Dayanamadım test yaptım ama hiç bişe çıkmadı negatif resmi yükledim iğne etkisi geçmiş o zaman ama tutmadı sanki olsaydı silikte olsa çıkmaz mıydıAminnn inşallah hepimiz içinsen neden bir ay beklemek istiyorsun ilk aşılaman mı?
Benimde olmazsa bende beklemek istemiyorum 2. Asilama yapmak istiyorum direk ama ben sizin icin cok umutlandım açıkçası testiniz pozitif çıksa bile bu sefer de kalp atışı olsun diye beklemeye başlayacaksınız o yüzden sabır gerekiyor maalesefAra sıra gelen adet belirtisi dışında hiç bir belirtim yok ve testlerde de hiç koyulaşma yok o yüzden negatif olacağına eminimbenim artık sabrım kalmadı hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum o yüzden ikinci aşılama şartını da bitireyim çok bekledim yıllarca (
Canım aşılaman ne zamandı benim 2 ekimdi ben de dayanamadım test yaptım bugünDayanamadım test yaptım ama hiç bişe çıkmadı negatif resmi yükledim iğne etkisi geçmiş o zaman ama tutmadı sanki olsaydı silikte olsa çıkmaz mıydı
Benim de 3 ekimdi senin test sonucun nasıl çıktıCanım aşılaman ne zamandı benim 2 ekimdi ben de dayanamadım test yaptım bugün
Kaçıncı gündesiniz gec döllenme olabilir ovitrelle etkisi geçmişse de hemen beta hcg hormonlarıniz tavan yapacak diye bisey yokDayanamadım test yaptım ama hiç bişe çıkmadı negatif resmi yükledim iğne etkisi geçmiş o zaman ama tutmadı sanki olsaydı silikte olsa çıkmaz mıydı
İğne de 8 gün aşılama da 6 gündeyim ama iğne etkisi geçmiş demek ki negatif çıktı bilmiyorum ki olsaydı bise silik çıkar mıydı 6 gündeKaçıncı gündesiniz gec döllenme olabilir ovitrelle etkisi geçmişse de hemen beta hcg hormonlarıniz tavan yapacak diye bisey yok
Bende hiç çıkmadı bende beklicem mecbur ya normal de çatlatma iğnesi kullandım bu kadar erken etkisi geçmemiştiEki Görüntüle 3655988 Canım çok silik bi çizgi çıktı. Ben kontrastı ayarı yaptım çıplak gözle daha net görünüyor. Ama ilacın etkisi mi yoksa gebelik mi tabi emin değilim ayın 13’ü hcg testine gidicem.
Daha 6. Gündesiniz cok yenii bu şekilde kendinizi strese sokmaktan başka bisey yapmazsınızİğne de 8 gün aşılama da 6 gündeyim ama iğne etkisi geçmiş demek ki negatif çıktı bilmiyorum ki olsaydı bise silik çıkar mıydı 6 günde
Ya aslında iğne etkisini görünce biraz kafam karıştı içim bi kötü oldu beklicem mecbur daha bakalımDaha 6. Gündesiniz cok yenii bu şekilde kendinizi strese sokmaktan başka bisey yapmazsınız
Benimde ilk aşılama sadece önceden çatlatma iğnesi kullanmıştım 10 12 günlerde geçmişti şimdi 8 günde geçince bi şaşırdımBu benim ilk aşılama iğne etkisi tahmini kaçıncı gün geçmişti sizde? Umutlanmalı mıyım acaba inş tutmuştur
Aynen öyle bakalım Allah büyük hakkımızda hayırlısı olsunSıkıntı yapma canım şu an gebelik oluştuysa bile erken testlerde görünmesi çok zor.. ben de sabırsız davrandım baktım ama bu sonuçta kesin bir bilgi göstermiyor. Kan testi en doğru sonucu verecektir.. sabırlı olcaz
Amin inşallahİnşallah kolay bir süreç geçirir pozitif sonucunu görürsünüz :)
