Yumurtanız sağ tarafta mı gelişmişti? Benim de sürekli sağ taraftan ağrı giriyor da.Merhaba, ben de 1 Ekim’de Ovitrelle kullandım 3 Ekim’de 12:30’da aşılamam yapıldı. İlk günler erken gebelik testim pozitif çıkıyordu iğne etkisinden dolayı. Hafif karın ağrımda vardı ama tek taraflı değildi. Şuan aşılamanın 10. gününde Ovitrellenin 12. Günündeyim ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz göğüs hassasiyetim var dokunduğumda acıyor son 4-5 gündür 2 gün öncesinde sertleşme de vardı ama o geçti. Gün içinde de 7-8 defa sağ kasığımda çok hafif iğne batması gibi batmalar oluyor ama can yakıcı şekilde değil çok hafif yani. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti yani Ovitrelle etkisi geçmiş. Sonrasında pozitife döner mi bilmiyorum umarım döner. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
3 yıldır sürekli her ay olumsuz sonuçla karşılaşınca yine öyle olacak diye düşünüyor insan ama umarım bu sefer öyle olmazAdet olmadığın sürece umut her zamam vardır canım umudunu kaybetme
Evet sağda 19 mm, solda 17 mm idi 2 tane vardı yani son kontrolde akşamına da Ovitrelle yi vurmuştum. Doktor seçilmiş yumurtanın sağdaki olduğunu ama soldakinin de çatlayabileceğini söylediYumurtanız sağ tarafta mı gelişmişti? Benim de sürekli sağ taraftan ağrı giriyor da.
Benim tek yumurtam gelişti. Bir de benim rahmimde sağa yatıklık var merak ediyordum yumurtadan dolayı mı rahimden dolayı mı sağa sancı girdiğini. Teşekkür ederim.Evet sağda 19 mm, solda 17 mm idi 2 tane vardı yani son kontrolde akşamına da Ovitrelle yi vurmuştum. Doktor seçilmiş yumurtanın sağdaki olduğunu ama soldakinin de çatlayabileceğini söyledi
Ne demek rica ederimBenim tek yumurtam gelişti. Bir de benim rahmimde sağa yatıklık var merak ediyordum yumurtadan dolayı mı rahimden dolayı mı sağa sancı girdiğini. Teşekkür ederim.
1 ay süre koydu canım bazen aşılamadan sonra doğal gebelik oluşuyo 1 ay aşılama 1 ay siz deneyin sonra tekrar aşılama demişti 2. Aşılamama başladım işteMerhaba canım pozitif çok güzel sonuçlar alırsın inşAllahbirde ikinci aşılama için araya bir ay süre koydu mu doktorun yoksa hiç beklemeden ikinci aşılamaya mı geçti?
Evet canım iğnelerin etkisi bir süre daha devam ediyormuş. Benim doktorum da bir ay ara verelim yumurtalarını dinlendirelim dedi ama ben kabul etmedim hemen başlamak istedim o yüzden sordum1 ay süre koydu canım bazen aşılamadan sonra doğal gebelik oluşuyo 1 ay aşılama 1 ay siz deneyin sonra tekrar aşılama demişti 2. Aşılamama başladım işte
Aynı tarihleriz ben 2 gün test yaptım iğnenin etkisi geçmişti bugğn yine yaptım negatif benim de bi kaç gündür hiçbir belirtim yoktu ama bugğn alt karın bölgemde sancı gibi bi ağrı var ve bacaklarım da ağrı var adet geliyor gibiMerhaba, ben de 1 Ekim’de Ovitrelle kullandım 3 Ekim’de 12:30’da aşılamam yapıldı. İlk günler erken gebelik testim pozitif çıkıyordu iğne etkisinden dolayı. Hafif karın ağrımda vardı ama tek taraflı değildi. Şuan aşılamanın 10. gününde Ovitrellenin 12. Günündeyim ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz göğüs hassasiyetim var dokunduğumda acıyor son 4-5 gündür 2 gün öncesinde sertleşme de vardı ama o geçti. Gün içinde de 7-8 defa sağ kasığımda çok hafif iğne batması gibi batmalar oluyor ama can yakıcı şekilde değil çok hafif yani. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti yani Ovitrelle etkisi geçmiş. Sonrasında pozitife döner mi bilmiyorum umarım döner. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
Evet iyi yapmışsın canım hem psikolojik olarakta üst üste daha yorar diye düşünüyorum her aşılama farklı oluyomuş ben iyiki beklemişim diyorum ilkinde ne iğnelerde nede aşılamadan sonra hiç belirtim yoktu burda okuyup şaşırıyodum arkadaşların şikayetlerine bende hiç bişey yok diye ama bu sefer bel ağrısı halsizlik kasık ağrısı yordu beniEvet canım iğnelerin etkisi bir süre daha devam ediyormuş. Benim doktorum da bir ay ara verelim yumurtalarını dinlendirelim dedi ama ben kabul etmedim hemen başlamak istedim o yüzden sordumbirde ard arda aşılama yapan bazı kişilerde kist durumu da oluyormuş korktum açıkçası. O yüzden sanırım bende bir ay beklemeye karar verdim :))
Haftaya pazartesi benim 15. Gün ve kontrolKızlar test tarihinize kaç gün kaldı hangi gün betaya gideceksiniz herkesin yaklaştı sanırım
Tüm eczaneleri aradım telefonla. 98. aradığım eczanede bulmuştum o da merkeze uzak kalan bir yerdeydi ama nereden çıkacağı da belli olmuyorArkadaşlar ben ovitrella bulamıyorum siz nasıl buldunuz
Ücra köşelere bakınArkadaşlar ben ovitrella bulamıyorum siz nasıl buldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?