- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
öyle bi sürü yumurtam olmadı yaa; sol yumurtam iyi gelişmişti 19,5 onuda çatlattık.. sağ yumurtam 14 15 mm gibi bişiydi baska da yoktu.eşşimin değerleri iyiydi yıkandıktan sonra toplam değer 65 milyon motolite %92 progresif motilite %77 (+3) değer bu ...doktor son zamanalrda hastanede aldığımız en iyideğerler dedi , ya bakalım işte..sence olur mu? bizde hiç sorun yok rahim filmi vs de cekilde tek sorunumuz eşimiz morfolojisiydi o da sorun denirse; %2 çıkmıştı yani..
canim bence degerleriniz cok cok iyi, ben hic boyle deger duymadim asilama yaptiran. morfoloji peki bu asilamada da mi %2 cikti?
65 milyon toplam mi, enjekte edilen mi?
bizim toplam 15 milyon hareketli konuldu (enjekte edilen sayi bu, doktor 5 milyon olsa yeter dedi),
toplam sayiyi bilmiyorum ama %47si ileri hizliymis (ilk defa bizim bu kadar yuksek cikti onceleri 33-34 cikiyordu), bi de morfo %8(o da onceden 0.5, 2.5, 3 filan cikmisti)
bence ins seninki tutabilir canim, cunku esinin degerleri dedgim gibi cok cok iyi masallah
canım 65 milyonun hepsi de enjekte edildi eşimin morfolojidi 4 ay önce öyleydi; bu aşılamada bakılmadı, değeri azalmasın die bakmadık dedi doktorum..4 aydır da eşim proxeed kullanıodu zannedersem onun da etkisi olmuş; doktor onu gebelik oluncaya kadar kullanacaksın dedi, bakalım inşaallah senin de atalanın da zeynep 82 nin de asya hayatın da hepimizin göbüşlerine konmuştur meleklerimiz :)
canım 65 milyonun hepsi de enjekte edildi eşimin morfolojidi 4 ay önce öyleydi; bu aşılamada bakılmadı, değeri azalmasın die bakmadık dedi doktorum..4 aydır da eşim proxeed kullanıodu zannedersem onun da etkisi olmuş; doktor onu gebelik oluncaya kadar kullanacaksın dedi, bakalım inşaallah senin de atalanın da zeynep 82 nin de asya hayatın da hepimizin göbüşlerine konmuştur meleklerimiz :)
merhaba kızlar benim de dün ilk aşılam oldu. adet günüm 8 mart sabırla bekleyeceğim şimdi inşallah tutar.
canım 10 gün olmuş olacak aşılamanı yaptıraşı bence test yaptırmak için acele etme bana dr ilk aşılamamda 10. günü gel kana dedi belli olur dedi gittim kan ver bekle onca stres negatif çıktı 12. gün regl oldum hiç olmazsa 12-13 gün bekle hayatım inan hastanede o stresi yaşamak daha kötü. Umarım tutar ve olur bende 2. aşılamaya start verdim bir kutum bitti bugün gittim de yumurtalar güzel gelişiyormuş 2. kutuya geçtim. Dr çağırsa bile gitmicem beklicem 12-13. gün gelmezse öyle gidicedm teste evde beklemek daha iyi
arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.1 martta aşılamam oldu.12 mart benim tarihim.inşaallah tutar.lina kadın sağlığında oldum.
c.tesi bende sonucu öğrencem cok heycanlıyım günü az kalan arkadaşlar ağrılarınız varmı??benim 2 gündür belimde ve bacaklarımda agrı var regli olmadan öncede hep bacaklarım agrır çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?