inşallah inşallah , en kısa sürede bu haberi alır ve veririrz

Izlede yaptırdıysanız ortamala fıyatlar nasıl

Bende Muzaffer Zeki Dumana aldım nasipse ekimide gidicen nasıl doktor acaba davranışı konuşması

Aynı durumdayız yarın bende bir ekimde kontrole gidip yumurtalıklarıma bakılıp aşılama olacağım ekimde

Son durumuz ne acaba

Bende Muzaffer Zeki Dumana aldım nasipse ekimide gidicen nasıl doktor acaba davranışı konuşması
Kendisi oranın tek infertelite de aşılama yapan doktoru olduğundanmıdır bilmem inanılmaz rahat biraz gevşek konuşan bir tip.
Örneğin kötü gelen tiroid değerlerime ‘tiroid değerleri zorlamış’ dedi hayatımın şokunu yaşadım Malesef…
Ama çam sakurada çalışan arkadaşım böyle biri olsa da işinde iyi olduğunu söyledi o yüzden devam ediyorum
Zaten kendisini pek görmüyorsunuz görseniz de yanında 5 asistanıyla birlikte öğretirken muayene olurken buluyorsunuz kendinizi.
Yada uzman asistanı muayene ediyor klasik devlet hastanesi :)
Ebeler çok tatlılar çok güzel bilgi veriyorlar ama ona lafım yok yaşayıp göreceğiz
Uzun lafın kısası başta kendisine uyuz olmuştum ama şuan pozitif kalıp odaklandığım için umursamıyorum

ben dün gidip muayene oldum , çok memnun kaldım asistan ve ebelerin ilgisi muhteşem . kanuniye gitmiştim daha önce dövmekten beter etmişlerdi beni ama buradan inanılmaz mutlu ayrıldım .
hormon testı yapıldı 20 ekımde tekrar kan verıcem ona göre aşılamamı yoksa dırek tup bebek mı karar verılecek sanırım . muzaffer hocaya gıdersen ınsallah denk geliriz.

bende dün başladım , ben bı kere aşılama yaptım tutmadı sana tavsiyem lütfen düşünmemeye çalış akışına bırak sanki aşılama olmamış gibi tabi ki dikkat ama nolur sitres yapma nolur

bende dün başladım , ben bı kere aşılama yaptım tutmadı sana tavsiyem lütfen düşünmemeye çalış akışına bırak sanki aşılama olmamış gibi tabi ki dikkat ama nolur sitres yapma nolur
Stres yapmamaya çalışıyorum ama sanki süreç bende farklı ilerliyor.
Burda konuştuğum kişiler 5 gün Gonalf kontrol sonra 2 gün gonalf yada direkt çatlatma iğnesine geçmişler.
Bana 5 gün gonalf dedi kullandım bugün kontrole gittim 5 gün daha kullan dedi pazartesi gel dedi o süreçte ya yumurtalar büyürse ara kontrol alıcam demedi

dozun farklıdır yumurta tam kıvamında gelmemiştir. diye düşünüyorum aa 5 gün uzun süre gerçekten ara sor tekrar

ben de dün gece 1 de ovitrelle vuruldum. yarın öğlen 1de aşılamam var. Rabbim herkese umutla beklediği o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…