- 12 Ekim 2014
- 164
- 204
- 303
- Konu Sahibi flower_rose
Yalniz degilsiniz. Ben de benzer durumdayım. Gün icinde saatleri sayiyorum. Bir salona bir odama gidip oturup kalkiyorum, saate bakiyorum oh biraz daha gecmis diyorum. Kendimi bahar aylarina kodladim, nisanda gececek gibi dusunuyorum gunleri gecirmeye bakmaya calisiyorum.
Ne dizi ne film ne muzik tat vermiyor film kesinlikle seyredemiyorum ki sinema asigi bi insandim.
Arkadaslarim yazmiyor whatsapp sessiz bombos. Galiba herkes depresif modda.
Normale donecek miyiz bilmemek cok zor. Buna mi alismaliyiz artik arkadassiz bi hayat mi olmali? Evde geciyor hayatimiz kimseyle dialog kurmuyoruz.
Bir de normale donsek bile arkadaslarimla konusacak bir konumuz olmayacakmis gibi geliyor, yanyana olsak bile sikilacakmisiz gibi geliyor.
Yani pandeminin psikolojik boyutunu uzmanlar konusmuyor pek ama cok buyuk bir etkisi var.
Ne dizi ne film ne muzik tat vermiyor film kesinlikle seyredemiyorum ki sinema asigi bi insandim.
Arkadaslarim yazmiyor whatsapp sessiz bombos. Galiba herkes depresif modda.
Normale donecek miyiz bilmemek cok zor. Buna mi alismaliyiz artik arkadassiz bi hayat mi olmali? Evde geciyor hayatimiz kimseyle dialog kurmuyoruz.
Bir de normale donsek bile arkadaslarimla konusacak bir konumuz olmayacakmis gibi geliyor, yanyana olsak bile sikilacakmisiz gibi geliyor.
Yani pandeminin psikolojik boyutunu uzmanlar konusmuyor pek ama cok buyuk bir etkisi var.