Hemde nasıl ya bu işlerin en zor yanı beklemekbenim yarın test günüm sonra hemen ikinci aşılama ve yine bekleme süreci
Ara sıra gelen adet belirtisi dışında hiç bir belirtim yok ve testlerde de hiç koyulaşma yok o yüzden negatif olacağına eminimÖyle deme belki de vardır daha net bise yok, ama benim olmazsa ben bi ay bekleyip sonra aşılama yapacağım tekrar hemen yapmam
İnşallah canım ama nedense hiç umudum yokSonrasını düşünme inşallah yarın bize güzel haberi vereceksin
Hayırlısı olsun hakkında umarım inşallah tez zamanda güzel haberler olurAra sıra gelen adet belirtisi dışında hiç bir belirtim yok ve testlerde de hiç koyulaşma yok o yüzden negatif olacağına eminimbenim artık sabrım kalmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum o yüzden ikinci aşılama şartını da bitireyim çok bekledim yıllarca (
Aminnn inşallah hepimiz içinHayırlısı olsun hakkında umarım inşallah tez zamanda güzel haberler olur
Evet ilk aşılamam bende bi sorun yok dedi doktor eşimde de öyle sadece sağ tüpüm kapalı çıktı ama oda sorun değil dedi doktorum, bi kaç kez çatlatma iğnesi verdi ara verdiğim zamanlar da bile yumurtlarım kendiliğinden catlamıstı, bu ay ilk aşılamam en azından 1 ay boşluk verip tekrar yaparım diye düşündüömAminnn inşallah hepimiz içinsen neden bir ay beklemek istiyorsun ilk aşılaman mı?
Benim hafif kasık ağrım oluyor ama ilk zamanlara göre çok iyiyimKızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yokduphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi
Benim kimyasal gebeliğimde 5 gün gecikmeye silik çıkmıştı erken gebelik testimEvet çok haklısınız ama ovitrelleyi ilk kez vurulduğum için onun etkisini takip etmek istedim o yüzden test yapıyordum ve hiç silik çizgi gitmedi. Bunu yaşayan başka birine de hiç rastlamadım. Hem erken hem kaset testler silik çıkıyor ama ne koyulaşıyor nede tam siliniyor. Çok muallakta kaldığım birşeyin içindeyim şuanda. Ne var diyebiliyorum nede yok.
Benim de ilk ama kendinizi stres yaratmanız kendinize zararBence bugün yapma canım zaten pozitif çıkacak biliyorsun. Daha önceden deneyimin de varmış en azından iğnenin etkisini biliyorsun. Evet benim ilk aşılamam, daha önce hiç çatlatma yumurta büyütme tedavileri de olmadım doktorum direk iğneli aşılamaya yönlendirdi.
Valla anlayamadım ya… ben fitil kullanmıyorum. Fitilde kasıkta ağrı akıntı vs yapıyormuş. Ben iki gündür duphaston kullanıyorum sadece. Bakalım ne olacak. Sen nasılsın?
Canım benim dün şiddetli kasık ağrım oldu bıçak saplanır gibi. Gündelik hayatımı bile etkiledi sen düşün. Ondan önceki günler hiç böyle olmamıştı mesela ama dün farklıydı. Bugünde hafifledi ara ara kramp giriyor kasığıma ama geçiyor.Birde bel ağrım var. Ama ben belirti aramıyorum daha önce aşılamadan önce ki sürecimde o kadar çok belirti yaşadım ki bu ay hamileyim deyip hamile çıkmadım. O yüzden hiç belirti arama canını da sıkma canımValla anlayamadım ya… ben fitil kullanmıyorum. Fitilde kasıkta ağrı akıntı vs yapıyormuş. Ben iki gündür duphaston kullanıyorum sadece. Bakalım ne olacak. Sen nasılsın?
Her insanın vücudu farklı tepkiler verir hamilelikte bile 9 ay mide bulantısı ile geçiren var hiç bulantısı olmayan da kendini de vücudunu da strese sokma 14. Günü bekliycez hep beraber sadece dikkat et kendine rutin hayatını yaşa benim fikrimceKızlar selam.. bugün 7. Günüm aşılama gününü saymazsam. Bende iki gündür hiç bir belirti vs hiç bir şey yok.. umutsuzluğa kapılıyorum ya. Normal mi böyle olması illa belirttim mi olması gerekiyordu
Çok umutlandirmak istemem çünkü sonrasi kötü oluyor ama bence olmuş tutmuş rabbim senin icin oldurmustur inşallahKızlar ben deliricem ya ne olur bişey söyleyin bugün aşılamanın 13.günü ve halen gebelik testlerim çok silik çıkıyor. Ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik olsaydı günden güne koyulaşması lazımdı ama ne koyulaşıyor nede tam negatif oluyor
Benim tüm testlerim silik çıkıyor ve bariz belli yani öyle ışıkla falan da bakmaya gerek yok çıplak gözle görülüyor ama muhtemelen iğne etkisini atamadı benim vücudumBenim kimyasal gebeliğimde 5 gün gecikmeye silik çıkmıştı erken gebelik testim
Zaten taşınma telaşımız var üstüne bir sürü şey oldu hep stres altındayımBenim de ilk ama kendinizi stres yaratmanız kendinize zarar
Kızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yokduphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi
Yaaa inşallah ama koyulaşma olmadığı için umudum yok. Yinede bu mesajı bile almak çok mutlu etti çok teşekkür ederimÇok umutlandirmak istemem çünkü sonrasi kötü oluyor ama bence olmuş tutmuş rabbim senin icin oldurmustur inşallah
Ya nedense ben seni pozitif hissediyorum hadi inşallah kanda da çıkacakYaaa inşallah ama koyulaşma olmadığı için umudum yok. Yinede bu mesajı bile almak çok mutlu etti çok teşekkür ederim
stresinizi azaltın demem sizi rahatlatmaz belki ama taşınırken dikkatli olun ağır kaldırmamaya özen gösterin. belli olmaz belki de hamilesinizdir :) yarın kan verince mutlaka sonucunu da bizimle paylaşın, benim sizin adınıza umudum varZaten taşınma telaşımız var üstüne bir sürü şey oldu hep stres altındayım
Hemşiremiz bize Asilama sonrasında ilaçların etkisinin devam ettiğini ve asilama sonrasında da gun aşırı ilişki olması gerektigini söylemişti şansı arttırmak açısından belki o gün yapılan degil de sonrasında doğal yolla bile olmus olabilir sonuçta ovulasyon süresi bir gun degil 4 5 gün sürüyor. Böyle netlik olması pek mümkün değil ayrıca olsa dahi cok yeni olduğu için silik çıkması da ihtimal kardesimin iki hamileliginde de test negatif çıkmıştıEvet çok haklısınız ama ovitrelleyi ilk kez vurulduğum için onun etkisini takip etmek istedim o yüzden test yapıyordum ve hiç silik çizgi gitmedi. Bunu yaşayan başka birine de hiç rastlamadım. Hem erken hem kaset testler silik çıkıyor ama ne koyulaşıyor nede tam siliniyor. Çok muallakta kaldığım birşeyin içindeyim şuanda. Ne var diyebiliyorum nede yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?