12.gün idrar negatif.. umudum yokSon durumuz ne acaba
Amin inşallahben de dün gece 1 de ovitrelle vuruldum. yarın öğlen 1de aşılamam var. Rabbim herkese umutla beklediği o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
Devlet olduğu için arayamıyorum ama 5 gün bekledikten sonra tekrar 5 bana da uzun geldi bakalım ne olacakdozun farklıdır yumurta tam kıvamında gelmemiştir. diye düşünüyorum aa 5 gün uzun süre gerçekten ara sor tekrar
ben adetin 3.günü başladım. ptesiydi. cuma-ptesi-çarşamba gittim bi daha. çarşamba son gonalf ve gece ovitrelle vuruldum. bakacak olursanız aynı tarihlere yakın geliyor. daha önce yumurtlama takibi yaptıysa geç oluyorsa o yüzden olabilirStres yapmamaya çalışıyorum ama sanki süreç bende farklı ilerliyor.
Burda konuştuğum kişiler 5 gün Gonalf kontrol sonra 2 gün gonalf yada direkt çatlatma iğnesine geçmişler.
Bana 5 gün gonalf dedi kullandım bugün kontrole gittim 5 gün daha kullan dedi pazartesi gel dedi o süreçte ya yumurtalar büyürse ara kontrol alıcam demedi
Daha önce yapılmamıştı ama teşekkür ederim bilgi için ben ovü testiyle hafta sonu kendim de bakayımben adetin 3.günü başladım. ptesiydi. cuma-ptesi-çarşamba gittim bi daha. çarşamba son gonalf ve gece ovitrelle vuruldum. bakacak olursanız aynı tarihlere yakın geliyor. daha önce yumurtlama takibi yaptıysa geç oluyorsa o yüzden olabilir
NasıldıKızlar bende bugün 16.00 da aşılama oldum. Bat 18 Ekim inşallah tutar.
Bende bugün ilk aşılamamı oldum saat 16.45 te benimde bat 18 Ekim. Resmen aynıyız inşallah inşallah ikimizde beklediğimiz güzel haberi alırızKızlar bende bugün 16.00 da aşılama oldum. Bat 18 Ekim inşallah tutar.
Bende bugün ilk aşılamamı oldum saat 16.45 te benimde bat 18 Ekim. Resmen aynıyız inşallah inşallah ikimizde beklediğimiz güzel haberi alırız
Benimde ilk aşılamamdı. Ben rahim filmini anestezi almadan çektirmiştim. Biraz ona benzer bi işlem gibi ama onun kadar uzun değil. Şöyle söyleyeyim işlem 3-4 dakika falan sürmüştür. Biraz sancı oldu ama öyle dayanılmayacak gibi falan asla değildi normaldi yani. Hiç korkulacak bir şey değil ben biraz kastım kendimi siz hiç kasmayın sakin olun. İşlemden sonra 35 dakika falan yatırdılar beniBenim de bat 16 Ekim. Yarın 13.00da ilk defa aşılama olacağım deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Nasıldı kaç dakika sürdü
14.günü bekliyormuş çoğu kişi 2 gün sonra tekrar deneyin isterseniz12.gün idrar negatif.. umudum yok
Ben de anestezi almamıştım dayanabilirim o zaman. Sizin neden aşılamaya başvuruldu peki? Benim sebepsiz infertilite ama rahim filminde rahmim sağa yatık çıktı bi etkisi var mıdır bilmiyorumBenimde ilk aşılamamdı. Ben rahim filmini anestezi almadan çektirmiştim. Biraz ona benzer bi işlem gibi ama onun kadar uzun değil. Şöyle söyleyeyim işlem 3-4 dakika falan sürmüştür. Biraz sancı oldu ama öyle dayanılmayacak gibi falan asla değildi normaldi yani. Hiç korkulacak bir şey değil ben biraz kastım kendimi siz hiç kasmayın sakin olun. İşlemden sonra 35 dakika falan yatırdılar beni
Bizimde sebepsiz infertilite. Her şey olması gerektiği gibi ama 3 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım.. bakalım ilk aşılama sürecine girdik.. işlem çok kısa sürüyor ve hiç öyle dayanılmaz değil. Çok hafif bir kasıkta baskı gibi oluyor. Hiç o aşamayı düşünmeyin. Gerçekten çok rahat olabilirsinizBen de anestezi almamıştım dayanabilirim o zaman. Sizin neden aşılamaya başvuruldu peki? Benim sebepsiz infertilite ama rahim filminde rahmim sağa yatık çıktı bi etkisi var mıdır bilmiyorum
İnşallah benim de sorunsuz geçer birlikte bekleriz sonucuBizimde sebepsiz infertilite. Her şey olması gerektiği gibi ama 3 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım.. bakalım ilk aşılama sürecine girdik.. işlem çok kısa sürüyor ve hiç öyle dayanılmaz değil. Çok hafif bir kasıkta baskı gibi oluyor. Hiç o aşamayı düşünmeyin. Gerçekten çok rahat olabilirsiniz
Profilimde bununla ilgili başlık açıp detaylı anlatmıştım inceleyebilirsinizBenim de bat 16 Ekim. Yarın 13.00da ilk defa aşılama olacağım deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Nasıldı kaç dakika sürdü
Stres yapmamaya çalışıyorum ama sanki süreç bende farklı ilerliyor.
