Aşırı ilgili muavin

Sapık olabilir o zaman. Özellikle bir firmanın nelerini duyduk
Hiç güven vermedi şuan

Bana garip gelmedi

Bir dönem sık seyahat ederdim

Bursa Eskişehir Eskişehir Ankara Ankara Bursa yaptım 1-2 gün içinde hep aynı muavin

Bir iki hafta sonra İzmir Bursa yaparken evrak çantamı alayım diye davrandı ayy bizim devamlı müşteri gelmiş diye

Güldüm geçtim hiç şahsi almadım zira onun yerinde ben olsam da dikkatimi çekerdi firma da yerel değil büyük firma

Adam ikram yapıyor işte şikayet falan almıştır daha önce o nedenle ısrarcıdır

Geçen yıl 10 saatlik yola gittik biç ikram yapmadılar teyzeler şikayet etti

Hahaha ayyy muavinin lafina katılarak gülüyorum hala ))))))

Hahaha ayyy muavinin lafina katılarak gülüyorum hala ))))))
Ya ama otobüs bir garipti ya cipsler havada muavin espiriler sakalar öyle bir ortama gözümü açtım ben dumur. Olayı da bir türlü anlamadım uyumus muyum

Herkese yapıyorlarsa sorun yok gibi.

Genellemeyi sevmem ama muavin milleti bazen çok teklifsiz olabiliyor.Öğrenciyken yaşadığım birkaç olay vardı özellikle kadınlara karşı daha kibarlar(!) nedense.Ters davranınca tırsıyolar ama.Başka firma varsa ona geçin , sizi göre göre yüzünüz tanıdık oldu diye öyle davrandığını düşünüyorsanız.

İşte etrafımdan beklediğim ilgi alaka.
Etrafimdan olsa ben de hayir demem de otobuste boguyor. Ayy belki gercek hayatta yani yakimlarimizdan gorsek de bogar ya bak o yuzden mi kacan kovalaniyor da cok ilgi gosterdiklerimiz kendini bisey sanil uzaklasiyor. Resmen iki dakkada iliskilerin sirrini cozdum ya ben

size özel değil herkese yapıyorlar anladığım kadarıyla. valla ne güzel. benim bindiklerimde bir iki kere gelirler tamam bitti sonra. ikram iyidir otobüste yiyerek içerek gitmeyi seviyorum

milleti mühendisler doktorlar isterken bana hep yaşı benden küçük muavinler yürüdüğünden tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki senden hoşlanmış, bi muhabbet bi sohbet aranıyor.
bunların istemediğin halde yastık getiren, molalarda yanına gelmeye konuşmaya çalışan versiyonları falan da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…