Ne ilginç rehberlik hocan varmış erkek peşinde koşsan memnun mu olucaktı acaba...
Aşırı duygusallık değil bunun adı duyarlılık. Çevrede olup bitene duyarlı olmak güzel bir şey ama ağlamakla kalmayıp bir şeyler yapmayı denemelisin o zaman bu duyarlılığının yerini kendine güven duygusu alacaktır.
Teşekkür ederim yorumlarınız için yokmudur bunun bi çözümü ben ağlamak istemiyorum sürekli.Harç yatırmak için bankaya gittim ondan önce alışveriş yapmıştım bot almıştım sonra önümde duran birinin pantolonuna baktım çok eski ve çok kötüydü ve ben o an kendimi suçlarımKızlar benim psikolojim mi bozuk arkadaşıma anlattım böyle böyle diye bana resmen sorunlu gözüyle baktı
Ne yapabilirim mesela ? Öğrenciyim ama elimden geldiğinde denk geldiğimde küçük bi miktar para verebiliyorum elimden başka bir şey gelir mi ?
Çocuk Esirgeme Kurumunda gönüllü öğretmenlik deneyebilirsin. Bulunduğun ildeki Sosyal Hizmetler Merkezine gidersen kesinlikle bir gönüllü görev bulabilirsin ben denemiştim üniversitedeyken, gerçekten tüm dünyan değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?