Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sonuçlar inşallah hepimiz için aynı gün test vereceğiz ama adet olsanda ver bazılarında geç döllenme oluyormuş öyle dediler banada benimde normalde adet günüm cumartesi 9uBanada 12 martta gel kan için dedi ama 12 Mart zaten adet günüm
aşılama günü dahil 6. gün mü ama ovitrelle etkisi devam etmiş olmuyomu çokmu koyu cikti acbaa testte6. Günü test yapmıştım neredeyse hiçbir belirtim yoktu. Sabah ilk idrar testi yapmıştım sonra da kan vermiştim kanım 33 çıkmıştı o günden sonrada yükselmeye devam etti. Şükür şimdi kızım 2 yaşında ve ben 2. Hamileyim. Rabbim sizlere de nasip etsin hiçbir kadına evlat özlemi çektirmesin![]()
Hayirlisi olur insallah bu ay bebislerimize hamile kalirizçatlatma iğnemi çarş oldum ctsi günü aşılama yapıldı bana da bıgün aşılama günü dahil 4.günüm
inşallahhh sizin ne kdr oldu oldu muHayirlisi olur insallah bu ay bebislerimize hamile kaliriz![]()
Dün 2.aşılamam yapıldıinşallahhh sizin ne kdr oldu oldu mu
hayırlı sonuclara inşallahDün 2.aşılamam yapıldı
Hepimizin insallahh. Bu ay 3 yumurtam büyüdü insallah olur nasip olur hepimizehayırlı sonuclara inşallah
bnm ilk asılmam bnmdeHepimizin insallahh. Bu ay 3 yumurtam büyüdü insallah olur nasip olur hepimize![]()
Guzel haberler aliriz umarimbnm ilk asılmam bnmde
Ovitrelle etkisinin geçtiğini vücuttan atıldığını nasıl anlıyoruz ve teste nasıl bir etki ediyoraşılama günü dahil 6. gün mü ama ovitrelle etkisi devam etmiş olmuyomu çokmu koyu cikti acbaa testte
İdrar pozitif mi çıkmıştı kan vermeden önce6. Günü test yapmıştım neredeyse hiçbir belirtim yoktu. Sabah ilk idrar testi yapmıştım sonra da kan vermiştim kanım 33 çıkmıştı o günden sonrada yükselmeye devam etti. Şükür şimdi kızım 2 yaşında ve ben 2. Hamileyim. Rabbim sizlere de nasip etsin hiçbir kadına evlat özlemi çektirmesin![]()
işte gebelik testleyle takip ediliyoOvitrelle etkisinin geçtiğini vücuttan atıldığını nasıl anlıyoruz ve teste nasıl bir etki ediyor
Nasıl yani negatif çıkması yada negatif çıkması hamilelik ile ilgili değil mi neyi görmemiz onun atıldığını yada atılmadığını gösterecekişte gebelik testleyle takip ediliyo
anlamadım demek istediğinizi tam olarak genellikle iğne etkisi geçti mi diye testler yapılıp gün gün takip ediliyo testlerde silikleşme ya da hiç çikmama göründüğü an iğne etkisi geçmiş oluyo 9ila 12 . gün arasında değişiyo bazilarında sonra tekrar koyulaşma olunca gebelik var demekNasıl yani negatif çıkması yada negatif çıkması hamilelik ile ilgili değil mi neyi görmemiz onun atıldığını yada atılmadığını gösterecek
Anladım canım kusura bakma soruyu net soramadım ama Anladm yani benim bugün 8. Gün yarın sabah test yapmayı düşünüyorumanlamadım demek istediğinizi tam olarak genellikle iğne etkisi geçti mi diye testler yapılıp gün gün takip ediliyo testlerde silikleşme ya da hiç çikmama göründüğü an iğne etkisi geçmiş oluyo 9ila 12 . gün arasında değişiyo bazilarında sonra tekrar koyulaşma olunca gebelik var demek
aa bni de bilgilendrr msn bklm bnde ona göre yapim 8.gün naptn hep dinlendn mi bu süredeAnladım canım kusura bakma soruyu net soramadım ama Anladm yani benim bugün 8. Gün yarın sabah test yapmayı düşünüyorum
Açıkçası dinlenmedim ilk 2 aşılamada dinlendm kalkmadm ama bunda normal evdeydim 1 hafta sonra işe başladm işte bunhafta ama işte merak da var yapmak istiyorum yarın testaa bni de bilgilendrr msn bklm bnde ona göre yapim 8.gün naptn hep dinlendn mi bu sürede
Benim donmuş embriyoydu çok koyu değildi ama anında çok silik pembe çıkmıştı. Aşılama değil benim tüp bebekti. 3 aşılamam olumsuz sonuçlanmıştı maalesefaşılama günü dahil 6. gün mü ama ovitrelle etkisi devam etmiş olmuyomu çokmu koyu cikti acbaa testte