Aşırı ilgisizlik :(

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için .
Evet üstüne gitmeyip bu dönemi anlayışla geçirmeye çalışacağım dilerim düzelir , geçici bi dönemdir .
Bu arada profil fotosundaki biz değiliz ama bayağı yakıştığımızı söylerler :)

Ayrica kac yasindasnz,on yillik iliski mi olur
Ciddiysenz zaten evlilik olurms
Ben 25 sevgilim 28 yaşında . Çocuk yaşta tanıştık ilk yıllar arkadaşlık olarak geçti , sonra sevgili olduk .
İkimizde okuyorduuk zaten sonra askerlik çıktı , iş bulma mevzuları derken yıllar geçti :)
Ciddiyet olmasa bu kadar yıl sürmezdi ki . Bu yaz nişan olacak kısmetse anca toparlandık , hayat şartları malum :)

Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum .Size ve evlatlarınıza uzun , sağlıklı ömürler dilerim .

Çoğunuzun bildiği gibi nerdeyse arkadaşlık dönemi ile birlikte 10 yıllık bi ilişkim var . Sevgilimle çok fazla zorluklar atlattık neyse bunlara girmeyeyim . Bana olan sevgisini herkes farkında .Bende onu gerçekten çok seviyorum . Ama özellikle son 1-2 aydır bana karşı aşırı ilgisiz . Arıyorum onu ya meşgul atıyor , ya da yanında birileri oluyor öylesine konuşup kapatıyor . Saatlerce konuşalım demiyorum 5 dk konuşalım ama arkadaş gibi değil sevgili gibi güzelce birbirimize biraz güzel sözler söyleyelim istiyorum .
İki üç hafta önce güzelce söyledim 'hayatım nolur ben çok üzülüyorum birazcık ilgilen bana seni çok seviyorum de , çok özledim de ara sıra ara bunları her kadın gibi duymak istiyorum ' dedim tamam dikkat edicem bundan sonra dedi ama yine aynı en ufak bi ilerleme yok .
En son dün akşam aradım saat 22 civarında meşgul attı . Dizi izliyorum ararım uyumadan önce dedi tamam dedim . Sonra ne bi arama , ne de bi mesaj . Annesiyle tartışmış biraz yatmış uyumuş .
Uzun gelenler için asıl derdimi kısaca yazayım Durduk yere asla seni seviyorum , özledim gibi sözler yok . Doğru düzgün aramıyor , arasam da coğu zaman meşgul atıyor . Çalışırken yorgunum diyordu son 1 aydır işsiz moralim bozuk diyor . Yarın işe başlıyor yorgunum diyecek bu seferde .
Abartıyor muyum bilmiyorum ama kendimi aşırı derece yalnız hissediyorum ve çok üzülüyorum .
Sizin de sevgilileriniz böyle mi ??
Buradaki üyeliğimi bildiği için belki okuyup kızacak bana ama inanın kimsem yok anlatabileceğim :KK43:

Bence sen biraz arayıp sormayı kes. Bazen her insana oluyor, sevse de kafa dinlemek kabuğuna çekilmek istiyor. Hatta arandıkça nefes alamıyor gibi hissediyor. Bana bile olur öyle.

Sevgilin öyle bir dönemdeyse sen üzerine gittikçe daha da uzaklaşır. Sen uzaklaşırsan biraz zamanla eski tavırlarına döner bence. Telaş yapma, üzerine çok düşme, benim de ilgiye ihtiyacım var falan gibi şeyler söyleme hiç. Sen kendi arkadaşlarınla planlarını yap, alışverişe git, çık dolaş, oyala kendini, haber veriyorsanız bir mesajla bildir dışarı çıkıyorum şunla vs gibi, fazlasını yapma. 5 dakika konuşalım hiç değilse diye her fırsatta arama. Belki öyle sıkıntılı bir dönemdedir, kafasını dinlemek istiyordur, kafasında başka sıkıntılar vardır, olabilir. Üzerine düşme bir süre derim.

