Aşırı ilgisizlik :(

Bir kere söylemişsiniz, biraz kendinizi geri çekin bence. Yapmacık olarak değil gerçekten fazla üstüne düşmeyin. Şu an yapabileceğiniz fazla bişey yok gibi görünüyor, dönemseldir belki :)

başka sıkıntıları olmasın
benimki de dersle sorunu olduğunda kabuğuna çekiliyor çünkü
Dediğim gibi çalışırken çok yorgunm diyor anlayış gösteriyorum hatta ben diyorum yorgunsun yat dinlen kafanı dinle diye . Bi kaç aydır işsizdi o zamanda moralim bozuk dedi . Ortasını bulamıyoruz :) Ben saatlerce konuşalım , sürekli bana aşk sözcükleri söylesin demiyorum . Günde 1 kez konuşalım onda da iki aşık çift gibi konuşalım sadece bu istediğim

Dediğim gibi çalışırken çok yorgunm diyor anlayış gösteriyorum hatta ben diyorum yorgunsun yat dinlen kafanı dinle diye . Bi kaç aydır işsizdi o zamanda moralim bozuk dedi . Ortasını bulamıyoruz :) Ben saatlerce konuşalım , sürekli bana aşk sözcükleri söylesin demiyorum . Günde 1 kez konuşalım onda da iki aşık çift gibi konuşalım sadece bu istediğim
doğrusu haklısın ne bileyim
yerinde olsam kendimi tutar mesaj atmazdım aramazdım bi süre

Ona çok güveniyorum yani ama benden uzaklaştığı kesin :KK43: Bu yaz için nişan planları yapar mıydı ki o zaman :KK43:
Insanların çelişkili hisleri olabiliyor bazen; size karşı hissettiği bir bağlılık vardır yillarin getirdiği, ancak bununla beraber yılların getirdiği sıkılma hissi,ilgi kaybı vardır. Bu durumda başkasından hoşlanma riski yükselir. On yıl çok uzun bir süre, muhtemelen on yıl önce çocuktunuz. Insan büyüdükçe zevk ve beklentileri değişebiliyor. Belki de evlenme düşüncesi yeni dank etti kafasına, hazır olmadığını hissetti, henüz hayatını yaşamamış gibi hissetti. Ya da şu an genel olarak sıkıntılı ve keyifsiz bir döneminde, o yüzden siz dahil herkese karşı böyle.

Aklima gelen tüm ihtimalleri sıraladım.

Bir kere söylemişsiniz, biraz kendinizi geri çekin bence. Yapmacık olarak değil gerçekten fazla üstüne düşmeyin. Şu an yapabileceğiniz fazla bişey yok gibi görünüyor, dönemseldir belki :)
Evet haklısın belki gelip geçici bi durumdur , dilerim düzelir geçer bu günler . Çünkü ben çok hassas ve duygusal bi yapıya sahibim direk depresyona giriyorum böyle olunca :(

Insanların çelişkili hisleri olabiliyor bazen; size karşı hissettiği bir bağlılık vardır yillarin getirdiği, ancak bununla beraber yılların getirdiği sıkılma hissi,ilgi kaybı vardır. Bu durumda başkasından hoşlanma riski yükselir. On yıl çok uzun bir süre, muhtemelen on yıl önce çocuktunuz. Insan büyüdükçe zevk ve beklentileri değişebiliyor. Belki de evlenme düşüncesi yeni dank etti kafasına, hazır olmadığını hissetti, henüz hayatını yaşamamış gibi hissetti. Ya da şu an genel olarak sıkıntılı ve keyifsiz bir döneminde, o yüzden siz dahil herkese karşı böyle.

Aklima gelen tüm ihtimalleri sıraladım.
Mantıklı söylediklerin gayet . Her ihtimal olabilir . Ama biz birbirimize doyamadık bile 10 yıldır ayrı şehirdeyiz hani sürekli buluşma vs olamıyor . Tabi her ihtimali düşünmek lazım .

