Yok yok vermiştir derken resmi prosedür uygulandı onun üzerinde.Eşinin zekasında ciddi bir gerilik olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu kadar detaylı düşünüp arabayı kardeşinin üzerine geçirmemiştir, vermiştir sadece. Vazgeçtik deyin, parayı geri verin, arabayı alın.
Ev almamızı istemiyor galiba çünkü bu fikri ortaya attığımızdan beri söylemleri değişti almayın ne gerek var gibi. Arabayı aldı rahatladıÇok saçma , niye sizin araba yani ?
O zaman size geçmiş olsun. Kardeşinin insafına kalmış sizin araba paranız. Artık verir mi vermez mi? Bu enflasyonda kaç yılda verir. O paradan hayır gelir mi, bilinmez.Yok yok vermiştir derken resmi prosedür uygulandı onun üzerinde.
Size sormadan satması saçma olmuş ben olsam bende çok sinirlenirdim ayrıca akraba aile arasında alışveriş yapılmasınida hiç sevmem inşallah arabanın parasını alabilirsiniz
Aynen gıdım gıdım ne zamana biter bilmiyorumO paranın tamamını alamayacaksınız bunu suan kabul edin belki gıdım gıdım anca yarısı.
Dedi dersiniz.
Vallahi zaten uzaktan zarar geldiğini görmedim , hep kardeş akraba kazığı ...Ev almamızı istemiyor galiba çünkü bu fikri ortaya attığımızdan beri söylemleri değişti almayın ne gerek var gibi. Arabayı aldı rahatladı
Eşim ısrarla benim abarttığımı düşünüyor. Destek olmadım diye bana cephe aldı adamın gözüne perde indi sanki. Öder merak etme diyor bu arada karşı tarafın durumu da gayet iyi. Ama ödemeye dair bi çaba yokBaşta haberiniz olmaliydi bu durumdan, bu tarz seylerde eşler kafasina gore tek basina hareket etmemeli bana gore. Nebileyim eşimle evlilik birligi hakkinda ciddi bir konuşma yapardim.
Bu davraniş " insanlar mutlu olsun" diyeyle aciklanacak bisey degil. Yaptigi arabasiz kalmaktan baska ayni zamanda size saygisizlik.
İnanın hiç bir sorun yok bu olaya kadar. Kardeşi hem eşimin ailesini hem eşimi maddi anlamda kullanır ama böylesi bi kazık atmamıştıEşiniz sizden mal mı kaçıyor acaba ,bir sorun mu var evliliğinizde hibe eder gibi vermiş
Aynen öyle ben görüşmüyorum o günden beri. Sinirim geçmiyor gerçekten zorluk çekip birikim yapmaya çalışıyoruz. Nasıl böyle yaptı inanamıyorumVallahi zaten uzaktan zarar geldiğini görmedim , hep kardeş akraba kazığı ...
Ben sakin duramazdım sanırım , görüştünüzmü hiç kardeşle , eltinize bir iki laf soksanız mesela .
O zaman eşinize baskı kurun o araba geri gelecek,boşarım seni diyin,üstüne gidin mal kaçırmakla suçlayın ders olsun son olsun bu durumİnanın hiç bir sorun yok bu olaya kadar. Kardeşi hem eşimin ailesini hem eşimi maddi anlamda kullanır ama böylesi bi kazık atmamıştı
İnanın bunları dedim. Arabayı zaten satacaktık neyini dert ediyorsun biraz da arabasız kal kötü günde yanımda ol diyo saçma sapan laflar kötü günü yaratan kendisiEsine de ki sorun para pul maddiuat degil suan , senin evli olmanin ne demek olduğunu bilmemen, beni yok sayman, ikimize ait bir malı bana sormadan, ortak karar olmadan satman, bana dış kapinin mandali muamelesi yapman. Aynen bunlari soyle.
Eşim ısrarla benim abarttığımı düşünüyor. Destek olmadım diye bana cephe aldı adamın gözüne perde indi sanki. Öder merak etme diyor bu arada karşı tarafın durumu da gayet iyi. Ama ödemeye dair bi çaba yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?