- 30 Eylül 2025
- 13
- 3
- 1
- 23
İnşallah canım ben Seda Sayan'ın doktoruna gittim senin normal yollardan çocuğun olmaz dedi tüp Bebek merkeziydi benim gittim yer durumumdan dolayı iptal ettim devlete başvurdum karşılayabilecegim sonuçlar alırim İnşallahben dün gidip muayene oldum , çok memnun kaldım asistan ve ebelerin ilgisi muhteşem . kanuniye gitmiştim daha önce dövmekten beter etmişlerdi beni ama buradan inanılmaz mutlu ayrıldım .
hormon testı yapıldı 20 ekımde tekrar kan verıcem ona göre aşılamamı yoksa dırek tup bebek mı karar verılecek sanırım . muzaffer hocaya gıdersen ınsallah denk geliriz.
inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallah canım ben Seda Sayan'ın doktoruna gittim senin normal yollardan çocuğun olmaz dedi tüp Bebek merkeziydi benim gittim yer durumumdan dolayı iptal ettim devlete başvurdum karşılayabilecegim sonuçlar alırim İnşallah
Ne zaman aşılama olmuştun canım ?Test günü yaklaştıkça strese girmeye başladım. Tekrar aynı süreci baştan yaşama korkusu geldi. Rabbim yardımcımız olsun bu süreci pozitif atlatalım bi an önce inşallah
3 ekimde aşılama oldum bat 16 ekim doktor 17 ekimde çağırdıNe zaman aşılama olmuştun canım ?
Amin inşallahTest günü yaklaştıkça strese girmeye başladım. Tekrar aynı süreci baştan yaşama korkusu geldi. Rabbim yardımcımız olsun bu süreci pozitif atlatalım bi an önce inşallah
Telefondan bilgi almayın direk eczane gezinOsmaniyedeyim eczacıların wp grubuna yazdık yok bulamıyorum bir türlü
ooo tam kafa karıştıracak yerdeymişsiniz sabrınıza hayran kaldım :)Amin inşallahsağlıkçıyım kan merkezi dibimde kan vermemek için zor tutuyorum kendimi korkuyorum
Burada ki arkadaşlar bırakmıyorooo tam kafa karıştıracak yerdeymişsiniz sabrınıza hayran kaldım :)
ben 3 kutu gonalf e 1200 ödedim diye hatırlıyorum ovitrelleyi hemen bulamadım zaten gonalf i aldığım için reçetenin geçerliliği geçti eczacı zaten devlet karşılamıyor dedi doğru mu bilmiyorum ama bulmanın sevinciyle 1350 gibi bir ödeme yaptık ovitrelleyeKızlar gonal-f ve ovitrelle iğnelerine ne kadar ücret ödediniz başımdan geçen bir olayı anlatayım belki sizin de başınıza gelmiştir
Ben iğneleri? duphaston hap bi de azitro da almıştım 5 kutu ilaç o gün rapor sisteme düşmediği için ne kadar ödemem gerektiğini SGK'dan göremedim(SGK mesajı anında geliyor bana şu eczane için şu kadar ödeme yapıldı diye)
Rapor 3 güne düşer dedi ve 4 bin TL para istedi tmm deyip alıp çıktım
3 gün sonra mesaj geldi 1.500₺ diye
SGK raporunda kalın puntoyla hastanın ödemesi gerek tutar 1500₺ yazıyor
Gidip eczacıya itiraz ettim bir sürü yeminler ve açıklamalar yaptı sizi SGK'ya şikayet edeceğim dedim tmm abla sıkıntı yok şikayet et dedi
2-3 saat geçti beni aradılar IBAN istediler 2.500₺ geri verdiler
Siz de e-reçetenizi e devletten kontrol edebilirsiniz rapor sisteme düşmeden ilaç aldıysanız belki diye bilgi vermek istedim
Benim gibi bir çok kişiye bunu yapmışlar burada
sizi motive eden insanların olması ne kadar güzel :) ben yeni bir görev yerindeyim o yüzden kendi kendime yaşıyorum süreci :)Burada ki arkadaşlar bırakmıyoralın kanımı diyorum olmaz gününü bekle diyolar
Ben de çoğul konuştum ama sadece iki arkadaş durumumu biliyorsizi motive eden insanların olması ne kadar güzel :) ben yeni bir görev yerindeyim o yüzden kendi kendime yaşıyorum süreci :)
Yok ovitrelle de karşılanıyorben 3 kutu gonalf e 1200 ödedim diye hatırlıyorum ovitrelleyi hemen bulamadım zaten gonalf i aldığım için reçetenin geçerliliği geçti eczacı zaten devlet karşılamıyor dedi doğru mu bilmiyorum ama bulmanın sevinciyle 1350 gibi bir ödeme yaptık ovitrelleye
bana gonalf i hemen başlamam gerektiği söylendi ovitrelleyi bulamadığımı söyledim. çatlama gününe kadar zamanınız var gerekirse tekrar reçete yazarız dedi ama il dışından bulduk iğneyi kabul etmezler reçeteyi beklemeyi diye aldıkYok ovitrelle de karşılanıyor
Benim gittiğim hastanede tüm ilaçları aldırmadan tedaviye başlamıyolar o yüzden hepsini beraber aldırdılar
insanın destekçisi olması çok güzel bir şey :) ben ailemden de ayrı bir şehirdeyim bilmiyorlar. eşimle yaşıyoruz her şeyi :)Ben de çoğul konuştum ama sadece iki arkadaş durumumu biliyoronlar sağolsun engelliyor
Ben de ailemden uzağım:) yapmak istediğim ama yapamadığım şeyi yapmışsın :) kimseye söylememek..insanın destekçisi olması çok güzel bir şey :) ben ailemden de ayrı bir şehirdeyim bilmiyorlar. eşimle yaşıyoruz her şeyi :)
Çok sonradan değil ben Perşembe günü yapacağım iğneyiEczanelerde hazırda ellerinde bulmak zor ama zaten ovitrelleyi çok sonradan kullandığımız için önden sipariş verip depodan getirtebilirsin.
Malesef Osmaniye deyim benIstanbuldaysaniz size ulastirabilirim
Yaa bunu ilk defa duydumTelefondan bilgi almayın direk eczane gezin
Bunu eczacı tanıdığımız söylemişti telefondan bilerek yok deniliyor demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?