Aynen öyle bu saygısızlığı kendime yediremiyorum. Bide karşı taraf çarşaf çarşaf resimler paylaşıyor sosyal medyada alın teriyle kazanmış gibi. Eşimde yana yakıla araba arıyor müstehak kendisine hiç acımıyorum ben yok sayıldığım için üzülüyorum. Açıkçası parayı dert etmiyorum diyemiyorum çünkü çok zorlukla aldık biriktirdik. Benim de hakkım yendi.Yahu ödeyecegi garanti bile olsa sizin haberiniz olmadan boyle birsey yapmamaliydi. Kafasina gore hareket edip "öder " ne demekmiş. Karşi tarafin durumu olmasa bile bu yapilmaz.
Eşim benden habersiz böyle birsey yapsa ve para hesabima ertesi gün yatsa dahi ben sorun ederdim acikcasi.
Aynen öyle bu saygısızlığı kendime yediremiyorum. Bide karşı taraf çarşaf çarşaf resimler paylaşıyor sosyal medyada alın teriyle kazanmış gibi. Eşimde yana yakıla araba arıyor müstehak kendisine hiç acımıyorum ben yok sayıldığım için üzülüyorum. Açıkçası parayı dert etmiyorum diyemiyorum çünkü çok zorlukla aldık biriktirdik. Benim de hakkım yendi.
Çok doğru dediniz sadece maddiyatı düşünen arabasız kaldık diye üzülen biri gibi görülüyorum.Parayi tabi ki dert edeceksiniz ama bir daha yapmamasi icin yaptigi saygisizliginda uzerinde durun şuan sirf para için problem cikariyor durumunda goruyor eşiniz sizi.
Satilacagi belli bile olsa bunu yapmamaliydi. Biz de alim satim yaptik her aşamasinda önce birlikte konuştuk. Satilacak dedik diye kafasina gore gidip satmadi kimseye.
Çok doğru dediniz sadece maddiyatı düşünen arabasız kaldık diye üzülen biri gibi görülüyorum.
Sormayın ya büyük salaklık. Ama salaklık yaptığını kabul etmiyor. Geçen gün kardeşini kuyumcudan çıkarken görmüş paramızı verecek diye umutlanmış bizimkide meğer altın bozdurmak için gitmiş. Toparlamaya çalışıyorum demiş.Gidemin gitmiştir, gittiği gün bitmiştir kamyon yazısı, tam size göre şuan.
O parayı taksit taksit 5 senede 100 bin alırsanız şükredin.
Para teslim almadan, devir etmek ne demek yahu?
Böyle bir dangalaklık nasıl yapılabilir, aklım almıyor.
Araba nerede araba yok, para nerede para yok.
Resmen trajedi yani.
Ayranı yok içmeye, sizin arabayı verdi eşineSormayın ya büyük salaklık. Ama salaklık yaptığını kabul etmiyor. Geçen gün kardeşini kuyumcudan çıkarken görmüş paramızı verecek diye umutlanmış bizimkide meğer altın bozdurmak için gitmiş. Toparlamaya çalışıyorum demiş.
Evet bulamadı zaten kös kös kaldı ortada. Madem paran yok neden böyle pahalı bi araç alırsın. Doğum hediyesi başka şey al.Ayranı yok içmeye, sizin arabayı verdi eşine
Daha çok bekler kocanız.
Valla benim eşimin ailesinde böyle şeyler olur baba oğul arasında, onda bile para alınmasa da, bir şey alacağımız zaman parayı karşı tarag öder.
Yani elden para vermek yerine, yenisi borçlu alır.
Bari bir şekilde iyi kötü araba aldırın da borca sayın.
Ayrıca araba satmak için o kadar kötü bir zaman ki, 150 ye sattığınız arabanızın dengini şuan 150 ye alamazsınız.
Bu sebepten 2 senedir araba değiştirmiyoruz, satarsak muadili gibi bir şey için en az iki kat ödemek zorunda kaldığımız için.
Eşiniz her türlü kaybetmiş yani.