Çok güzel yazmışsın Allah ım inşallah bi anda hepimize güzel haberleri almayı nasip ederKızlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama süreç hakkında bilginiz olsun kendinizi hazırlayın diye yazıyorum test sonucunuz pozitif çıksa bile daha sonra bebeğin kalp atışlarını da bekleyecegiz kalp atışı olmama gelisememe durumu da maalesef ki var bu süreçler 1 işlem yapılıyor günlerce bekleme süresi olan sabır sınayan şeyler arastirirsaniz asilamasi tutup belli bi süre kalp atışı alamayan da cok kadin var kimyasal gebelik dedikleri bu mu bilmiyorum. Ayrıca embriyonun tutunduğu yere kadar cok etken var sakin olmaya çalışalım biliyorum cok zor sizlerin bu yazdıklarınızi okuyunca doktorun her odasına girdiğimde yüzünde en ufak bi sıkıntı var mi diye inceleyislerim aklıma geliyor olmadi dediğinde odasından çıktığım kötü ruh halim geliyo anlıyorum sizleri hem de cok ama süreç uzun ve yolun başındayız rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah
Canım ben de 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. O biraz daha farklı, çok erken farkedilen bir gebelik en fazla bir hafta adet gecikmesi yaşanıyor, sonra regl oluyorsun. Boş gebelik de diyorlar. Çok da umutlanmaya vaktin kalmıyor. Allah korusun kalp atışı duyup daha sonra kaybedenler için durum daha farklı.. çok üzücü.. biz sabırsısız birazcık tabi ama bu uzun ve zorlu bir süreç farkında olmamız lazım.. umutlarımızdan hayallerimizden vazgeçmeyelim. Olumlu düşünelim. Şu an çok erken. Muhtemelen 1 hafta 10 güne kadar netleşicek hepimizin durumu.. şu an ilk aşamamız bebişin tutunmasıKızlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama süreç hakkında bilginiz olsun kendinizi hazırlayın diye yazıyorum test sonucunuz pozitif çıksa bile daha sonra bebeğin kalp atışlarını da bekleyecegiz kalp atışı olmama gelisememe durumu da maalesef ki var bu süreçler 1 işlem yapılıyor günlerce bekleme süresi olan sabır sınayan şeyler arastirirsaniz asilamasi tutup belli bi süre kalp atışı alamayan da cok kadin var kimyasal gebelik dedikleri bu mu bilmiyorum. Ayrıca embriyonun tutunduğu yere kadar cok etken var sakin olmaya çalışalım biliyorum cok zor sizlerin bu yazdıklarınızi okuyunca doktorun her odasına girdiğimde yüzünde en ufak bi sıkıntı var mi diye inceleyislerim aklıma geliyor olmadi dediğinde odasından çıktığım kötü ruh halim geliyo anlıyorum sizleri hem de cok ama süreç uzun ve yolun başındayız rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah
Benimde sizlerle bende onu diyorum kendimizi olacak diye olmayacak diye de kesin sartlandirmak psikolojik olarak cok yıpratıyor ilk asilamam da sanki kesin olacakmış gibi sartlanmistim sonuçta hersey cok yolundaydı rahim kalınlığı cok güzeldi yumurtam gayet güzel büyümüştü kesin olacaktı yani olmaması icin sebep yoktu sonrasi bende ağır oldu oysa ki aşılamanin basari olasılığı bile %15 falan ama ben sanki bu oran %95-99 mus gibi bi haldeyimCanım ben de 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. O biraz daha farklı, çok erken farkedilen bir gebelik en fazla bir hafta adet gecikmesi yaşanıyor, sonra regl oluyorsun. Boş gebelik de diyorlar. Çok da umutlanmaya vaktin kalmıyor. Allah korusun kalp atışı duyup daha sonra kaybedenler için durum daha farklı.. çok üzücü.. biz sabırsısız birazcık tabi ama bu uzun ve zorlu bir süreç farkında olmamız lazım.. umutlarımızdan hayallerimizden vazgeçmeyelim. Olumlu düşünelim. Şu an çok erken. Muhtemelen 1 hafta 10 güne kadar netleşicek hepimizin durumu.. şu an ilk aşamamız bebişin tutunmasıdualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?