Aşırı ilgili muavin

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
Dert mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Paylaşmak istedim.

Duzenli olarak seyahat ettigim bir firma var. Firmada da bir muavin. Bu yerel bir firma oldugu icin ikram hürmet üst seviyede ama artik biktiriyorlar. Uc saatlik yolculukta dort bes kere kolonya servisi iki kere yiyecek icecek servisi uc kere su servisi yapiliyor. Ve hizlarini alamayip inmeden once islak mendil de dagitmaya basladilar. Yok hayir istemiyorum demekten yoruldum artik.

Servis basladiginda gozlerimi kapatip uyuyor gibi yapiyorum. Gozlerimi actigim an muavin tepemde beliriyor. Servis yaptim uyuyordunuz. Istediginiz birsey var mi getiriyim mi diye. Yine hayir diyorum.

Gecen gece hakkaten uyumusum serviste. Kek birakmis yanima. Uyandim geldi yine. Birsey ister misiniz gerci ben kek biraktim ama dedi. Uyku sersemi yok dedim gitti. Ben mi abartiyorum yoksa gercekten durum normal degil mi. Artik sıkıldim yeminle.

Ben biner binmez ilk gelen serviste ben hicbisey almicam teşekkür ederim diyorum hiç gelmiyor.

İlk serviste hicbir şey istemiyorum baştan söyleyeyim sizin de işiniz kolaylaşsın dersin olur biter.

İlginin dozu kaçmış.
Herkese mi bu hizmet size mi özel?

Bir dahaki geldiğinde ters bak "boğma beni" de

Firmayı değiştirme şansınız varsa, değiştirin.

Ayrıca hangi firma merak ettim?

İlginin dozu kaçmış.
Herkese mi bu hizmet size mi özel?

Bir dahaki geldiğinde ters bak "boğma beni" de
Servis herkese yapiliyor tabiki bana ozel degil ama uyuyan kisi uyandiginda yanina gidip uyuyordunuz birsey ister misiniz dedigini gormedim hic. Ama adami takip etmiyorum. Yakinimda yasanmadi boyle birsey en azindan.

Ama uyurken kek birakmak abarti degil mi. Bir de ben sol cam kenari tekli koltukta oturuyorum hep. Cam kenarinda bir cikinti var. Ben uyurken uzerimden oraya kek birakmis. Ben mi abartiyorum Allah askina. Buna ne luzum var. Rahatsiz oldum cok. Ama uyku sersemi bisey de demedim.

Firmayı değiştirme şansınız varsa, değiştirin.

Ayrıca hangi firma merak ettim?
Firmayi soylemeyim de kucuk bir firma ama geldigim yerde en iyisi buymus. Bir iki sehre gidiyor yerel bir firma. Guvenli diye tercih ediyorum. Ama boyle devam ederse degistirecegim gercekten.

Eskiden ben uyurken benim de önüme kek bırakırlardı. Ama koltuğun arkasında file gibi bir cep var ya ona koyar giderlerdi. Bir keresinde otobüse bindigim gibi uyumuş kalmışım. Gözümü memlekette açtım. Muavin gevşek gevşek ehe ne uyudun öyle öldün sandık, dedi iyi sinir olmuştum.

Bence çok sık seyahat ettiğiniz için benimsemiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…