Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer algınaları açık bir insansanız anlarsınız para için i yoksa sizi sevdiği için mi beraber sizinle. Çünkü maalesef ki her türlü insan varZengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Siz 25 yaşında, çalışmayan bir kadın değil miydiniz ? Ortada bir zenginlik varsa da bu şu anda ailenize ait olsa gerek. Sizin kendinize ait bir malvarlığınız, servetiniz mi var ?Zengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Sorun olmadığını size düşündürten nedir ki belki oluyor ?Zengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Sorun olmuyor ama kadının bir çok konuda feragat etmesi gerekiyor.Zengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Ben hiç bir erkeğin gurur yapacağını düşünmüyorumZengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Çünkü erkekler kompleksleri olan canlılar.Zengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Yani şöyle bunu o söyledi. Yani sen yapabilir misin dedi. Fark var baya zengin fakire yar olmaz dedi. Hayatı boyunca zenginleri görmüş çevresinde ondan dolayı Bi zaten onyargi var mesla uniye arabalarıyla vs gelenler vardi diyor ben bazen harçlık olmadan gidiyordum diyor. Yani ben seviyorum da o bunu sorun ediyor sanki . Yani şey dedi. İlerde senin hayatın büyük ölçüde değişecek dedi. Seviyorsan gelirsin diyor.Arada kaç k fark var ? Asıl önemli olan bu.
Erkek gurur yapmaz da eğer aradaki fark fazla ise ileride senin gururuna dokunabilir
Ya biraz etkilenen karakterKompleks yapacak bi karakterse evet cok ciddi sorun olur ama kendini yetistirmis meslek sahibi bir erkek bunu problem yapmiyor.
Ya bu işte biz evlenince yansır mu acaba ben rahat bir şekilde konuşamazsam yanlış anlama vs olur mu acaba?Çünkü erkekler kompleksleri olan canlılar.
Seviyorsan gelirsin diyor.
Ayh çok acımasız insanlar ben insanları düşünmüyorum. Ama işte şuan şu devirde alıştığım bir hayat var. Baya fedakarlık yapmM gerekiyor sizin dediklerinizin bir kaç örneği hatta daha fazlasını yapcm. Benim bahsettiğim istediklerim olmazsa o üzülür mü acaba. Yani iyi biri de bunu kafasına takıyor. sen seviyorsan benimle bu hayatı yaşarsın. Kimsenin dediklerine takilmassan diyor. İlk tanıştığımda beri bu soru kafamda var dedi .nasıl olacaz biz diye düşünüyorum ama sana aşık oldum dedi.Sorun olmuyor ama kadının bir çok konuda feragat etmesi gerekiyor.
Şöyle örnek verebilirim evlenmeden önceki bayram alışverişimin (kıyafet) fişindeki tutarlı alışverişi evliliğimizin ilk yılında bir sene boyunca toplam olarak yapamadım.
Mutfak alışverişinde kullandığımız markalar belliydi evlenmeden önce öyle yetiştik eşimle markete gittiğimizde asla rafta o markalara yönelmedim (kendi bütçem olsa bile). Çok hassas olmak gerekiyor. Tabi bu verdiğim örnekler on yedi yıl öncesine ait. Şuanda babama yakın bir durumdayız çok şükür. Ama yine de erkekler kolay etkileniyor. (Eşimle evlendiğim için beni Facebook'tan silen arkadaşlarım olmuştu düşün sadece maddiyat farkı yüzünden)
Çok iyi niyetli biri ama bunu beni kaybetmemek için söylüyor olabilor mi yami tercihine saygı duyarım ama sevmeyi bilmiyorsun der gibi.Yani evlendikten sonra hayatı dar ederim ama seven katlanır demek istiyor.
Güzel manipülasyon valla, sonra şikayet edecek olsan "ben seni uyardım. seviyorsan gelirsin dedim. demek ki sevmiyorsun ki şikayet ediyorsun" olacak. Bütün diğer şeyleri söyledikten sonra bunu söylüyorsa kaç.
Büyük red flag vermiş, bundan sonra yine de sürdürürsen bile bile lades olursun.
Sorun olmaz diyeni gördüm, ama sorun yaşamayanı görmedim bu durumdan dolayı. Bence toplumsal cinsiyet rolleri istesek de istemesek de hayatımızın içinde.Zengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Çok iyi niyetli biri ama bunu beni kaybetmemek için söylüyor olabilor mi yami tercihine saygı duyarım ama sevmeyi bilmiyorsun der gibi.