Çok zor bulunan bir iğne. Kendilerine saklamak istiyorlar bazen. Ama stres yapmayın son çare başka bir iğne markası söylüyorlar bulamazsanız ama muadili yok ovitrellenin.
Yaa muadili keşke olsa, Adana'da arkadaşlarımız var oraya sordurduk ordada zor bulursunuz demişler

Yaa muadili keşke olsa, Adana'da arkadaşlarımız var oraya sordurduk ordada zor bulursunuz demişler
bize de öyle dediler biz ecza depolarını bile aradık bulamazsınız üretimi yok diyen bile oldu. ama siz dediğim gibi küçük ilçelerdeki eczanelere arayarak sorun.

Çam Sakurada değil ama ben de dün aşılamamı Tekirdağ çorluda bir özel hastanede oldum.

Siz son günlere bırakmışsınız gonal-f i aldığınızda ovitrellenin ön siparişini verseydiniz keşke. Umarım bulursunuz
Klomen verdi doktor ilk önce yazmadı iğneyi dün kontrole gittiğimde reçeteye yazdı, ayy bilseydim böyle zor bulundugunu son zaman bırakmazdım

Klomen verdi doktor ilk önce yazmadı iğneyi dün kontrole gittiğimde reçeteye yazdı, ayy bilseydim böyle zor bulundugunu son zaman bırakmazdım
Doktorlar bilmiyor mu bu iğnenin zor bulunduğunu ya ne kadar saçma bir kere reçete yazarsın olur biter, taksit taksit reçete mi yazılırmış. Nerede yaşıyorsun canım sen?

Doktorlar bilmiyor mu bu iğnenin zor bulunduğunu ya ne kadar saçma bir kere reçete yazarsın olur biter, taksit taksit reçete mi yazılırmış. Nerede yaşıyorsun canım sen?
Ay çok doğru bencede doktorlar bilmiyormu bana zaten reçeteyi yazınca bu iğneyi bulur bulmaz al dedi demek ki biliyor zor bulunduğunu, Adanadaki eczanelere sorduk yok hiç birinde, eşim aradı şimdi Hatay'da bir ecza deposunde 3 4 tane varmış oraya gidip alacağız artık

alabiliyorsanız 2 tane alın elinizde bulunsun nasip olur da gebelik gelişirse birine hayrınız olur inşallah

Kızlar benim inanılmaz bir göğüs ağrım var böyle bir ağrı yok hayatımda ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum ağlatacak kadar ağrıyor dokunamıyorum bile benim gibi olan var mı ? Son 2 3 gündür ortaya çıktı göğüs ağrım yoktu hiç.

Sizin süreç çok ağrılı zor geçti galiba
Kaçıncı gündesiniz ve hiç test yaptınız mı
Benim hiç ağrılarım olmadı
İnşallah hamilelik belirtileri yaşıyorsunuzdur

Test günü yaklaştıkça strese girmeye başladım. Tekrar aynı süreci baştan yaşama korkusu geldi. Rabbim yardımcımız olsun bu süreci pozitif atlatalım bi an önce inşallah
9. Günden bildiriyorum kramplarımin sıklığı ve şiddeti arttı

Sizin süreç çok ağrılı zor geçti galiba
Kaçıncı gündesiniz ve hiç test yaptınız mı
Benim hiç ağrılarım olmadı
İnşallah hamilelik belirtileri yaşıyorsunuzdur
Ben 2 ekimde aşılama oldum canım . adet günüm 18 Ekim. Benim ilk günden beri kasık batmalarım hiç geçmedi hep oldu 8 ekimde çok şiddetli oldu sonra böyle ara ara sağlı sollu batmalar kramplar yaşadım. Son 2 3 gündür de göğüs ağrım başladı dün çok şiddetlendi bugünde ağrıdan duramıyorum dokunmayı bırak yürürken bile ağrıyor. Normalde benim hiçbir adet döneminde göğüs ağrım olmazdı. Duphaston etkisi mi diye düşündüm oda ilk günlerde başlarmış ağrısı vücud alıştığı için ağrı sabitlenirmiş ama benim kullandığım ilk 10 gün asla yoktu göğüs ağrım son 2 3 gündür başladı.Çok garip geliyor bilmiyorum. Test yapmadım hiç. Doktorum adetin gecikirse yap öncesinde yapma vücudu strese sokarsın dedi bekliyorum 18 ekimi

Ben de bu kadar fazla olmadı. Ama olduğunu duyduklarım genelde hamileydi kişiye göre de değişebilir tabiki inşallah tutmuştur ve ondan ağrınız vardır ben de bu kadar ağrı olsaydı erken gebelik testini çoktan yapmıştım açıkçası

Gonol f 900 olan iğnenin normal fiyatı 10440tl demisti eczacim gonal f ile ovitrelle ye rapor çıkmış hali ile 1400 1500 civari bisey ödedim raporsuz ovitrelle de 1300 civari almıştım

Kız varya 6 aydır sürekli testler yaptığım için bu ay hiç içimden gelmedi doktorumda uyardı yapma dedi ya asla yapasım gelmiyor ilk kez böyle oldum. Eskiden olsa sabah öğle akşam yapardım.

Gonol f 900 olan iğnenin normal fiyatı 10440tl demisti eczacim gonal f ile ovitrelle ye rapor çıkmış hali ile 1400 1500 civari bisey ödedim raporsuz ovitrelle de 1300 civari almıştım
Siz özelde mi yaptırmıştınız devlette mi aşılamayı ben özelde yaptırdım doktorum sistem izin vermediği için rapor yazamamıştı gonalf için

Kız varya 6 aydır sürekli testler yaptığım için bu ay hiç içimden gelmedi doktorumda uyardı yapma dedi ya asla yapasım gelmiyor ilk kez böyle oldum. Eskiden olsa sabah öğle akşam yapardım.
Sonucunuz belli olunca yazar mısınız buradan içime hamilesiniz gibi bir his doğdu inşallah öyledir merakla bekliyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…