Evet kesinlikle. Basta sirinmis gibi geliyor ama hizmette sinir yok dedikleri bu olsa gerek. Cileden cikariyorlar bi sure sonra.bence de adamlar ilgili davranmaya çabalıyorlar :) ama sanki biraz abartmışlar bende sinir olurdum kesin:)
Servis herkese yapiliyor tabiki bana ozel degil ama uyuyan kisi uyandiginda yanina gidip uyuyordunuz birsey ister misiniz dedigini gormedim hic. Ama adami takip etmiyorum. Yakinimda yasanmadi boyle birsey en azindan.İlginin dozu kaçmış.
Herkese mi bu hizmet size mi özel?
Bir dahaki geldiğinde ters bak "boğma beni" de
Firmayi soylemeyim de kucuk bir firma ama geldigim yerde en iyisi buymus. Bir iki sehre gidiyor yerel bir firma. Guvenli diye tercih ediyorum. Ama boyle devam ederse degistirecegim gercekten.Firmayı değiştirme şansınız varsa, değiştirin.
Ayrıca hangi firma merak ettim?
Eskiden ben uyurken benim de önüme kek bırakırlardı. Ama koltuğun arkasında file gibi bir cep var ya ona koyar giderlerdi. Bir keresinde otobüse bindigim gibi uyumuş kalmışım. Gözümü memlekette açtım. Muavin gevşek gevşek ehe ne uyudun öyle öldün sandık, dedi iyi sinir olmuştum.Servis herkese yapiliyor tabiki bana ozel degil ama uyuyan kisi uyandiginda yanina gidip uyuyordunuz birsey ister misiniz dedigini gormedim hic. Ama adami takip etmiyorum. Yakinimda yasanmadi boyle birsey en azindan.
Ama uyurken kek birakmak abarti degil mi. Bir de ben sol cam kenari tekli koltukta oturuyorum hep. Cam kenarinda bir cikinti var. Ben uyurken uzerimden oraya kek birakmis. Ben mi abartiyorum Allah askina. Buna ne luzum var. Rahatsiz oldum cok. Ama uyku sersemi bisey de demedim.
Servis herkese yapiliyor tabiki bana ozel degil ama uyuyan kisi uyandiginda yanina gidip uyuyordunuz birsey ister misiniz dedigini gormedim hic. Ama adami takip etmiyorum. Yakinimda yasanmadi boyle birsey en azindan.
Ama uyurken kek birakmak abarti degil mi. Bir de ben sol cam kenari tekli koltukta oturuyorum hep. Cam kenarinda bir cikinti var. Ben uyurken uzerimden oraya kek birakmis. Ben mi abartiyorum Allah askina. Buna ne luzum var. Rahatsiz oldum cok. Ama uyku sersemi bisey de demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?