Aşılamanın 8. Günü

Belirtiniz vs olmuş muydu?Aşılamanın mı 9.günü?Ben de cumartesi yapacağım test.Siz 12.günü tekrar yapın
Evet aşılamanın 9. Günü bugün belirti yok pek az göğüslerim ağrıyor ama adet dönemi hep olur idrarda artış hissediyorum onun dışında pek yok herşey de belirti gibi geliyor bazenpsikolajik olarak ama adete 4 gün var 12. Günde zaten adet günüm olursam yapacak bişi yok

Öncelikle negatif tecrübeniz için üzgünüm, ben de bir kez aşılama denemiş negatif görmüş biri olarak çok zor olduğunu biliyorum ve aşılamanın sperm sayısı azliginda tamamen hata olduğunu gördüm tecrübemde resmen para tuzağı tabi devlette yapmak istiyorsanız koşulları sağlamak için mecburen deniyorsunuz ama benim psikolojik durumum devletteki o bekleyişe elvermedi , toparlandiktan sonra araştırdım ve gördüm ki aşılama ile doğal iliskinin olasigi zaten hemen hemen aynı yani bunun için bedeninizi yetersiz hissetmeyin (benim yaptığım hatayı yapmayın) kendinize eziyet etmeyin şuan çok üzüldüğünüzu biliyorum ama zaten doğal yol ve asilamanin tutma şansı aynı umarım en kısa zamanda güzelliklerle gelir mucizeniz❤️

Back
X