İyi akşamlar herkese, bir konuda fikrinizi istiyorum sizin. Uzun süreli bir ilişkim var ve artık kısmetse nişan yapma kararı aldık her ikimiz de ailelerimizle konuştuk görüştük, nişan tarihi koyuldu gibi. Ama şu an erkek arkadaşım geçici bir işte çalışıyor, daha askerliğini de yapmadı. Diyor ki işte inşallah nişanı yaptıktan sonra uzun dönem yani 1 yıl askerliğe gitsem iyi para kazanırdım, ama işte döndükten sonra napıcam nerde iş bulucam, atama durumları ne olacak falan filan diyor. Bir yandan da acaba tekrar kpss'ye mi hazırlansam diyor. Geçen sene 81 puan aldı ve bu puan atanmasına yetmedi. Şöyle 90'a yakın bir puan alsa atanır gibi. Gerçi ben inanmıyorum yani okul ortamından uzaklaştı tekrar hazırlanması zor olur, evde arkadaşlarıyla falan takılıyor derse çok zaman ayırmaz diye düşünüyorum. Bir yandan da işte askerliğe uzun dönem gitsem, sonra izin olayları falan oluyor o ara dönsem ve düğünü yapsak aradan çıkarsak sende birkaç ay evimizde beklerdin belki iyi bir iş bulabilirsek işe başlardın falan diyor. Bilmiyorum çok karışık, şu an hali hazırda geçici bir işte (hizmet sektöründe) çalışıyor. Hangisini yapsa daha mantıklı olur bilmiyorum. Benim de kafam çok karıştı ve çok daraldım. Zaten doğru düzgün iş yok gibi şu an. 1 yıllığına askere giderse tamam iyi para biriktirir de ya sonra nerede iş bulacak? Off ne yapsak sizce? Aşırı canım sıkıldı aşırı. Nişan işini de uzatmak istemiyoruz ama bilmiyorum kafam karışık gerçekten. Fikrinize ihtiyacım var ya lütfen