükten sonra hiç girmedim buraya. inşallah görüp yazarsınCanim cook üzüldüm.hic boyle bi haber beklemiyodum.rabbim yeniden bi evlat nasip eder insallah.
Slm cok zaman gecmis ama hamilemiydin yoksa adet mi oldun bende ayni durumdayim merak ettimkızlar merhaba benim aşılamamın 15 gunu ve edet gunum olmadım daha sabah idrar testi yaptım bişey cıkmadı icim icimi yiyo yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?