Aşırı ilgili muavin

Koptum
Valla olabilir

Bi ara bende çok sık yolculuk yapardım. Göz aşinalığı, biraz hoşlaşma adı neyse artık muhabbet etmeye çalışmalar, ufak bi öksürükte su vermeler, ekstra kek ikramları falan hayır demezdim ben hahaha

Geçen THY de uçakta hostes uyuyana sandviç bıraktı mesela...

Siz muavinin davranışlarını şahsi algılamışsınız sanırım ama genelde böyle ikramlara zaten muavin değil şirket karar verir hangi saat ne verileceğine uyuyorsanız da bırakır. Misal annem bana gelirken otobüs geç gelmiş türk kahvesi bile yapmışlar zaten 4 5 kez oluyorsa olur sorun edecek ne var? ikram olmasa bu seferde ikram yok deniyor

Belki kural budur.
Her yolcuya bu ikramı uyusa da amuda kalksa da yapmak zorunludur belki?
Benim bi arkadaş da birkaç kez ameliyat oldu, sorsan hastabakıcılar aşıktı buna
Halbuki adamın işi o
Adam iki kek verdi diye hemen gözü sende falan ne tuhaf seziler
Memnun değilseniz yol boyunca bi kez su servisi yapan başka şirketi tercih edin
"Uyku sersemiydim birşey de diyemedim (tersleyemedim)" diyeceğinize.

Adamlar işini yapıyor istemiyorum dersiniz bitti.yapmasalar ay ne ilgisizlik dersiniz.hakikaten böyle insanlara hizmet etmek zor kazandıkları helal.

12 saatlik yolculukta iki kez yapıyorlar üç kez olunca ikramı bol demiştim. O firma batmaz umarım.

Bizede gecen bi kuru kola verdiler bende ondan yakınıyordum,
Ne güzel sınırsız hizmet varmış,
Daha ne istiyorsun :)

E Allah askina sende firmayi degistir yada adami tersle azarla bak bakalim bidaha yanina gelirmi benim yolculuk ettigim otobusteki muavinlerden ben 1 kek fazla istesem azarlayip tersliyorlar

Siz sürekli o firmayla gidip gelince, muavin sizi tanıdık, özel müşteri kontenjanına almış bence. Hep aynı restorana yemeğe gidene özel ihtimam gösterilir ya aynı bence.

Bunu yapıyorlar zaten her firmada olmayabilir sadece içecek sormuyorlar uyandırıp.

bu gozler yolcunun yanibasinda ona bakarak bi tarafiyla bisiler yapan muavin haberini okudu. artik sudan nem kapiyorum.

bence tavrını koy. ben uyurken ustumden cama uzanmak ne demek. kisisel alan denen birsey var.

Allahım ne kadar güzel dertler var En baştan belirtin hiçbi servisi kabul etmeyeceğinizi, yada bi kere tersleyiverin o zaman böyle bunaltmazlar

ay cok tatli ya. gecen 4 bucuk saat uctum. yemegi gectim bi kere bile susadiniz mi diye sormadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…