Erkek arkadaşım toplantıda yada iş yerinde tepesinde durduğu bir iş olmadığı sürece benim telefonumu meşgule atamaz.Yani atmazda ama atamazda.Benim için dizi izlemesi bir bahane değildir, yemek yemeside falan filan hiç bişey.Sadece bana ''yemek yiyorum askım söyle'' der bende söyliceğimi söyler kapatırım oyalamadan, yada ''öylesine aradım askım sen dönersin bana o zaman'' der kapatırım. Dizi izliyorsada sadece heyecanlı bi sahnesinde filansa bunu bana telefonu açıp söyleyip kapatabilir.Uzatmam, ama meşgulede aldırmam. Aldırmam yaptırmam diye konuşuyorum gerçi ama o da öyle birşey yapmıyor yani zaten.Bunu yapmaması gerektiğini dile getirme ihtiyacı hiç hissetmedim.

Erkek arkadaşım toplantıda yada iş yerinde tepesinde durduğu bir iş olmadığı sürece benim telefonumu meşgule atamaz.Yani atmazda ama atamazda.Benim için dizi izlemesi bir bahane değildir, yemek yemeside falan filan hiç bişey.Sadece bana ''yemek yiyorum askım söyle'' der bende söyliceğimi söyler kapatırım oyalamadan, yada ''öylesine aradım askım sen dönersin bana o zaman'' der kapatırım. Dizi izliyorsada sadece heyecanlı bi sahnesinde filansa bunu bana telefonu açıp söyleyip kapatabilir.Uzatmam, ama meşgulede aldırmam. Aldırmam yaptırmam diye konuşuyorum gerçi ama o da öyle birşey yapmıyor yani zaten.Bunu yapmaması gerektiğini dile getirme ihtiyacı hiç hissetmedim.
Ben çok da güzel meşgul veririm nişanlıma müsait değilsem, bunu sorgularsa, sen bana meşgul veremezsin demeye kalkarsa asıl o zaman olay çıkar muhakkak. Belki duşa girmek üzereyim, belki müsait değilim, kuafördeyim, belki başım çatlıyor, belki uyuyorum, belki önemli bir görüşmenin ortasındayım vs vs..... Üzerine mesaj atarım müsaitsem çok çok, o da hadi merak etmesin diye.

Bana meşgul verse ve arama nedenim önemliyse, en fazla önemli, müsait olunca arar mısın diye mesaj atarım, önemli bir şey yoksa ses etmem o müsait olunca arar. Her anına hakim olmak gibi bir çabaya asla girmem. Dünyayı ayağa kaldırmam yani. Koskoca adam, saygı duyarım, saygı beklerim. Aksini kendime de yakıştırmam, karşımdakine de ;)

Artist :-):confused:

Ben çok da güzel meşgul veririm nişanlıma müsait değilsem, bunu sorgularsa, sen bana meşgul veremezsin demeye kalkarsa asıl o zaman olay çıkar muhakkak. Belki duşa girmek üzereyim, belki müsait değilim, kuafördeyim, belki başım çatlıyor, belki uyuyorum, belki önemli bir görüşmenin ortasındayım vs vs..... Üzerine mesaj atarım müsaitsem çok çok, o da hadi merak etmesin diye.

Bana meşgul verse ve arama nedenim önemliyse, en fazla önemli, müsait olunca arar mısın diye mesaj atarım, önemli bir şey yoksa ses etmem o müsait olunca arar. Her anına hakim olmak gibi bir çabaya asla girmem. Dünyayı ayağa kaldırmam yani. Koskoca adam, saygı duyarım, saygı beklerim. Aksini kendime de yakıştırmam, karşımdakine de.

