Aşılama Aşılaması tutanların sperm sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lilaahnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
57
22
38
33
Kızlar ben pazartesi ilk aşılamamı yaptıracam ama eşimin sperm sayısı 10 milyon doktor az dedi yine de şansımızı deneyeceğiz ama çok düşük bi ihtimal sanırım daha önce aşılama yaptırıp tutanların sperm sayısı ve hızı kaçtı acaba bu sayıda ya da daha az sayıda turan var mı

Kaç günlük perhizdi

Biz aşılama olacağını bile bile perhizi bozduk bugün çok korktum pazartesi ilişki oldu bugün aşılama
Ya bize de doktor cuma günü ilişki önerdi diye yaptık aşılamadan önce iki gün perhiz olmuş oldu ama doğru mu yaptık bilmiyorum çünkü aşılama günü çok az boşaldım dedi eşim zaten doktor sayı çok düşük isterseniz yapmayalım falan dedi

Sizin probleminiz neydi neden aşılama yaptırdınız değerler bana gayet normal geldi sanki
Promen k kullandık hep her ay her ay 3 ay kullandı pcos bnde yumurta büyütme çatlatma oldu o sıra eşimin sayı 69 bin oldu ilk çatlatma iğnesi tuttu zaten dış gebeliklerde kaybettim geçen yıl şubatta 3 ay korunduk sonra doktorum ölmüş yeni doktor buldum sonra rahim filmi çekildim 3 ay bekledim doktor yine büyütelim siz ilişki yapın dedi ama sanki o işlemle kalsa aynı şeyi yaşayacam psikolojisini atamadığım için aşılama olsun diye tutturdum

Aaa gayet iyi yükselmiş o zaman nasıl bir tedavi uyguladınız ama seninkinin tutması daha yüksek ihtimal benim pek ümidim yok yani rabbim nasip ederse büyük bir mucize olacak benim için
Promenk yı doktor çocuk olana kadar bırakma demişti aşılama için 4 günlük perhizle spermiyogram bakıldı 3 ay önce 950 milyon çıktı . yani inş tutar rabbim dilerse herşey bahane emin ol . ama hadi olmadı promen k yı arastr lütfen ımprly ondan da daha iyiymiş eğer tutmazsa ımprlyle devam etcez canım

Hımmm senin ihtimalin yüksek o zaman rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah güzel haberlerini buraya da yaz madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…