- 12 Ocak 2019
- 181
- 67
- 98
- 36
Gebelik var gibi çizgiler baya belli oluyor hayirlisi olsun inşallah kan testi yaptirinUstteki dun alttaki bugun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var gibi çizgiler baya belli oluyor hayirlisi olsun inşallah kan testi yaptirinUstteki dun alttaki bugun![]()
Sonucunuz ne oldu acaba inşallah güzel sonuçlanmıştır.Bugün benimde beşinci günüm karın ve belde ateş .ara ara sağlı sollu gelen bıçak saplantısı gibi bir kasık ağrısı oluyor .Aynı belirtiler şuan bendede var inşallah bebeğim benimledir
Ayy var galiba ümit vermek istemem ama süreleri aynı şekilde baktiysan koyulaşma var ben hamile olduğumu hissetmiştim ama kendime konduramamistim bu yüzden çok inandırmadım kendimi sen nasıl hissediyorsunUstteki dun alttaki bugun![]()
Ben her ay oyle hissediyorum da daha olmamisti bakalim bu ay olur insallahAyy var galiba ümit vermek istemem ama süreleri aynı şekilde baktiysan koyulaşma var ben hamile olduğumu hissetmiştim ama kendime konduramamistim bu yüzden çok inandırmadım kendimi sen nasıl hissediyorsun
Yok bu çok farklı bir his annelik rahme düşünce başlar derlerde öyle gerçektenBen her ay oyle hissediyorum da daha olmamisti bakalim bu ay olur insallah![]()
11. Gunu duruyor cizgiYok bu çok farklı bir his annelik rahme düşünce başlar derlerde öyle gerçekten
Kan sonucunu çıktı mı11. Gunu duruyor cizgikan verdim
![]()
Yok aksama anca cikarmisKan sonucunu çıktı mı![]()
Sonuç çıktımı11. Gunu duruyor cizgikan verdim
![]()
Yok canim ya yakinimda hastane olmadigi icin ozel saglik kabininde verdim kan o da biraz uzun suruyor aksam 8e kadar belli olurmus bakalimSonuç çıktımı
Hadi hayırlı haberler heycanlandım bendeYok aksama anca cikarmis![]()
Ay bende heyecanlandım bekliyorum sonucuYok canim ya yakinimda hastane olmadigi icin ozel saglik kabininde verdim kan o da biraz uzun suruyor aksam 8e kadar belli olurmus bakalim![]()
Valla bakalim bugunde gorunce umutlandim ignenin etkisi uzar mi 11. Gune bilmiyorum amaAy bende heyecanlandım bekliyorum sonucu
Malesf 2.5 cikti sonucAy bende heyecanlandım bekliyorum sonucu
Evet tam ortada dediği gibiMalesf 2.5 cikti sonucgerci artabilir ortada bir sonuc dedi doktor ama bakalim
![]()
Maalesef regl oldum bugün 2.gunum tutmadıSonucunuz ne oldu acaba inşallah güzel sonuçlanmıştır.Bugün benimde beşinci günüm karın ve belde ateş .ara ara sağlı sollu gelen bıçak saplantısı gibi bir kasık ağrısı oluyor .
Rabbim hayırlısını versin inşallah.Her şey onun elinde.Ben şuan aşılamadan yedi gün geçti dayanamadım öylesine bir test yaptım silik bir çizgi belirdi sanki ama emin değilim cuma günü tekrara yapacağım.Maalesef regl oldum bugün 2.gunum tutmadıinşallah siz olumlu sonuçlar alırsınız
![]()
Sonuç belli oldumu canmRabbim hayırlısını versin inşallah.Her şey onun elinde.Ben şuan aşılamadan yedi gün geçti dayanamadım öylesine bir test yaptım silik bir çizgi belirdi sanki ama emin değilim cuma günü tekrara yapacağım.
Yedinci günümde kan testi yapmıştım kaset testlerde çift çizgi çıkıyor diye ama kanda 1.44 çıktı çok erken yaptım galiba bugün 11. Günüm reglimi bekliyorumSonuç belli oldumu canm