Valla canım onu da kullandım geçmiş zamanda hiç memnun kalmadım cevremdede kullanan oldu aynı sekilde Zaten eski yorumlara bakarsan diger sayfalarda görüceksin memnun kalmayanları Gerci herkesde aynı etki etmiyor senin adına sevindim sende işe yaramasına Yine de fikrini paylaştıgın icin tesekkür ederim..ben vala hayatımda ilk kez yorum yazıyorum. Ama aynı sıkıntıdan müzdarip olduğum ve kurtulduğum için sizede yardımcı olmak isterim. 3 aydır Mecitefendi Sarmısaklı Şampuanı kullanıyorum. onun yanında yağ falanda dediler aldım ama kullanmadım. sırf kullandığım 3 kutu şampuan mucize bi boyutta etkiledi. elime öbek öbek gelen saçlarım şuanda tek tek geliyor. inşallah sizede faydası dokunur ama benim şu saça kullanmadığım ürün ve marka kalmamıştır. şuanda en iyisi budur bence.
Ayni durumdayiz, daha bi cozum bulamadmArkadaşlar merhaba Sacım 4 aydır inanılmaz şekilde dökülüyor Doktora gittim saç icin gereken bütün kan testleri yapıldı hersey normal cıktı Şampuanımı degiştirdim hergün biotim kullanıyorum banyo sonrası ısırgan suyu banyo oncesi evigen bepanten bemiks yapmama ragmen durmuyor durmuyor dahada beter dökülüyor kafamın heryeri acıldı artık derim gözüküyor erkek tipide degil ön yan arka Deli olucam artık aglamaktan sinirlerim bozuluyor((
Hormon tedavisi icin hangi bölümden randevu almak gerekiyor Adet düzensizliğim yok aksine gününde olur biterim ama yinede baktırmakda fayda vardır..Kan testi normal çıkabiliyor benimde öyle cikmisti ama sonradan adet duzensizligi yuzunden hormonlarima baktirdim ve doktor herkesde olan erkeklik hormonumda bozukluk var dedi.Sac dokulmesi sorunum oldugunu soyledigimde sac dokulmesi veya sivilcelenme bunun nedeni olabilir dedi hormon tedavisine basliycam ocakta ben dökülme durursa sonucu bildiririm sizlere. Kisacasi sac dokulmesi varsa ilk olarak hormonlara baktirin..
Valla cebrim kan testinde hersey bakıldı seker guatır troid vitamin kan degerleri cok normal cıktı Bu ara cok stresli olumsuz seyler yasıyorum belki sebebi odur dedim ama bukdar dokulme olunca insan dahada stres yapıyorbelki bi hastalıktan dolayı dökülüyodur.nedenini bulman lazım öncelikle.
Umarım biran once cozum bulabilirizAy
Ayni durumdayiz, daha bi cozum bulamadm
Kan testi normal çıkabiliyor benimde öyle cikmisti ama sonradan adet duzensizligi yuzunden hormonlarima baktirdim ve doktor herkesde olan erkeklik hormonumda bozukluk var dedi.Sac dokulmesi sorunum oldugunu soyledigimde sac dokulmesi veya sivilcelenme bunun nedeni olabilir dedi hormon tedavisine basliycam ocakta ben dökülme durursa sonucu bildiririm sizlere. Kisacasi sac dokulmesi varsa ilk olarak hormonlara baktirin..
Insallah hic umudum yok da , senin suan denedign bisey varmi , o saca surulen yag mag vitamin falan vb bi ise yaramadi bendeUmarım biran once cozum bulabiliriz(
Isırgan suyu yaptım banyodan sonra işe yaramadı üstüne dahada doktu bemiks evigen bepanten badrm yag karısımı daha beter doktuler malesef her sampuanı denefim sonuc gep hüsran hergün biotin kullanıyorum solgarın 5000 mg yaramadı Artık usturaya vurup peruk almayı dusunuyorum yaza kadar toparlansın diyeInsallah hic umudum yok da , senin suan denedign bisey varmi , o saca surulen yag mag vitamin falan vb bi ise yaramadi bende
Kadin doguma gidip hormon testi yaptirmak istiyorum de sadece, ozelde 300 kusur ucret istiyorlar ama randevu alip gununde devlete giderseniz ucretsiz yaptirabilirsiniz ben devlette yaptirdim 1 tanesini yapmiyolardi onuda 120 tl verip ozelde yaptirdim.Hormon tedavisi icin hangi bölümden randevu almak gerekiyor Adet düzensizliğim yok aksine gününde olur biterim ama yinede baktırmakda fayda vardır..
