aşırı istekli kayınvalide adayı :(

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
113
arkadaşlar 1 senelik ilişkim var. sevgilimin annesiyle tanışma gibi bi hata yaptım maalesef

annesi görüşmek istiyo. sürekli çalıştığım yere geliyo sevgilim askerde. o askerdeyken evlerine gitmek istemiyorum. yoğunum diye geçiştirmeye çalışıyorum.

kadın beni çoktan gelini diye kabul etmiş. ama ne olcağı belli olmaz sonuçta ben bu kadar samimi olmak istemiyorum.

nasıl engel olucam buna. sevgilimde baskı yapıyo bi yandan

Sevgilinize uygun bir dille " daha yolun bu denli başındayken böylesine samimi olmayı doğru bulmadığınızı " anlatın..
Başta zararsız gibi görünebilir ama daha evlenmeden ilişkiler laçkalaşır bu sayede bence.

sevgilin yokken uygun olmayacagını söyle
sevglin gelincede resmi bişey yok de salla böylelikle

fazla muhabbet tez ayrılık getirir dozunu sen ayarlayabilirsin ancak yavaş yavaş mesafe koy uygun dille anlat sevgiline de annesini çok sevdiğini ama çok sık görüşmenin iyi olmayacağını anlatırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum

sevgilin de görüşmeniz için mi baskı yapıyor? ve de kaynana adayın sürekli geliyor? ilerde de kadın hep gelmek isteyecek, eşin hep zorlayacak. şimdiden böyle dşünüyorsan ilerde yapamassın bence zorlanırsın.

Evlenince evinden hic cikmayacak, yatak odana girip esyalarini karistiracak.

ayy öyle mi dersin bende hoşnut değilim. ama bi gelini daha var onun evine gitme olayı yok sürekli haftada bir iki kez görüşüyolar..

ne güzel seni sevmiş ne istiyorsun daha millet sevmiyor diye şikayet ediyor..

ne güzel seni sevmiş ne istiyorsun daha millet sevmiyor diye şikayet ediyor..

sevmesi hoşuma gitti. ama ilerii nolur belli değil şimdiden bu kadar samimi olmak istemiyorum sevgilim yokken evlerine gitmek istemiorum

yan şu an yapmak istememin nedeni. annemin bu durumdan bihaber olması. tanıştığımı biliyo ama bu denli samimi olduğumuzu bilmiyor..

Daha nisan bile yokken gel gel diyorsa,evlenince gelin bende kalin hicgitmeyin der. Valla bahaneler uretip gitmeyeceksin,zamanla anlar heralde gitmek istemedigini..sevgiline de acikca soyle,ben surekli gidip gelmek istemem,evliyken bile istemem ki hele su durumda bana hic baski yapma de.

Niye sürekli ayni konuyu açiyorsun kardesim?

Daha öncede dedik, evet fol yok yumurta yokken samimiyet zarardir diye. Kaç sefer ayni soruyu sorman gerekiyor anlamadim ki? Ve evet, erkek arkadasin ana kuzusu, ömrün annesine hizmet etmek ile, sürekli onun evine gitmek ile geçecek dedik. Yine halen ayni konular.

Konu açmaktan zevk mi aliyorsun? Cok yorum görünce mutlu mu oluyorsun? Özgüvenin tavan mi yapiyor? Anlamadim gitti yemin ederim.

tüm sorularına cevabım evet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…