- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sımdı onların canı sıkılıyor gercekten bosluktan oluyor bunlar o yuzden genelde kayınvalıdeler sıkıntılı cunku kuruyorlar cok dusunuyorlar komsular akrabalar tarafından etkı altında kalıyorlarBen de öyle dedim beğenmiş.demek.ki hoşuna gitmiş dedim. Ama evime yerlesme çabasını görünce rahatsız olmaya başladım.
profıl resmımı degıstırdımİnan ben de cok beğeniyorum. Ama.adini değiştirmişsin galiba demi :) foto aynı isim ve renk değişmiş :)
Aynen öyle. Başına buyruk. Ne eşini dinler ne başkasını. Bana odana girmiyorum diyor ama o gün girdi yaniKayinvalideniz bana iyi degil de aşırı karışkan ve başına buyruk geldi.Bu saatten sonra kalbini kırmadan mesafe koyamazsınız bence.Geçmiş olsun.Yatak odası konusunda uyarın bari.
Bu iyiliklerin değil benceYa eşim de elli kez gelme dedi. Bu hafta gelme diyoruz kadına illa gelecem. Siz beni istemiyor musunuz diyor. Bana söyleyemiyor sanırım. Biraz da annemle bakmak istiyorum dedim dikkate almıyor
Bebekler olana kadar biz de öyleydik şimdi çocukları özlüyorum diyip duruyorValla bu gelişinde dediğiniz gibi yapın artık. Dışarıda kendinize vakit ayırın. Ne bileyim eşinize falan cilve yapın annen varken salonda yanında bile yatamıyorum diyin. Konuşsun annesiyle bu seni istememek değil ama bu kadarına gerek yok karımla baş başa kalmak istiyorum diye anlatsın.
Gideyim de kayınvalidemi öpeyim. 1 saatlik mesafedeyiz. Büyük oğluma bakma işi bitti(haziran 2019)o gün bugün evime gelmiş değil. İkinci doğumu yaptım pandeminin başıydı korkudan ona bile gelmedi. Otobüse binip çocukları riske atamam siz gelebildiğiniz zaman gelirsiniz dedi. 2.5 senedir biz gittiğimiz zaman görüşürüz o kadar.
Eşim annesine çok düşkün asla kırmaz. Öyle birşeyi de istemem çünkü benim.anneme karşı da oldukca munis bir adam.
Ohooo her özlediğimiz her an dibimizde olsaydııı...Bebekler olana kadar biz de öyleydik şimdi çocukları özlüyorum diyip duruyor
Lohusalk dönemi bende aynen öyle gönderdim. Kadın geldi onla iş yaptı düzen kurmak istiyorum deyince gitti. Şimdi yine bizde olma peşinde ay bu neyin merakı bu kadar anlamıyorum. Mastit oldum tüm sülalesi mastit olduğumu öğrenmiş. Eşime çok kızdım söyle evimi millete anlatmasin dedim. Offffff sinir oluyorjm ya.Bu iyiliklerin değil bence
İyilik kisvesine bürünmüş bemcillik
İhtiyaç olunca çağıracağım seni de, seni istememek değil ama şuan annemle bakalım bir süre , teşekkür ederim de
Benim Kv de de doğumda geldi aynı senin anlattığın gibi yemek yapar extea extra evi sahiplenip benim işime gelecek şeyler yaptı ama artık katlanamadım bir ay dolunca yavaş yavaş söylemeye başladım , eve temizlikçi alacam siz gidince dedim. Ben dururum temizlikçilik başında dedi , yok gerek yok dedim ama kalmaya devam etti , en sonunda saol çok yoruldum ben de bi düzenli artık oturtmak istiyorum , babam da yalnız zaten sen geç dedim , açık açım söyletti yoksa söylemesem kalırdı bir kaç ay daha
İhtiyacın yokken gelip gelip uzun uzun kalması iyilik değil bence , iki hafta gelsin gitsin yeter bence sen de bir nefes alırsın o çocuklara bakarken
Ama bence başka çare yok. Laftan anlamıyor, durdan anlamıyor, yoktan anlamıyor. Gerek yok değil, daha kesin cümleler kullanmalısınız. İyi bir insan olabilir ama bu şekilde iyilik olmaz.Konuşsam ciddi ciddi çok kırılır. Zaten diğer eltimle de arası pek yok. O çok güzel restini çekmiş. Arada laf ediyor ama ona da. Kavgaları filan oluyor resmen. Ama yani artık ben de o raddeye gelmek üzereyim anlamıyor. Tıpkı işte sofrada illa ye ölümü gör ye diyen tipin illa gelcem versiyonu.
