Herkes niye olumsuz yorum yapmış Burda ne gelinler var kayananam oğluna başkasını düşünüyormuş diye konu açan.Ne kadar güzel sizi sevmiş,kabul etmiş.Valla herkese bir tane lazım bundan.Bana kötü biriymiş gibi gelmedi tanımak isitiyor demekki beğendi,bir kere misafir olsanız tekrar ısrar etmez.Tanımaktan zarar gelmez bence.
Herkes niye olumsuz yorum yapmış Burda ne gelinler var kayananam oğluna başkasını düşünüyormuş diye konu açan.Ne kadar güzel sizi sevmiş,kabul etmiş.Valla herkese bir tane lazım bundan.Bana kötü biriymiş gibi gelmedi tanımak isitiyor demekki beğendi,bir kere misafir olsanız tekrar ısrar etmez.Tanımaktan zarar gelmez bence.
Geçmiş artık şimdiden sonra soğuk davranırsan bu defada teper.
En iyisi fırsat bu fırsat sohbetlerin sırasında görüşlerini dile getir araya lafları sok
Belkide iyi kv dir kız hepsi aynı değildir herhalde galiba sanırsam
Geçmiş artık şimdiden sonra soğuk davranırsan bu defada teper.
En iyisi fırsat bu fırsat sohbetlerin sırasında görüşlerini dile getir araya lafları sok
Belkide iyi kv dir kız hepsi aynı değildir herhalde galiba sanırsam
arkadaşlar 1 senelik ilişkim var. sevgilimin annesiyle tanışma gibi bi hata yaptım maalesef
annesi görüşmek istiyo. sürekli çalıştığım yere geliyo sevgilim askerde. o askerdeyken evlerine gitmek istemiyorum. yoğunum diye geçiştirmeye çalışıyorum.
kadın beni çoktan gelini diye kabul etmiş. ama ne olcağı belli olmaz sonuçta ben bu kadar samimi olmak istemiyorum.
nasıl engel olucam buna. sevgilimde baskı yapıyo bi yandan
Keşke tanışmasaydınız demek için artık çok geç olmuş bir kere. Tahminimce sevgilinde görüşmeniz için zorluyor. Sizin olmadan oraya gitmeniz ve aranızda bir resmiyet yokken oraya gitmenizin yakışık olmacayağını sevgilinize anlatmaya çalışın. Gerekirse böyle bir durumu aileniz öğrenirse tepki göstereceğinden bahsedin ki bi nebze olsun doğru aranızda bi resmiyet yok gitmen ne kadar doğru. Görüyoruz baştan çok samimi olup sonradan kanlı bıçaklı oluyorlar.
gecen bununla ilgili konu acmistin sanirim.. icinden geliyosa samimi olursun, onlarin istegi ve baskisiyla degil.. mecbur hissedersen iyice tepene cokerler..
Evliyken sürekli dibinde olmasını istemiyorsan mesafe koy. İşim var, ailem izin vermiyor vs demen yeterli ayrıca daha şimdiden eş adayın da ısrar ediyorsa durum vahim olabilir.