Güzel. Peki bu beni neden ilgilendiriyor? Konu sahibi değilsiniz, bu durumda ''sizin sevgiliniz nasıl'' sorusuna cevap verdiğim kişide siz değilsiniz. ''Sizin ilişkiniz nasıl ilerliyor?'' tarzı bir soru soranda ben değilim. Üstelik ben yorumumdada belirttiğim gibi ''meşgule alamazsın'' deme ihtiyacı hiç hissetmedim.Bizim iliskimiz böyle yerleşti. Ben dersteysem ve lavabodaysam meşgule alırım sadece. Erkek arkadaşımda sadece toplantıdaysa, iş yerinde acilen halletmesi gereken bir işin başındaysa ve sadece lavabodaysa meşgule alır. Ve ikimizde hiç bu durumdan şikayet etmedik. Hakimiyet kurmak olarakta görmedik. 4 yıllık iliskimizde bu durumlara istinaden ''isteklerinden bıktım bu ilişki beni yoruyor'' tarzı bir cümlede kurmadık. Yani demem o ki, sizin ilişkiye bakış açınız beni hiç ilgilendirmez. Biz sevgilimizle birbirimizden bu anlamda hiç şikayetçi değiliz.Bizim normalimiz bu.
Teşekkürler.

Güzel. Peki bu beni neden ilgilendiriyor? Konu sahibi değilsiniz, bu durumda ''sizin sevgiliniz nasıl'' sorusuna cevap verdiğim kişide siz değilsiniz. ''Sizin ilişkiniz nasıl ilerliyor?'' tarzı bir soru soranda ben değilim. Üstelik ben yorumumdada belirttiğim gibi ''meşgule alamazsın'' deme ihtiyacı hiç hissetmedim.Bizim iliskimiz böyle yerleşti. Ben dersteysem ve lavabodaysam meşgule alırım sadece. Erkek arkadaşımda sadece toplantıdaysa, iş yerinde acilen halletmesi gereken bir işin başındaysa ve sadece lavabodaysa meşgule alır. Ve ikimizde hiç bu durumdan şikayet etmedik. Hakimiyet kurmak olarakta görmedik. 4 yıllık iliskimizde bu durumlara istinaden ''isteklerinden bıktım bu ilişki beni yoruyor'' tarzı bir cümlede kurmadık. Yani demem o ki, sizin ilişkiye bakış açınız beni hiç ilgilendirmez. Biz sevgilimizle birbirimizden bu anlamda hiç şikayetçi değiliz.Bizim normalimiz bu.
Teşekkürler.
Peki, aslında neden böyle yapıyorsunuz anlamında yazmadım. elbette her ilişkinin dinamiği farklıdır. Görünce mesajınızı konu sahibine kendimden örnek vermekti amacım, sizi alıntılamasam iyiydi, haklısınız. Düzenleme zaman aşımı olmasa alıntıyı kaldırırdım. Size yazmadım sayın.
Teşekkürler.

Bak sakın kişisel algılama neticede ben seni tanımam etmem ama uzun ilişki, ben şaşırmadım bu duruma. Herkes aynı olmaz ama ben sıkılırdım herhalde. Çooook güçlü bir sevgi olması lazım yani aranızda, var mıdır yok mudur bilemem. Şimdi bu dediğimi evlilik için uyarlamak isteyenler olabilir ama ben sevgililikten bahsediyorum, evlenip yuva kurmaktan değil. Dediğim gibi, kişisel algılama ama hayatının son 10 senesini tek bir kişiye endeksliyorsun düşünsene, sabit kur gibi.

Aynı şeyleri bende yaşadım.hatta daha uzun bi süre. Baya bi katlandım diyebilirim. İşsiz geçirdiği 2 ay süre var. Benim canıma okudu sinirini benden çıkardı. Artık yeter dedim kendimi geri çektim. Dün artık neticeye bağlandık. Hala daha iyiyiz tamam diyemem ama bu bile büyük bi seu benim icin geriside zamanla artık. Bu işsizlik süreci insanı cok yıpratıyor. Birde erkeklik egosu denen şey de var. Bence o da böyle bi sey atlatıyor. Bırak seni ozlesin zaten gelir kendi merak etme

Back
X