Net ol o haldeLohusalk dönemi bende aynen öyle gönderdim. Kadın geldi onla iş yaptı düzen kurmak istiyorum deyince gitti. Şimdi yine bizde olma peşinde ay bu neyin merakı bu kadar anlamıyorum. Mastit oldum tüm sülalesi mastit olduğumu öğrenmiş. Eşime çok kızdım söyle evimi millete anlatmasin dedim. Offffff sinir oluyorjm ya.
Kusura bakmayın kv niz iyi falan değil resmen zorba ...Merhaba hanımlar..
Benim kayınvalidem gerçekten iyi biridir. Ne yapayım sizin için derdinde olan bir kadın.
Yarım gün çalışıyorum. 7 yaşında bir cocugum ve 8 aylık ikizlerim var. Annemle çok yakın oturuyoruz. Kayınvalidem yakında başka bir şehirde yaşıyor. Ama.ne hikmetse annemden çok o bizde. Çocuklara bakma işini iyiden iyiye abartmış durumda. Sürekli bize gelme aşkıyla yanıp tutuşuyor. Annemle hallediyoruz diyorum ama anneme fırsat vermeden gelmek istiyor sürekli. Ben de aynı evde sadece 4 saatlik işe gitme süresi için 20 saat daha kayınvalideyle olmayı artık kaldıramıyorum. Annemle çok güzel yoluna koyuyoruz ama ısrarla gelmek istiyor. Diyoruz ki bu hafta gelme haftaya gel. Siz beni istemiyor musunuz tiplerine giriyor. Hani vardır ya sofrada yemek yenmesi için aşırı ısrarcı tipler kayınvalidem tam olarak öyle biri. Ben sizi düşünüyorum, siz zorlanıyorsunuz, ben geleyim çocuklar evden çıkmamış olur (anneme ise giderken bırakıyorum. Eğer uyuyorlarsa annem gelip uyandıklarında götürüyor. Çünkü annemde anneannem de yaşıyor.) Kayınvalidem de annen annesine bakıyor bebekler zor olur diye gelmek istiyor. Şimdi pazar günü biz sonraki hafta gel diye yüz kez söylememize rağmen gelecek. Ayarlamış biletini filan. Artık illallah ettim gelsin dedim. Ama normalde ararım şimdi aramadım aramak da istemiyorum.
Dünya iyisidir. Evi temizler, yemek yapar hiç bir zaman söylenmez. İhtiyaç neyse yapmaya çalışır.
Ama ben yatak odama girsin istemiyorum ben yokken sanırım giriyor çünkü bir sabah daha ise gitmemisken gittim sanıp içeri girdi beni görünce çıktı hemen sen gitmedin mi dedi. Tuvaletten çıktığında el yıkaması ile ilgili de sorunumuz var. Şimdi gelecek diye ben gerim gerim gerilmiş durumdayım. Ne yapayım bana bı akıl verin.
Diyorum bütün evin yükünü yükleyeyim üstüne, kafama keyfime göre takilayim araya da kocaman mesafe koyayım. Belki artık bu kadar bunaltmaz. Mesela şimdi gelecek diye aramiycam. Sonuçta benim dediğimi yapmadı. Oğluyla konuşup edip kendi istediğini yaptırdı. Ay içim şişti artıksiz ne önerirsiniz?
