- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Abartiyorsunuz sonuçta işini layigiyla yapmaya calisiyirdur.. hissettiğin farklı bir durum yoksa... Bu arada muavin deyince eski geldi aklıma ☺ neyse...Dert mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Paylaşmak istedim.
Duzenli olarak seyahat ettigim bir firma var. Firmada da bir muavin. Bu yerel bir firma oldugu icin ikram hürmet üst seviyede ama artik biktiriyorlar. Uc saatlik yolculukta dort bes kere kolonya servisi iki kere yiyecek icecek servisi uc kere su servisi yapiliyor. Ve hizlarini alamayip inmeden once islak mendil de dagitmaya basladilar. Yok hayir istemiyorum demekten yoruldum artik.
Servis basladiginda gozlerimi kapatip uyuyor gibi yapiyorum. Gozlerimi actigim an muavin tepemde beliriyor. Servis yaptim uyuyordunuz. Istediginiz birsey var mi getiriyim mi diye. Yine hayir diyorum.
Gecen gece hakkaten uyumusum serviste. Kek birakmis yanima. Uyandim geldi yine. Birsey ister misiniz gerci ben kek biraktim ama dedi. Uyku sersemi yok dedim gitti. Ben mi abartiyorum yoksa gercekten durum normal degil mi. Artik sıkıldim yeminle.
konuyla alakası yok ama nickiniz kaç kez dikkatimi çekti ? Aleyna tilkiE Allah askina sende firmayi degistir yada adami tersle azarla bak bakalim bidaha yanina gelirmi benim yolculuk ettigim otobusteki muavinlerden ben 1 kek fazla istesem azarlayip tersliyorlar
aa sizin hikayenizi biliyordum,ayrildiniz mi yoksaArtik burasi bile onu hatırlatıyor bana..
Muavin görünce gözlerim dolmadi degil
Yok abartmiyorsun muavin senden hoşlanıyor ..Dert mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Paylaşmak istedim.
Duzenli olarak seyahat ettigim bir firma var. Firmada da bir muavin. Bu yerel bir firma oldugu icin ikram hürmet üst seviyede ama artik biktiriyorlar. Uc saatlik yolculukta dort bes kere kolonya servisi iki kere yiyecek icecek servisi uc kere su servisi yapiliyor. Ve hizlarini alamayip inmeden once islak mendil de dagitmaya basladilar. Yok hayir istemiyorum demekten yoruldum artik.
Servis basladiginda gozlerimi kapatip uyuyor gibi yapiyorum. Gozlerimi actigim an muavin tepemde beliriyor. Servis yaptim uyuyordunuz. Istediginiz birsey var mi getiriyim mi diye. Yine hayir diyorum.
Gecen gece hakkaten uyumusum serviste. Kek birakmis yanima. Uyandim geldi yine. Birsey ister misiniz gerci ben kek biraktim ama dedi. Uyku sersemi yok dedim gitti. Ben mi abartiyorum yoksa gercekten durum normal degil mi. Artik sıkıldim yeminle.
Ne hayrani ya oyle ne nick koyuyim diye dusunuyordum tv de aleyna cikti bende adjni oyle koydum olay bu yanikonuyla alakası yok ama nickiniz kaç kez dikkatimi çekti ? Aleyna tilkibaya hayranısınız galiba
Çok yaratıcıymış gerçektenNe hayrani ya oyle ne nick koyuyim diye dusunuyordum tv de aleyna cikti bende adjni oyle koydum olay bu yani
Mahmut Tuncer falan ciksaydi o an ekrana daha yaratici olurdu dimiÇok yaratıcıymış gerçektenGüle güle kullan
tek size karşı yapılıyorsa bu muamele alın karşınıza konuşun şikayet edeceğim falan diyin eğer gerçekten rahatsız oluyorsanız. ama herkese karşı tüm yolculara karşı aynı muamele yapılıyorsa, demekki çalışma prensipleri bu şekilde, iyi hizmet diyebiliriz.Dert mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Paylaşmak istedim.
Mahmut Tuncer falan ciksaydi o an ekrana daha yaratici olurdu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?