Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

Canım benim ya şuan ne desem boş gelicek biliyorum ama üzülme ne olur demekki hayırlısı böyleymiş. Senin için çok dua edicem Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün
Ayy canim benim allah razi olsun.dualarini eksik etme olur mu.bende senin icin cok dua edicem.rabbim evladini sana bagislasin.saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.benim icinde hayirlisi buymus demekki.vardir rabbimin bi bildigi muhakkak.

Ne güzel düşünmüşsün. Allah o doktoru da ıslah etsin nasip ama onun beceriksizliği inşallah güzel bi doktor bulursun da bi daha çok güzel geçer. Hiç unutmayacağım sizi dualarım da Allah gönül ferahlığı versin

Saol canim.rabbimde evladini sana bagislasin.cok guzel bi hamilelik gecirirsin insallah canim.herseyin hayirlisi olsun.

Merhaba ben de aşilama yaptirdim bugun 7. günüm ve karn altinda bi gerginlik sanki bilye gibi bisey hissediyorum test yaptim pozitif cikti bilemedim hemen kapilmakta istemiyorum bu kadar erken cikarmi .. Pozitif cikmasinda İgnenin etkiside olabilirmus

canım aradan 10 gün falan geçmiş sonuçunu almışsındır merak ettim nedir sonuç

Selam kizlar.benimde asilamamin 7.gunu bugun.goguslerim hassas.ic camasirinj cikarirken tutuyorum:)birde sol kasigimda garip bisiler oluyo aci diil agri diil.hissediyom ordaki seyi hassas yani orasi.acaba test yapsam cikarmi yada 10.gun falanmi yapmaliyim

Merhaba asilamanin 8.günü ve hiç bir belirtı yok. Bide geçmişten okuyarak geldim ama bazı arkadaşlar tam sonuçlarını yazmamislar. Lütfen neticelerden de haberdar edin.

2 gündür sağ kasığım ağrıo batıo soldada var gerci ağrı. Neden oluyo bilen var mı?

Bi de bu çatmala iğnesinin etkisi ne zaman gecer kan versek illa 15.günü beklememiz mi gerekiyor?

Selam arkadaşlar! Benim bugün tranfer sonrası sekizinci günüm ve sabırlı olmaya calışıyorum ama zormuş. Transferin 3.-4. Gününden beri bel ağrisi, göğüslerde aşırı hassasiyet, arada şişen arada batmalar hissetiğim karnım, bir iki kez de içim bayılıyor gibi olmalar, bir iki kez kolumu bile kaldıramaz hale gelmeler beni umutlandiriyor :) ama bazen hicbir sey hissetmiyorum endiseleniyorum umarim bu sürecin sonunda yüzlerimiz güler :)

Bu arada benim tranferim dondurulmuş 3. Gün embriyolariydi. Bu nedenle çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman gecer hic bilmiyorum kzulkr ama insallah minnaklarimiza sağlikli bir şekilde kavuşuruz :)
Not: kizlar ben bu forum işlerinde cok iyi degilim bu nedenle arada hatalar yaparsam simdiden kusura bakmayin lütfen.

o kadar odaklanmisim ki farketmemisim bile kusura bakmayin! Başlikta 8-14 sabirsizlarini görünce atlamisim resmen :)))))) :) her durumda güzel haberlerle ve saglikla tamamina ersin hepimizin süreci insallah :)

Arkadaslar bnimde transferimin 7.gunu bugun ilk iki gun kasik agrilarim oldu karnimdada sislik ama smdi sadece goguslermde agri var cok hassaslar beklemk cok zor .. Ins sizlerede banada verir allahim

kızlar merhaba benim aşılamamın 15 gunu ve edet gunum olmadım daha sabah idrar testi yaptım bişey cıkmadı icim icimi yiyo yardımcı olun
Slm cok zaman gecmis ama hamilemiydin yoksa adet mi oldun bende ayni durumdayim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…