Aşılama Aşılaması tutanların sperm sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizin probleminiz neydi ben kaçırdım orayı
Stresten eşimin spermleri bir ayde 3/1 e düştü. Ve aşılama yapıldı. Şimdi de zaten tutmayacakmış niye yaptık ki diyo doktor. Değerler düşmüş. Bana ilk geldiğiniz de böyle değildi sperm testiniz dedi. Şaka gibi. Ne hassas spermiş. Biraz stres pofff gitti ne var ne yoksa. O yüzden doktor tüp bebek. Başka bid şey kurtarmaz seni dedi.

Evet stres çok etkiliyormuş yaa bize de tüp bebek diyorlar ben de aşılamayı yaptırdım ama umutsuzum tüp bebek sürecinden de korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı

Canım ne yaptın aşılamayı yaptırdın mı sperm sayısı kaç çıktı merak ettim ben de dün idrar testi yaptım negatifti ama biraz erken oldu galiba sonuç değişir mi bilmiyorum adet olacakmışım gibi belirtilerim var

Canım bu kez de 145 küsür milyondu geçek ki 3 gün perhizdi bu sefer 4 günlük perhizdi ama bende ümitsizim yine yumurtam tıkalı tüp tarafında gelişti pazartesi yapıldı zaten tüp rapor çıkması önemliydi benim için artık diğer ay tüp bebek.
Tam 14. Gün tutmadıysa adet olmalısın canım kaçıncı günün bugün

Ben 11.gün yapmıştım testi ama bugün de adet oldum zaten tutmadı maalesef sizin ki istediğiniz gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…