Evet haklısın belki gelip geçici bi durumdur , dilerim düzelir geçer bu günler . Çünkü ben çok hassas ve duygusal bi yapıya sahibim direk depresyona giriyorum böyle olunca :KK43:
Girmeyin canım depresyona :)

Sevgiliniz kötü olduğu için söylemiyorum bunu ama ne kadar severseniz sevin kimseyi fazla hayatınızın merkezine koymayın. Siz olun kendi merkezinizde.

Mutluluklar dilerim

Girmeyin canım depresyona :)

Sevgiliniz kötü olduğu için söylemiyorum bunu ama ne kadar severseniz sevin kimseyi fazla hayatınızın merkezine koymayın. Siz olun kendi merkezinizde.

Mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim :KK50:

Mantıklı söylediklerin gayet . Her ihtimal olabilir . Ama biz birbirimize doyamadık bile 10 yıldır ayrı şehirdeyiz hani sürekli buluşma vs olamıyor . Tabi her ihtimali düşünmek lazım .

Bu durumdayken en iyi şey kendini geri çekmek oluyor. Belki senin de biraz uzaklasmaya, düşünmeye ihtiyacın var. Bu ilişki gerçekten tüm ihtiyaçlarını, beklentilerini karşılıyor mu, birbirinize gerçekten uygun musunuz, onunla evlenmeye hazır hissediyor musun? gibi. Hem sen de kendini biraz geri çekersen sensizlik hissi onu biraz sarsip kendine getirebilir.

İnşallah yoktur bi sorun . Ayrı şehirlerdeyiz üstüne bi de . Yani sürekli dip dibe olsak sıkıldı mı acaba benden diyeceğim .

Hiç sanmam canım
İnsan bazen yoruluyor hep aynı muhabbetten
10 sene olmuş dürüstlüğünden eminsen zaten nişanda varmış
Olsa bir şey çıkar kokusu

Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum .Size ve evlatlarınıza uzun , sağlıklı ömürler dilerim .

Çoğunuzun bildiği gibi nerdeyse arkadaşlık dönemi ile birlikte 10 yıllık bi ilişkim var . Sevgilimle çok fazla zorluklar atlattık neyse bunlara girmeyeyim . Bana olan sevgisini herkes farkında .Bende onu gerçekten çok seviyorum . Ama özellikle son 1-2 aydır bana karşı aşırı ilgisiz . Arıyorum onu ya meşgul atıyor , ya da yanında birileri oluyor öylesine konuşup kapatıyor . Saatlerce konuşalım demiyorum 5 dk konuşalım ama arkadaş gibi değil sevgili gibi güzelce birbirimize biraz güzel sözler söyleyelim istiyorum .
İki üç hafta önce güzelce söyledim 'hayatım nolur ben çok üzülüyorum birazcık ilgilen bana seni çok seviyorum de , çok özledim de ara sıra ara bunları her kadın gibi duymak istiyorum ' dedim tamam dikkat edicem bundan sonra dedi ama yine aynı en ufak bi ilerleme yok .
En son dün akşam aradım saat 22 civarında meşgul attı . Dizi izliyorum ararım uyumadan önce dedi tamam dedim . Sonra ne bi arama , ne de bi mesaj . Annesiyle tartışmış biraz yatmış uyumuş .
Uzun gelenler için asıl derdimi kısaca yazayım Durduk yere asla seni seviyorum , özledim gibi sözler yok . Doğru düzgün aramıyor , arasam da coğu zaman meşgul atıyor . Çalışırken yorgunum diyordu son 1 aydır işsiz moralim bozuk diyor . Yarın işe başlıyor yorgunum diyecek bu seferde .
Abartıyor muyum bilmiyorum ama kendimi aşırı derece yalnız hissediyorum ve çok üzülüyorum .
Sizin de sevgilileriniz böyle mi ??
Buradaki üyeliğimi bildiği için belki okuyup kızacak bana ama inanın kimsem yok anlatabileceğim :KK43:

Aslında çok basit bir yöntemi var ilgisizlik sorma arama vs.vs. adam noluyoruz diyip arkana düşecektir. Her ilişkide zaman zaman bu evrelere girer... Erkekler mağaralarına çekilir. Mağaranın önünde bekleme, hayatına odaklan o sana hızla geri dönüş yapar tecrübe ile sabittir .

