Evet 6. Günü pozitifi görmüştüm ama pembe bir çizgiydi soluktu zaten 1 saat sonra da kan vermiştimİdrar pozitif mi çıkmıştı kan vermeden önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 6. Günü pozitifi görmüştüm ama pembe bir çizgiydi soluktu zaten 1 saat sonra da kan vermiştimİdrar pozitif mi çıkmıştı kan vermeden önce
tüp bebekte mi 6.günde gördnz sonucu biz aşilama sandıkEvet 6. Günü pozitifi görmüştüm ama pembe bir çizgiydi soluktu zaten 1 saat sonra da kan vermiştim
Yapınca bize de haber edersinizAçıkçası dinlenmedim ilk 2 aşılamada dinlendm kalkmadm ama bunda normal evdeydim 1 hafta sonra işe başladm işte bunhafta ama işte merak da var yapmak istiyorum yarın test
Sabah kalkınca yaptım negatif bugün 9. Gün bugünYapınca bize de haber edersiniz
Belirtiniz vs olmuş muydu?Aşılamanın mı 9.günü?Ben de cumartesi yapacağım test.Siz 12.günü tekrar yapınSabah kalkınca yaptım negatif bugün 9. Gün bugün
Evet aşılamanın 9. Günü bugün belirti yok pek az göğüslerim ağrıyor ama adet dönemi hep olur idrarda artış hissediyorum onun dışında pek yok herşey de belirti gibi geliyor bazenpsikolajik olarak ama adete 4 gün var 12. Günde zaten adet günüm olursam yapacak bişi yokBelirtiniz vs olmuş muydu?Aşılamanın mı 9.günü?Ben de cumartesi yapacağım test.Siz 12.günü tekrar yapın
demek ki iğne etkisi geçmişSabah kalkınca yaptım negatif bugün 9. Gün bugün
Pozitife dönme ihtimali olur mu kidemek ki iğne etkisi geçmiş
tabi önce iğne etkisi geçiyo sonra başliyo diyolar koyulaşmaPozitife dönme ihtimali olur mu ki
Allahımtabi önce iğne etkisi geçiyo sonra başliyo diyolar koyulaşma
İnşallah inşallahAllahımçok umutlanma diyorum ama hala 2 olumsuzdan sonra umut bağlıyorum inşallah döner pozitife
Bende dün 7.gundu aşılamanın yaptım tek çizgiİnşallah inşallah
Tekrar yaparsanız buraya da yazar mısnzAllahımçok umutlanma diyorum ama hala 2 olumsuzdan sonra umut bağlıyorum inşallah döner pozitife
Yazarım tabi bende merakla bekliyorumTekrar yaparsanız buraya da yazar mısnz
Benimde göğüs hassasiyeti var ama adetten önce de hep oluyordu bende ekstra hissettiğim bir belirtim yokBende dün 7.gundu aşılamanın yaptım tek çizgiGöğüs hassasiyetim de azaldı
bugün 12 o halde kan verdiniz miAşılamanın 11. Günü bugün sabah test yaptım gene negatif![]()
Bugün 12. Gün saat 14.00 kan geldi sanırım adet oldumbugün 12 o halde kan verdiniz mi
Bugün 12. Gün saat 14.00 kan geldi sanırım adet oldum![]()
Doktorum pazartesi kan için gel demişti ama nasip olmadıbugün 12 o halde kan verdiniz mi