Burda konuştuğum kişiler 5 gün Gonalf kontrol sonra 2 gün gonalf yada direkt çatlatma iğnesine geçmişler.
Bana 5 gün gonalf dedi kullandım bugün kontrole gittim 5 gün daha kullan dedi pazartesi gel dedi o süreçte ya yumurtalar büyürse ara kontrol alıcam demedimer
Merhaba stres yapmayın herkesin vücudunun işleyişi farklı oluyo ben geçen sene klomenle basladim yanıt alamadım sonra femara ile 2 kez asilama yaptık özelde olmadi doktorum igneli asilama icin şehir hastanesine yönlendirdi. Pcos var adet düzensizliğim hat safhada da bu arada. Mayis ayinda femara ile ikinci asilamam oldu fakat ilk basta solda yumurta büyüdü sonra gelişimi durdu iptal ediyoruz dediler 2 gun sonra tekrar gel planlama yapalim dediler 2 gun sonra gittiğimde sağda yumurtam olduğunu ve gec geliştiğini fark ettik 2 gun sonra bi daha cagrildim sonra ovitrelle vuruldum 36 saat sonra da asilama oldu. Mayıs ayındaki asilamam negatif olunca 3 ay ara ver biraz da kilo ver dedi diyete basladim 10 kilo verdim şehir hastanesine gittim reglimin 2. Günü kan testine baktılar 3. Günümde gonol f 50 yazdılar 5 gun kullandım 6 gun kontrole gittim 3 gun daha kullan dediler kullandım bu gun tekrar kontrole gittim sol yumurtaligimi göremediler sağda 14mm bir yumurta varmış yarın gene gel dediler gonol f i bu gun de kullandım yarın sabahki büyümeye göre olursa aşılama planlayarak.Stres yapmamaya çalışıyorum ama sanki süreç bende farklı ilerliyor.
Bana 5 gün gonalf dedi kullandım bugün kontrole gittim 5 gün daha kullan dedi pazartesi gel dedi o süreçte ya yumurtalar büyürse ara kontrol alıcam demedi
Merhaba stres yapmayın herkesin vücudunun işleyişi farklı oluyo ben geçen sene klomenle basladim yanıt alamadım sonra femara ile 2 kez asilama yaptık özelde olmadi doktorum igneli asilama icin şehir hastanesine yönlendirdi. Pcos var adet düzensizliğim hat safhada da bu arada. Mayıs ayındaki asilamam negatif olunca 3 ay ara ver biraz da kilo ver dedi diyete basladim 10 kilo verdim şehir hastanesine gittim reglimin 2. Günü kan testine baktılar 3. Günümde gonol f 50 yazdılar 5 gun kullandım 6 gun kontrole gittim 3 gun daha kullan dediler kullandım bu gun tekrar kontrole gittim sol yumurtaligimi göremediler sağda 14mm bir yumurta varmış yarın gene gel dediler gonol f i bu gun de kullandım yarın sabahki büyümeye göre olursa aşılama planlayarak.
Pazartesi den sonra bisey kullandınız mi kac yumurta gelişti umarım olumlu sonuçlanır da sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBenim ptesi 14 15 cm di yarın aşılamam var
14. Günde negatif çıktığı halde hamile olanlar oluyormuş doktorum gec döllenme olabiliyor 2 gun sonra tekrar test ver demişti bana umudunuzu kaybetmeyin.12.gün idrar negatif.. umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?