Peki normal gündemi gidicez yoksa regl dönemindemi Hormon testi hiç yaptırmadım oyüzden bilmiyorum hangi testler oldugunu özelde yaptırdıgınız ve devlette yapılnları isimleri ne kanmı alıyorlar yoksa alttanmı bakıyorlar :sKadin doguma gidip hormon testi yaptirmak istiyorum de sadece, ozelde 300 kusur ucret istiyorlar ama randevu alip gununde devlete giderseniz ucretsiz yaptirabilirsiniz ben devlette yaptirdim 1 tanesini yapmiyolardi onuda 120 tl verip ozelde yaptirdim.
İsimlerini bilmiyorum ya ama hormon testi yapmak istiyorum diyince yapiyor iste :) adet gununun 3. Gunu en gec 4. Gunu gitmen lazim kan aliyorlar sadece canim :)Peki normal gündemi gidicez yoksa regl dönemindemi Hormon testi hiç yaptırmadım oyüzden bilmiyorum hangi testler oldugunu özelde yaptırdıgınız ve devlette yapılnları isimleri ne kanmı alıyorlar yoksa alttanmı bakıyorlar :s
Selam canim...ne yazikki ayni dertten bende muzdaribimArkadaşlar merhaba Sacım 4 aydır inanılmaz şekilde dökülüyor Doktora gittim saç icin gereken bütün kan testleri yapıldı hersey normal cıktı Şampuanımı degiştirdim hergün biotim kullanıyorum banyo sonrası ısırgan suyu banyo oncesi evigen bepanten bemiks
yapmama ragmen durmuyor durmuyor dahada beter dökülüyor kafamın heryeri acıldı artık derim gözüküyor erkek tipide degil ön yan arka Deli olucam artık aglamaktan sinirlerim bozuluyor((
Tabiki katılmak isterim.Ne kürüne başladın acaba ? Bende kadın hastalıklarından randevu aldım haftaya icin hormon testi yaptırıcam bundada birsey cıkmazsa stres diyicem artık cunkü hayatım stres üstüne kurulmuş resmenSelam canim...ne yazikki ayni dertten bende muzdaribim(( benin 7 senedir dokulmem var doğum yaptıktan sonra cokca dokulmeye basladi.. kan testi yaptirdim demir depom bosalmis. 6 ya düşmüş ne yazikki... 2 aydir demir ilaci kullaniyorum bi faydasini göremedim henuz. Yaninda zinco ve a vitamini verdi dr. 3 ay bi bitsin bakalim. Tabi seneler icnde denemedigim kurde kalmadi.. lavanta karanfil yaglar vs... yeni bir kur buldum. Onu yapiyorum suan. 1 gun oldu yapali. Bana katilmak istersen beklerim.. topik acicam kendime fotografli.benimde onlerim acilmis durumda ne yazikki. Bakalim insallah ise yarar...
Hormon testini bende yaptirmak istiyorum. Dokulmenin nedeni anlasilsa gerisi kolay zaten.. bi yaptır bakalim haberleselim yineTabiki katılmak isterim.Ne kürüne başladın acaba ? Bende kadın hastalıklarından randevu aldım haftaya icin hormon testi yaptırıcam bundada birsey cıkmazsa stres diyicem artık cunkü hayatım stres üstüne kurulmuş resmen
Aynen canım birşey cıksa diye dua ediyorum ilaçla tedavisi edilebilecek sacma belki ama okadar psikolojim bozulduki boyle seyler dusunuyorum..Hormon testini bende yaptirmak istiyorum. Dokulmenin nedeni anlasilsa gerisi kolay zaten.. bi yaptır bakalim haberleselim yine
Zamanla düzelir canım belki seninki umudunu bırakma :)Canim normal.. cunky dokulmenin durması icin sebep onemli. Ona gore tedavi uygulanir.. kan sayimi yaptirdigimda dr anemisin dediğimde mutlu oldun düşünebiliyo musun? Dedim ki oh tedavi olunca dokulme duracak saclarima kavusacagim. 2.5 ay gecti nerdeeee? Yok azalsa dicem ise yariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?