Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Aşırı derecede saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Allah kurtarsın bayanlar ne diyim o kadar sıkıntılı bir durum ki pskolojik olarak sıkıntı yerde görüyorsun bir sürü saç,bende ne var diyorsun bide ona kafayı takıyorsun ben şimdilik mecitefendiden memnunum insallah sizde size uygun bir şampuan bulabilirsiniz.

Herkese merhabalar,
Saç dökülme sorunum üniversite yıllarında başladı ve 14 yıl az yada çok sürekli saçlarım döküldü.Çok gür ve kalın telli olan saçlarım giderek azaldı.Yıllarca saç dökülmesini önlemek için uğraştım.Yağ karışımları sürdüm, eczanede yapılan karışımları kullandım, bitki suları sürdüm, en ünlü markaların serumlarını kullandım, PRP ve MİKROİĞNELEME denilen yöntemleri yaptırdım......Kısacası yaptırmadığım hiçbir şey kalmadı.Sonuç elde edebildim mi? HAYIR.
Özellikle son 3 yılım sadece saç dökülmemi durdurmak için yöntem denemekle geçti.Milyarlarca para harcadı.Parayı geçtim ,her yöntem öncesi çok umutlandım ve her seferinde büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Depresyona girdim, her banyo sonrası ağlıyordum.
Bu arada ssaç dökülmesinin yanı sıra egzema, kabızlık, şişkinlik ve gaz gibi çözümü ve sebebi bilinemeyen rahatsızlıklarım vardı.Bu rahatsızlıklar hayat standartımı fazlasıyla düşürüyordu.MALATYA da yaşıyorum.Bu rahatsızlıklar için besin intolarans testi yaptırarak MALATYA ÖZEL HAYAT HASTANESİN de Uzman Diyetisyen ÖZALP KAYA ya gittim.Test sonucuna göre bazı besinlere bağırsağımda intolarans olduğundan rahatsızlığımı bunlara bağladı. Onları bir süreliğine yemeyecektim.Diğer rahatsızlıklarımın sebebi ise bağırsak floramın hasarlı olmasından kaynaklandığını söyledi.Saç dökülmemin tek sebebinin bu olduğunu belirtti.Bağırsağımın ise GAPS DİYETİ adında bir beslenme şekli ile düzeleceğini söyledi.
Diyete başladığımın 2. günü kabızlığım geçti, şişkinlik ve gaz bitti, egzemam yok denecek kadar azaldı.Diyete başladıktan 1,5 ay sonra ise saç dökülmem her yıkamada azalarak günlük 15-20 tele indi.Yıllardır para, emek ve umut harcadığım hiçbir yöntemin durduramadığı dökülmeyi bu diyet bitirmişti.Sonra araştırdığımda bu diyetin birçok hastalığı iyileştirdiğini öğrendim.Bağırsağınız düzeldiği için bütün vücudunuz düzeliyor.ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM.Herkese saçları dökülmeyen günler diliyorum.

Senin adına cok sevindim canım Darısı başımıza artık

bende aynı durumdayım doktora gittim bütün testler normal çıktı stres olduğu söylendi doktorum bazı ilaçlar yazdı ama bu ilacı devlet karşılamıyor adı minoxil araştırdım çok önerilen bir ilaç deneyebilirsin

arkadaşlar benimde aşırı derecede dökülmem var bende bu aralar sarımsakları ezip içine ısırgan yağı ve çörekotu yağı katıp saçlarıma sürüyorum inşallah faydası olur.herkese gür saçlar diliyorum.

Aynen tatlım benimde hepsi temiz cıktı stresden dedi ne stresmis 5 aydır gecmedi kafamda sac bırakmadı Yag bakımı falan yapıncada daha cok dokuluyor benim dokulmesi bi dursa tekrar yag bakımı yapıcam ama korkudan suan birsey yapamıyorum

Kavuncu ne durumdasin? Kestirecektin saçlarını dokulme hala devam m?

Kavuncu ne durumdasin? Kestirecektin saçlarını dokulme hala devam m?
Devam canım Hormon testide yaptırdım hersey ondada normal cıktı kısa kestirdim şimdilik Erkek arkadasım yap ustura bende yaparım kendimi kotu hissetmezsim dio peruk bile aldım bir tek cesaret kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…