Konum atayım gelsin benimkine baksın anam gelin kısmı nankör iste yaMerhaba hanımlar..
Benim kayınvalidem gerçekten iyi biridir. Ne yapayım sizin için derdinde olan bir kadın.
Yarım gün çalışıyorum. 7 yaşında bir cocugum ve 8 aylık ikizlerim var. Annemle çok yakın oturuyoruz. Kayınvalidem yakında başka bir şehirde yaşıyor. Ama.ne hikmetse annemden çok o bizde. Çocuklara bakma işini iyiden iyiye abartmış durumda. Sürekli bize gelme aşkıyla yanıp tutuşuyor. Annemle hallediyoruz diyorum ama anneme fırsat vermeden gelmek istiyor sürekli. Ben de aynı evde sadece 4 saatlik işe gitme süresi için 20 saat daha kayınvalideyle olmayı artık kaldıramıyorum. Annemle çok güzel yoluna koyuyoruz ama ısrarla gelmek istiyor. Diyoruz ki bu hafta gelme haftaya gel. Siz beni istemiyor musunuz tiplerine giriyor. Hani vardır ya sofrada yemek yenmesi için aşırı ısrarcı tipler kayınvalidem tam olarak öyle biri. Ben sizi düşünüyorum, siz zorlanıyorsunuz, ben geleyim çocuklar evden çıkmamış olur (anneme ise giderken bırakıyorum. Eğer uyuyorlarsa annem gelip uyandıklarında götürüyor. Çünkü annemde anneannem de yaşıyor.) Kayınvalidem de annen annesine bakıyor bebekler zor olur diye gelmek istiyor. Şimdi pazar günü biz sonraki hafta gel diye yüz kez söylememize rağmen gelecek. Ayarlamış biletini filan. Artık illallah ettim gelsin dedim. Ama normalde ararım şimdi aramadım aramak da istemiyorum.
Dünya iyisidir. Evi temizler, yemek yapar hiç bir zaman söylenmez. İhtiyaç neyse yapmaya çalışır.
Ama ben yatak odama girsin istemiyorum ben yokken sanırım giriyor çünkü bir sabah daha ise gitmemisken gittim sanıp içeri girdi beni görünce çıktı hemen sen gitmedin mi dedi. Tuvaletten çıktığında el yıkaması ile ilgili de sorunumuz var. Şimdi gelecek diye ben gerim gerim gerilmiş durumdayım. Ne yapayım bana bı akıl verin.
Diyorum bütün evin yükünü yükleyeyim üstüne, kafama keyfime göre takilayim araya da kocaman mesafe koyayım. Belki artık bu kadar bunaltmaz. Mesela şimdi gelecek diye aramiycam. Sonuçta benim dediğimi yapmadı. Oğluyla konuşup edip kendi istediğini yaptırdı. Ay içim şişti artıksiz ne önerirsiniz?
Dedik dedik yine de inadım inat geliyor işte ay.Net ol o halde
Ben şimdi çağırsam koşa koşa gelir çocuğuma bakar ben bi r nefes alırım ama o hayvan gibi bağıra bağıra travmalarını anlatmasına katlanamıuoeım
Yoksa pertim çıktı birinin yardımına öyle ihtiyacım var ki
Net ol uzak dur gelme de ya bu kadar gerilmeye ne gerek var
Annem kendi evinde bakıyor. Anneannem öyle aşırı bakıma muhtaç filan değil.Konum atayım gelsin benimkine baksın anam gelin kısmı nankör iste ya
Ama bi konuda haklı anneanneye bakıyosa nasıl yetisiyo anneniz?
Biran önce kres yasına ulasmanız dileğiyle.Annem kendi evinde bakıyor. Anneannem öyle aşırı bakıma muhtaç filan değil.
Sabah 8.15- 11.30 arası çalışıyorum sadece o da biraz kafam dağılsın diye başladım. Kafam kalmadı artıkBiran önce kres yasına ulasmanız dileğiyle.
Yoksa kurtulamaZsnız gibi duruyor![]()