- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
KoptumEtrafimdan olsa ben de hayir demem de otobuste boguyor. Ayy belki gercek hayatta yani yakimlarimizdan gorsek de bogar ya bak o yuzden mi kacan kovalaniyor da cok ilgi gosterdiklerimiz kendini bisey sanil uzaklasiyor. Resmen iki dakkada iliskilerin sirrini cozdum ya ben
Peki bakalım, ilginin de bu kadarı.Firmayi soylemeyim de kucuk bir firma ama geldigim yerde en iyisi buymus. Bir iki sehre gidiyor yerel bir firma. Guvenli diye tercih ediyorum. Ama boyle devam ederse degistirecegim gercekten.
Servis herkese yapiliyor tabiki bana ozel degil ama uyuyan kisi uyandiginda yanina gidip uyuyordunuz birsey ister misiniz dedigini gormedim hic. Ama adami takip etmiyorum. Yakinimda yasanmadi boyle birsey en azindan.
Ama uyurken kek birakmak abarti degil mi. Bir de ben sol cam kenari tekli koltukta oturuyorum hep. Cam kenarinda bir cikinti var. Ben uyurken uzerimden oraya kek birakmis. Ben mi abartiyorum Allah askina. Buna ne luzum var. Rahatsiz oldum cok. Ama uyku sersemi bisey de demedim.
Ayyyy ne tatlı şiir gibi yazmışız
Adamlar işini yapıyor istemiyorum dersiniz bitti.yapmasalar ay ne ilgisizlik dersiniz.hakikaten böyle insanlara hizmet etmek zor kazandıkları helal.Dert mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Paylaşmak istedim.
Duzenli olarak seyahat ettigim bir firma var. Firmada da bir muavin. Bu yerel bir firma oldugu icin ikram hürmet üst seviyede ama artik biktiriyorlar. Uc saatlik yolculukta dort bes kere kolonya servisi iki kere yiyecek icecek servisi uc kere su servisi yapiliyor. Ve hizlarini alamayip inmeden once islak mendil de dagitmaya basladilar. Yok hayir istemiyorum demekten yoruldum artik.
Servis basladiginda gozlerimi kapatip uyuyor gibi yapiyorum. Gozlerimi actigim an muavin tepemde beliriyor. Servis yaptim uyuyordunuz. Istediginiz birsey var mi getiriyim mi diye. Yine hayir diyorum.
Gecen gece hakkaten uyumusum serviste. Kek birakmis yanima. Uyandim geldi yine. Birsey ister misiniz gerci ben kek biraktim ama dedi. Uyku sersemi yok dedim gitti. Ben mi abartiyorum yoksa gercekten durum normal degil mi. Artik sıkıldim yeminle.
E Allah askina sende firmayi degistir yada adami tersle azarla bak bakalim bidaha yanina gelirmi benim yolculuk ettigim otobusteki muavinlerden ben 1 kek fazla istesem azarlayip tersliyorlarDert mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Paylaşmak istedim.
Duzenli olarak seyahat ettigim bir firma var. Firmada da bir muavin. Bu yerel bir firma oldugu icin ikram hürmet üst seviyede ama artik biktiriyorlar. Uc saatlik yolculukta dort bes kere kolonya servisi iki kere yiyecek icecek servisi uc kere su servisi yapiliyor. Ve hizlarini alamayip inmeden once islak mendil de dagitmaya basladilar. Yok hayir istemiyorum demekten yoruldum artik.
Servis basladiginda gozlerimi kapatip uyuyor gibi yapiyorum. Gozlerimi actigim an muavin tepemde beliriyor. Servis yaptim uyuyordunuz. Istediginiz birsey var mi getiriyim mi diye. Yine hayir diyorum.
Gecen gece hakkaten uyumusum serviste. Kek birakmis yanima. Uyandim geldi yine. Birsey ister misiniz gerci ben kek biraktim ama dedi. Uyku sersemi yok dedim gitti. Ben mi abartiyorum yoksa gercekten durum normal degil mi. Artik sıkıldim yeminle.
Bunu yapıyorlar zaten her firmada olmayabilir sadece içecek sormuyorlar uyandırıp.Servis herkese yapiliyor tabiki bana ozel degil ama uyuyan kisi uyandiginda yanina gidip uyuyordunuz birsey ister misiniz dedigini gormedim hic. Ama adami takip etmiyorum. Yakinimda yasanmadi boyle birsey en azindan.
Ama uyurken kek birakmak abarti degil mi. Bir de ben sol cam kenari tekli koltukta oturuyorum hep. Cam kenarinda bir cikinti var. Ben uyurken uzerimden oraya kek birakmis. Ben mi abartiyorum Allah askina. Buna ne luzum var. Rahatsiz oldum cok. Ama uyku sersemi bisey de demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?