Üzuldum cbm kendi haline bırak o arasın o sorsun seviyodur fakat biraz rutine bağlamış sevmeyen adam nisan mi yapar yoksa

seviyodur da sıradanlaşma evresine dönmüş artık galiba. naza çekin kendinizi biraz. arayıp sormayın.

Yok alıngan değilim . Düşünsene sevgilini arıyosun ama ararken kesin meşgul atacak diyosun ve tataaaamm meşgul tonu :) Mutlaka canın sıkılır . Çeksem daha kötü olur onu 10 yıldır çok iyi tanıyorum :) Bi de ben yapmacık olarak kendimi çekemiyorum içimde sevgi var olmuyo yani mutlaka aramam yazmam lazım :)

Yapmacık değil ki.
Ben olsam öyle bir durumda çok çok üzülür ve kırılırım.
Kırıldığımı belirtmeme rağmen adam ısrarla hareketlerine devam ediyorsa çok içten gelerek kendimi çekerim.
Ama herkesin karakteri farklı.
Eee kendini çekmiyorsun konuşuyorsun değişim yok.
Bilemedim nasıl davransan.

Bir suçun olsa özür dilemen gereken bir şey olsa hadi anlarımda , durup dururken böyle davranması benim bile buradan okuyunca içimi baydı , sen ilişkiyi sağlıklı bir şekilde yürütmeye çalışıyorken hak ettigin ilgiyi göremiyosan yol ver gitsin. Tek doğru olan budur. Ha ben çok aşığım ilgisizliğinin sebebini bulup onla uğrasırım dersen , buyur uğraş derim.

Bnce se
Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum .Size ve evlatlarınıza uzun , sağlıklı ömürler dilerim .

Çoğunuzun bildiği gibi nerdeyse arkadaşlık dönemi ile birlikte 10 yıllık bi ilişkim var . Sevgilimle çok fazla zorluklar atlattık neyse bunlara girmeyeyim . Bana olan sevgisini herkes farkında .Bende onu gerçekten çok seviyorum . Ama özellikle son 1-2 aydır bana karşı aşırı ilgisiz . Arıyorum onu ya meşgul atıyor , ya da yanında birileri oluyor öylesine konuşup kapatıyor . Saatlerce konuşalım demiyorum 5 dk konuşalım ama arkadaş gibi değil sevgili gibi güzelce birbirimize biraz güzel sözler söyleyelim istiyorum .
İki üç hafta önce güzelce söyledim 'hayatım nolur ben çok üzülüyorum birazcık ilgilen bana seni çok seviyorum de , çok özledim de ara sıra ara bunları her kadın gibi duymak istiyorum ' dedim tamam dikkat edicem bundan sonra dedi ama yine aynı en ufak bi ilerleme yok .
En son dün akşam aradım saat 22 civarında meşgul attı . Dizi izliyorum ararım uyumadan önce dedi tamam dedim . Sonra ne bi arama , ne de bi mesaj . Annesiyle tartışmış biraz yatmış uyumuş .
Uzun gelenler için asıl derdimi kısaca yazayım Durduk yere asla seni seviyorum , özledim gibi sözler yok . Doğru düzgün aramıyor , arasam da coğu zaman meşgul atıyor . Çalışırken yorgunum diyordu son 1 aydır işsiz moralim bozuk diyor . Yarın işe başlıyor yorgunum diyecek bu seferde .
Abartıyor muyum bilmiyorum ama kendimi aşırı derece yalnız hissediyorum ve çok üzülüyorum .
Sizin de sevgilileriniz böyle mi ??
Buradaki üyeliğimi bildiği için belki okuyup kızacak bana ama inanın kimsem yok anlatabileceğim :KK43:[/QUOTE
Bence seni gozdn ckarms,ama sana ayrilalm diyemiyor

Back
X