Slm kizlar.. benim saçim asiri derecede kuru, yipranmis ve ince telli.. saç tellerini kalinlastirmak, saçlari nemlendirmek için ne tür bi bakim uygulamaliyim?
Swarzkopf Bonacure in Acil Kurtarma Serisinin ise yaradigini duymustum, tecrübesi olan var mi?
Birde yaglarla bakim yapanlar var saçlarina.. bana tam olarak kesin sonuç veren bi formül önerebilirmisiniz... kuru kuru, kabarik ve elektriklenen saçlarimdan biktim
offf kıvırcık saçlarıma defriz yaptırdım ve sonuç berbat saçlarım çoook kuru ve keçe keçe ne yapsam yumuşamıyorr şeytan dio kökten kes kurtul nolur yardım edin hiçbişey etki etmiyor
swarzkopf bonacure ün acil kurtarma serisini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. kupkuru ve kalın telli olan saçlarıma tek iyi gelen şey o. gerçi ayda 1 badem yağıda sürerim ben. ama bonacure'den inanılmaz memnunum! bakımından sonra mis gibi kokuyor saçlarım. ama ben kuaförde yaptırıyorum, buhar makinesiyle falan.. evde yapmaya üşendiğim için.. yani alırsan pişman olacağını hiç zannetmiyorum:teselli:
benimde saçlarim bu defriz denen sey yüzünden bu halde sanirim.. saçlarimi boyama adetim yoktur hayatimda bir defa boyadim sadece.. ama kendiliginden kuru ve kivircik saclara sahibim.. saçlari nemlendirmek, yaglandirmak için bildiginiz bakim önerileri yok mu kizlar? bakim yaglarindan hangisi kuru saça iyi geliyor mesela.. ve uygulamasi nasil
bende bayaa bi 15-20 cm kestirmeyio dusunuyorum uclarindan.. artik hicbisey fayda etmicek gibi cunku onlara asiri derecede kuru, kirik, elektriklenmis ve matlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?