İsteyemem diyor eşim. Ben de sen istemezsen ben isterim dedim. Küçük bebekleri varmış emmiyormuş mama alıyorlarmış iyice üstlerine gidip üzmenin zamanı değilmiş. Eşim bana duygu sömürüsü yapıyor . Ergen beyinli çok yerinde bi tabir olduEsınız tam bi ergen beyinli
Böyle susup beklemeyeceksiniz di mi? Sadece soguk davranmakta cozulmez bu mesele.
Parayı iade edip arabayı geri almadan bu isin sonunun bosanmaya gıttıgını söyleyın
Parası olmadığı için sizden almış ya!Evet bulamadı zaten kös kös kaldı ortada. Madem paran yok neden böyle pahalı bi araç alırsın. Doğum hediyesi başka şey al.
2 bebeğim de mama içti, bırak üzmeyi bir de kayınaile benle ‘devlet sana emzir-meme’ parası mı yatırmış hahaha’ diyerek dalga geçti.İsteyemem diyor eşim. Ben de sen istemezsen ben isterim dedim. Küçük bebekleri varmış emmiyormuş mama alıyorlarmış iyice üstlerine gidip üzmenin zamanı değilmiş. Eşim bana duygu sömürüsü yapıyor . Ergen beyinli çok yerinde bi tabir oldu
Bu sebep yüzünden boşanma olursa ben merhametsiz olduğum için olurmuş kardeşinin mutlu olması onu mutlu ediyormuş. Ben rahatımdan ödün vermek istemediğim için bu durumdaymışız.Off valla yazıp yazıp sinirleniyorum neyseki haklı olduğumu gösterdi herkes2 bebeğim de mama içti, bırak üzmeyi bir de kayınaile benle ‘devlet sana emzir-meme’ parası mı yatırmış hahaha’ diyerek dalga geçti.
Hah yani emmiyor diye eviniz olsa onu da verecek.
Of ki ne of...
Yalnız bu boşanma sebebi eşiniz biliyor değil mi?
Bu olayı sineye cekıp, sessızce boyun egmeyeceksınız dimi? Yarın eltınız aracla hava atarken otobüste telef olacaksınız kış geliyor.İsteyemem diyor eşim. Ben de sen istemezsen ben isterim dedim. Küçük bebekleri varmış emmiyormuş mama alıyorlarmış iyice üstlerine gidip üzmenin zamanı değilmiş. Eşim bana duygu sömürüsü yapıyor . Ergen beyinli çok yerinde bi tabir oldu
Hem de ne saflık keşke taksitle ödese hiç umudum yok.12.000 lira peşinata arabayı teslim etmiş yani
Bu bonkörlük değil ki ağır saflık.
Beyin tutulması filan yaşamış herhalde. Peşinat olarak bu parayı veren taksitleri 2000 filan diye düşünmüyordur umarım....
Sebebi önemli degıl seni bosarım diyin ve net olunBu sebep yüzünden boşanma olursa ben merhametsiz olduğum için olurmuş kardeşinin mutlu olması onu mutlu ediyormuş. Ben rahatımdan ödün vermek istemediğim için bu durumdaymışız.Off valla yazıp yazıp sinirleniyorum neyseki haklı olduğumu gösterdi herkes
Haklı olmak ne demek, haklı ya da haksızı bir tartışmada ararsınız.Bu sebep yüzünden boşanma olursa ben merhametsiz olduğum için olurmuş kardeşinin mutlu olması onu mutlu ediyormuş. Ben rahatımdan ödün vermek istemediğim için bu durumdaymışız.Off valla yazıp yazıp sinirleniyorum neyseki haklı olduğumu gösterdi herkes
Birilerini mutlu ederken beni mutsuz ediyor. Kardeşini de aradım bi kaç kez konuşmak için ama benim telefonlarımı açmıyor.Sebebi önemli degıl seni bosarım diyin ve net olun
Duygu somurulerını kendi gıbı aptallara yapsın. Sızı insan yerine koymamıs millet ıcın empati yapıyor, ne gereksiz davranıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?