Kaç günlük perhizdiKızlar ben pazartesi ilk aşılamamı yaptıracam ama eşimin sperm sayısı 10 milyon doktor az dedi yine de şansımızı deneyeceğiz ama çok düşük bi ihtimal sanırımdaha önce aşılama yaptırıp tutanların sperm sayısı ve hızı kaçtı acaba bu sayıda ya da daha az sayıda turan var mı
Biz aşılama olacağını bile bile perhizi bozduk bugün çok korktum pazartesi ilişki oldu bugün aşılamaDört gündü yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim ikimizede ruh üflesin o ol derse olur sıkma canını rabbim dilerse göbüşümüz dolarDört gündü yanlış hatırlamıyorsam
Dört gündü sanırım perhiz günü sayıyı etkiler miKaç günlük perhizdi
Ya bize de doktor cuma günü ilişki önerdi diye yaptık aşılamadan önce iki gün perhiz olmuş oldu ama doğru mu yaptık bilmiyorum çünkü aşılama günü çok az boşaldım dedi eşim zaten doktor sayı çok düşük isterseniz yapmayalım falan dediBiz aşılama olacağını bile bile perhizi bozduk bugün çok korktum pazartesi ilişki oldu bugün aşılama
Aa senin de çok yakınmış aynı zamanlarda öğreneceğiz ama benim ki çok çok düşğk bi ihtimal zaten sizin sayı ve hız kaçtıBiz aşılama olacağını bile bile perhizi bozduk bugün çok korktum pazartesi ilişki oldu bugün aşılama
Tabiki bugün hiç çıkmayabilir di öyle korktum ki ağladım bile .Dört gündü sanırım perhiz günü sayıyı etkiler mi
80 milyon sperm toplam 180milyon yazoyorduAa senin de çok yakınmış aynı zamanlarda öğreneceğiz ama benim ki çok çok düşğk bi ihtimal zaten sizin sayı ve hız kaçtı
Oooo sizin sayınız gayet iyiymiş yaa neden doğal yolla olmadı ki hızda mı problem var80 milyon sperm toplam 180milyon yazoyordu
%55hızOooo sizin sayınız gayet iyiymiş yaa neden doğal yolla olmadı ki hızda mı problem var
Sizin probleminiz neydi neden aşılama yaptırdınız değerler bana gayet normal geldi sanki%55hız
Yok kız varikosel var ilk doktora gittiğimizde 1 buçuk yıl önce 49 milyon sperm vardıOooo sizin sayınız gayet iyiymiş yaa neden doğal yolla olmadı ki hızda mı problem var
Aaa gayet iyi yükselmiş o zaman nasıl bir tedavi uyguladınız ama seninkinin tutması daha yüksek ihtimal benim pek ümidim yok yani rabbim nasip ederse büyük bir mucize olacak benim içinYok kız varikosel var ilk doktora gittiğimizde 1 buçuk yıl önce 49 milyon sperm vardı
Promen k kullandık hep her ay her ay 3 ay kullandı pcos bnde yumurta büyütme çatlatma oldu o sıra eşimin sayı 69 bin oldu ilk çatlatma iğnesi tuttu zaten dış gebeliklerde kaybettim geçen yıl şubatta 3 ay korunduk sonra doktorum ölmüş yeni doktor buldum sonra rahim filmi çekildim 3 ay bekledim doktor yine büyütelim siz ilişki yapın dedi ama sanki o işlemle kalsa aynı şeyi yaşayacam psikolojisini atamadığım için aşılama olsun diye tutturdumSizin probleminiz neydi neden aşılama yaptırdınız değerler bana gayet normal geldi sanki
Promenk yı doktor çocuk olana kadar bırakma demişti aşılama için 4 günlük perhizle spermiyogram bakıldı 3 ay önce 950 milyon çıktı . yani inş tutar rabbim dilerse herşey bahane emin ol . ama hadi olmadı promen k yı arastr lütfen ımprly ondan da daha iyiymiş eğer tutmazsa ımprlyle devam etcez canımAaa gayet iyi yükselmiş o zaman nasıl bir tedavi uyguladınız ama seninkinin tutması daha yüksek ihtimal benim pek ümidim yok yani rabbim nasip ederse büyük bir mucize olacak benim için
Hımmm senin ihtimalin yüksek o zaman rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah güzel haberlerini buraya da yaz mademPromen k kullandık hep her ay her ay 3 ay kullandı pcos bnde yumurta büyütme çatlatma oldu o sıra eşimin sayı 69 bin oldu ilk çatlatma iğnesi tuttu zaten dış gebeliklerde kaybettim geçen yıl şubatta 3 ay korunduk sonra doktorum ölmüş yeni doktor buldum sonra rahim filmi çekildim 3 ay bekledim doktor yine büyütelim siz ilişki yapın dedi ama sanki o işlemle kalsa aynı şeyi yaşayacam psikolojisini atamadığım için aşılama olsun diye tutturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?