Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim bence degerleriniz cok cok iyi, ben hic boyle deger duymadim asilama yaptiran. morfoloji peki bu asilamada da mi %2 cikti?
65 milyon toplam mi, enjekte edilen mi?
bizim toplam 15 milyon hareketli konuldu (enjekte edilen sayi bu, doktor 5 milyon olsa yeter dedi),
toplam sayiyi bilmiyorum ama %47si ileri hizliymis (ilk defa bizim bu kadar yuksek cikti onceleri 33-34 cikiyordu), bi de morfo %8 (o da onceden 0.5, 2.5, 3 filan cikmisti)

bence ins seninki tutabilir canim, cunku esinin degerleri dedgim gibi cok cok iyi masallah

Son düzenleyen: Moderatör:

canım 65 milyonun hepsi de enjekte edildi eşimin morfolojidi 4 ay önce öyleydi; bu aşılamada bakılmadı, değeri azalmasın die bakmadık dedi doktorum..4 aydır da eşim proxeed kullanıodu zannedersem onun da etkisi olmuş; doktor onu gebelik oluncaya kadar kullanacaksın dedi, bakalım inşaallah senin de atalanın da zeynep 82 nin de asya hayatın da hepimizin göbüşlerine konmuştur meleklerimiz :)

canim sizinki ins tutar ya, bize doktor 5 milyon olsa yeter dedi, sizin 13 kati 65 milyon var.
ins Rabbim ol dedikten sonra 1 tane olsa o da yeter de.. iste...

bakalim ben de bekliyorum beklemekten baska yapacak bi sey yok.
bugun heralde 7-8 defa wc ye gittim. cok su iciyorum heralde ondan.

Aminnn canım .14 şubatta veya 15 de yaptırcam ben tahlil

Kıslar ya sabit bi topikte durun valla çocuğumuz olursa dötü başı bir yerde durmıcak kıpır kıpır olacak sizi merak ediyorum haber almak istiyorum ama her yerde geziyonuz maşallah.bu ay saten 4-5 kişi olduk aşılama yaptıran birbirimizden haber almak için şu topik e de yazın http://www.kadinlarkulubu.com/asila...1509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz-2293.html

meraba kızlar bugün aşılamam yapıldı 11 mart a çok ar heyecanlıyım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

şafak 8 off daha cok var gecmio günler yah... Rabbim bekleyenlere sabır versin inşallah sabrın sonundada kucaklarımıza çifter çifter bebişler versin.. Gerçi olsunda tek de olsa yeter :)

merhaba kızlar benim de dün ilk aşılam oldu. adet günüm 8 mart sabırla bekleyeceğim şimdi inşallah tutar.

merhaba kızlar benim de dün ilk aşılam oldu. adet günüm 8 mart sabırla bekleyeceğim şimdi inşallah tutar.

canım 10 gün olmuş olacak aşılamanı yaptıraşı bence test yaptırmak için acele etme bana dr ilk aşılamamda 10. günü gel kana dedi belli olur dedi gittim kan ver bekle onca stres negatif çıktı 12. gün regl oldum hiç olmazsa 12-13 gün bekle hayatım inan hastanede o stresi yaşamak daha kötü. Umarım tutar ve olur bende 2. aşılamaya start verdim bir kutum bitti bugün gittim de yumurtalar güzel gelişiyormuş 2. kutuya geçtim. Dr çağırsa bile gitmicem beklicem 12-13. gün gelmezse öyle gidicedm teste evde beklemek daha iyi

arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.1 martta aşılamam oldu.12 mart benim tarihim.inşaallah tutar.lina kadın sağlığında oldum.

sağolasın canım inşallah tutmuştur çok ama çok istiyorum bebek bugün 8. günüm bitti beklemeyi düşünüyorum bende 12 marta kadar allahım sabır versin isteyen herkese bebişlerini versin.

SLM Kızlar ilk aşılamamı oldum 27 şubatta beklemedeyim...

kızlar bende ilk aşılamamı 26 subatta yaptırdım 8. günümdeyim beklemesi çok zor.
sizce idrar ve kan testini ne zaman yapmalıyım?

arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.1 martta aşılamam oldu.12 mart benim tarihim.inşaallah tutar.lina kadın sağlığında oldum.

ben de bu ay linada aşılama yaptıracağım, doktorum sema hanım, sizin doktorunuz hangisi? sema hanım 2 defa yapıyoruz aşılamayı dedi, biraz sürecinizden bahsedebilir misiniz? kullandığınız iğnelerden falan...

inşallah tutar aşılamanız

c.tesi bende sonucu öğrencem cok heycanlıyım günü az kalan arkadaşlar ağrılarınız varmı??benim 2 gündür belimde ve bacaklarımda agrı var regli olmadan öncede hep bacaklarım agrır çok korkuyorum.

Mrb kızlar bende 26 şubat aşılamalıyım. Cuma günü faln yaptırsam çıkar ama haftaya kadar beklemeyi planlıyorum.

hadi hayırlı sonuçlar işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…