Aşırı Bunaldım

Yalniz degilsiniz. Ben de benzer durumdayım. Gün icinde saatleri sayiyorum. Bir salona bir odama gidip oturup kalkiyorum, saate bakiyorum oh biraz daha gecmis diyorum. Kendimi bahar aylarina kodladim, nisanda gececek gibi dusunuyorum gunleri gecirmeye bakmaya calisiyorum.

Ne dizi ne film ne muzik tat vermiyor film kesinlikle seyredemiyorum ki sinema asigi bi insandim.

Arkadaslarim yazmiyor whatsapp sessiz bombos. Galiba herkes depresif modda.

Normale donecek miyiz bilmemek cok zor. Buna mi alismaliyiz artik arkadassiz bi hayat mi olmali? Evde geciyor hayatimiz kimseyle dialog kurmuyoruz.

Bir de normale donsek bile arkadaslarimla konusacak bir konumuz olmayacakmis gibi geliyor, yanyana olsak bile sikilacakmisiz gibi geliyor.

Yani pandeminin psikolojik boyutunu uzmanlar konusmuyor pek ama cok buyuk bir etkisi var.

ne güzel evlatlarnınz var. Allah bağışlasın. Hepimiz için çok zor. Evlatlarınız için endişelenmekte de haklısınız. Geçecek inşallah bu süreç. 🙏
İnşallah geçsin ben de şu romatizmayı yeneyim ağrılarımdan hareket kısıtlılıklarımdan kurtulayım o zaman hayata döneceğim sanırım böyle sürekli anne baba gel yine ağrım var kızın altını alamıyorum anne gel yemek yapamıyorum demek birilerine muhtaç kalmak şu genç yaşta çok zor. Hele ben gidip aileme yardım etmeliyken gelip onlar bana yardım ediyor ya... çok üzülüyorum. Anne koş anne kaldır diyor yapamadığm zamanlarım oluyor.bazen yere bile oturamaz hale geliyorum. Beni esas yıpratan bunlar oldu.

Öyle zor ve farklı bie dönemden geçiyoruz ki hepimiz aynı kafaları yaşıyoruz. Ben bunu benden kötüleri düşünerek hastanede çalışanları hasta olanları düşünerek aşmaya çalışıyorum. İyi de geliyor o şartlarda çalışmak ne kadar zor onları düşündükçe de ne kadar düşüncesizce davrandığıma ikna oluyorum. İnsanlar ailelerini görmüyolar aylardır. Ben de görmüyorum uzaktalar ama çok şükür ki sağlıkları yerinde benim yerinde Allah biran önce bu hastalıktan hayırlısıla kurtulmayı nasip etsin

Arkadaslar hepimiz cok bunaldik, simariklik yapmadiginizi biliyorum ama simdi evde bunalmalariniz bile o kadar luks geliyor ki gozume, en son ne zaman evde sıkldım hatirlamiyorum, pandemiden beri surekli yogun ve stresli bir calisma hayati, eve geliyorsun zatem evde cocuk, is, kosturmaca....offf ne guzel hayallerim vardi iznimi alacaktim evde dinlenecektim, memleketime gidecektim, hic biri yok, hergun acaba birsey bulasti mi diye stres yasamaktan biktim, hergun eve gelip kendimi sterile etmek bile ne kadar yorucu, is cikisi eve gelip kanepeye direk uzanabilmek nasil bir luks anlatamam....simdi zaten yogun calisirken daha da yogun olacakmisiz, ne diyebilirim ki
Sağlıkçı mısınız?
Evet bir yandan ben de lüks diye düşünüyorum insanlar neler çekiyor boğularak ölmek.... düşünmek bile çok zor. Ama benim bu halim 2016 dan kalma. Yeni değil sadece arttı. 2016 da hayata küstürdü beni romatoid artrit hastalığı. Sadece pandemi bunalması olsa belki bi şekilde atlatacak yollar bulurdum.

Allah sizlere kolaylık versin pandemi bi yandan binbir türlü insan çeşidi bi yandan... herkes ılımlı davranış sergilemiyor malesef. Tabii sağlıkçılsrda da var tuhaf davranan aşağılayan insan yerine koymayan. Bi şekilde yine de orta yol bulmalıyız ben 3 dr yüzünden neler yaşadım çok kötü davrandılar ama bi dr um vardıki. Abicim diyerek hitap eden gözlerinde benim adıma çok üzüldüğünü okuduğum içten babacan...

Sağlıkçı mısınız?
Evet bir yandan ben de lüks diye düşünüyorum insanlar neler çekiyor boğularak ölmek.... düşünmek bile çok zor. Ama benim bu halim 2016 dan kalma. Yeni değil sadece arttı. 2016 da hayata küstürdü beni romatoid artrit hastalığı. Sadece pandemi bunalması olsa belki bi şekilde atlatacak yollar bulurdum.

Allah sizlere kolaylık versin pandemi bi yandan binbir türlü insan çeşidi bi yandan... herkes ılımlı davranış sergilemiyor malesef. Tabii sağlıkçılsrda da var tuhaf davranan aşağılayan insan yerine koymayan. Bi şekilde yine de orta yol bulmalıyız ben 3 dr yüzünden neler yaşadım çok kötü davrandılar ama bi dr um vardıki. Abicim diyerek hitap eden gözlerinde benim adıma çok üzüldüğünü okuduğum içten babacan...
Evet saglikciyim, daha onceden kalma diye aciklama yapmaniza gerek yok cunku amacim burdaki arkadaslari ve sizi yargilmak degil, haklilarda ustelik gercekten zor bir surecteyiz sadece suan sizlerin evde bunalmasi beni ozendiren bir dert, ne bileyim ben de isterdim ama basima gelince ne dusunurdum bilemiyorum aslinda baktigim zaman bizlerde ayni sikntiyi yasiyoruz evet ise gidiyoruz ama sosyallik yok, onceden is yerinde arkadasinla yemek arasinda ya da bir cay icer iki muhabbet edip kafa dagitirdik simdi iki kisi bir araya gelemezsin, birsey yeyip icmek yasak zaten bulasa sebep oluyor yani bu surecte hem fiziki, hem mental hem de sosyal olarak o kadar yiprandim ki....

Kesinlikle yalnız değilsin bende bunaldım.beş aylık evliyim kaynanam eşim eltim bunaldım artık evlendiğinde pişmanım.

Back
X