Sapık olabilir o zaman. Özellikle bir firmanın nelerini duydukServis herkese yapiliyor tabiki bana ozel degil ama uyuyan kisi uyandiginda yanina gidip uyuyordunuz birsey ister misiniz dedigini gormedim hic. Ama adami takip etmiyorum. Yakinimda yasanmadi boyle birsey en azindan.
Ama uyurken kek birakmak abarti degil mi. Bir de ben sol cam kenari tekli koltukta oturuyorum hep. Cam kenarinda bir cikinti var. Ben uyurken uzerimden oraya kek birakmis. Ben mi abartiyorum Allah askina. Buna ne luzum var. Rahatsiz oldum cok. Ama uyku sersemi bisey de demedim.
Eskiden ben uyurken benim de önüme kek bırakırlardı. Ama koltuğun arkasında file gibi bir cep var ya ona koyar giderlerdi. Bir keresinde otobüse bindigim gibi uyumuş kalmışım. Gözümü memlekette açtım. Muavin gevşek gevşek ehe ne uyudun öyle öldün sandık, dedi iyi sinir olmuştum.
Hahaha ayyy muavinin lafina katılarak gülüyorum hala ))))))Eskiden ben uyurken benim de önüme kek bırakırlardı. Ama koltuğun arkasında file gibi bir cep var ya ona koyar giderlerdi. Bir keresinde otobüse bindigim gibi uyumuş kalmışım. Gözümü memlekette açtım. Muavin gevşek gevşek ehe ne uyudun öyle öldün sandık, dedi iyi sinir olmuştum.
Ya ama otobüs bir garipti ya cipsler havada muavin espiriler sakalar öyle bir ortama gözümü açtım ben dumur. Olayı da bir türlü anlamadım uyumus muyumHahaha ayyy muavinin lafina katılarak gülüyorum hala ))))))
Ben de yaaaHahaha ayyy muavinin lafina katılarak gülüyorum hala ))))))
Ay iyiki oturmaya mi geldik hadi kalkın çiftetelliye dememislerYa ama otobüs bir garipti ya cipsler havada muavin espiriler sakalar öyle bir ortama gözümü açtım ben dumur. Olayı da bir türlü anlamadım uyumus muyum
Eskiden ben uyurken benim de önüme kek bırakırlardı. Ama koltuğun arkasında file gibi bir cep var ya ona koyar giderlerdi. Bir keresinde otobüse bindigim gibi uyumuş kalmışım. Gözümü memlekette açtım. Muavin gevşek gevşek ehe ne uyudun öyle öldün sandık, dedi iyi sinir olmuştum.
Etrafimdan olsa ben de hayir demem de otobuste boguyor. Ayy belki gercek hayatta yani yakimlarimizdan gorsek de bogar ya bak o yuzden mi kacan kovalaniyor da cok ilgi gosterdiklerimiz kendini bisey sanil uzaklasiyor. Resmen iki dakkada iliskilerin sirrini cozdum ya benİşte etrafımdan beklediğim ilgi alaka.
Ayyyy ne tatlı şiir gibi yazmışızSen uyurken sessizce kek bıraktım yanına duymadın.
Geri döndüm belki içecek istersin diye. İstmedin ben baktım sen gittin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?