Öyle deme belki de vardır daha net bise yok, ama benim olmazsa ben bi ay bekleyip sonra aşılama yapacağım tekrar hemen yapmam
Ara sıra gelen adet belirtisi dışında hiç bir belirtim yok ve testlerde de hiç koyulaşma yok o yüzden negatif olacağına eminim benim artık sabrım kalmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum o yüzden ikinci aşılama şartını da bitireyim çok bekledim yıllarca (

Hayırlısı olsun hakkında umarım inşallah tez zamanda güzel haberler olur

Aminnn inşallah hepimiz için sen neden bir ay beklemek istiyorsun ilk aşılaman mı?
Evet ilk aşılamam bende bi sorun yok dedi doktor eşimde de öyle sadece sağ tüpüm kapalı çıktı ama oda sorun değil dedi doktorum, bi kaç kez çatlatma iğnesi verdi ara verdiğim zamanlar da bile yumurtlarım kendiliğinden catlamıstı, bu ay ilk aşılamam en azından 1 ay boşluk verip tekrar yaparım diye düşündüöm

Kızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yok duphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi
Benim hafif kasık ağrım oluyor ama ilk zamanlara göre çok iyiyim

Benim kimyasal gebeliğimde 5 gün gecikmeye silik çıkmıştı erken gebelik testim

Benim de ilk ama kendinizi stres yaratmanız kendinize zarar

Valla anlayamadım ya… ben fitil kullanmıyorum. Fitilde kasıkta ağrı akıntı vs yapıyormuş. Ben iki gündür duphaston kullanıyorum sadece. Bakalım ne olacak. Sen nasılsın?
Canım benim dün şiddetli kasık ağrım oldu bıçak saplanır gibi. Gündelik hayatımı bile etkiledi sen düşün. Ondan önceki günler hiç böyle olmamıştı mesela ama dün farklıydı. Bugünde hafifledi ara ara kramp giriyor kasığıma ama geçiyor.Birde bel ağrım var. Ama ben belirti aramıyorum daha önce aşılamadan önce ki sürecimde o kadar çok belirti yaşadım ki bu ay hamileyim deyip hamile çıkmadım. O yüzden hiç belirti arama canını da sıkma canım

Her insanın vücudu farklı tepkiler verir hamilelikte bile 9 ay mide bulantısı ile geçiren var hiç bulantısı olmayan da kendini de vücudunu da strese sokma 14. Günü bekliycez hep beraber sadece dikkat et kendine rutin hayatını yaşa benim fikrimce

Çok umutlandirmak istemem çünkü sonrasi kötü oluyor ama bence olmuş tutmuş rabbim senin icin oldurmustur inşallah

Benim kimyasal gebeliğimde 5 gün gecikmeye silik çıkmıştı erken gebelik testim
Benim tüm testlerim silik çıkıyor ve bariz belli yani öyle ışıkla falan da bakmaya gerek yok çıplak gözle görülüyor ama muhtemelen iğne etkisini atamadı benim vücudum

Kızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yok duphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi
agri olmayınca eksik mi hissettiniz.

Zaten taşınma telaşımız var üstüne bir sürü şey oldu hep stres altındayım
stresinizi azaltın demem sizi rahatlatmaz belki ama taşınırken dikkatli olun ağır kaldırmamaya özen gösterin. belli olmaz belki de hamilesinizdir :) yarın kan verince mutlaka sonucunu da bizimle paylaşın, benim sizin adınıza umudum var

Hemşiremiz bize Asilama sonrasında ilaçların etkisinin devam ettiğini ve asilama sonrasında da gun aşırı ilişki olması gerektigini söylemişti şansı arttırmak açısından belki o gün yapılan degil de sonrasında doğal yolla bile olmus olabilir sonuçta ovulasyon süresi bir gun degil 4 5 gün sürüyor. Böyle netlik olması pek mümkün değil ayrıca olsa dahi cok yeni olduğu için silik çıkması da ihtimal kardesimin iki hamileliginde de test negatif çıkmıştı sakin ol kendini bu kadar germe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…