- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Ağrıların hepsi normal ben 5.ayımdayım hala giriyor bazen hala adet oldum sanıyorum zaman ilerledikçe daha değişik ağrılarla tanışıyorsun. Benim adetime göre 6+2 hesaplanmıştı ama 5+2 çıkmıştı. Tam tarihi olarak şöyle oldu 16 aralık benim son adet tarihim 30 ocakta alttan bakarak keseyi zor gördük :) ama beta değerlerime göre karından bakınca bile gözükmesi lazımdı bir sonra ki sefere son adet tarihime yetişti bebişim gelişimi hızlandı. Yani korkma. Ben her gidişimde acaba kalbi mi durdu diye korkuyordum. Sonra kendi kendime birşey olacaksa olacaktır. Doktorda kurtaramaz o yüzden sakin ol kötüyü çağırma iyiyi düşün diyerek bu durumu aştım. Korkma sakin ol inşallah bebeğini göreceksin inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın (hepimiz inşallah sağlıkla alırız hamilelik annelik gerçekten psikopatlık)Size de hayırlı olsun yavrunuz. Sağlıkla, sorunsuz kucağınıza alırsınız İnşaallah.
Kese ne zaman görülebilir ki acaba? O kadar telaş yapıyorum ki yarın bi doktora gidip görüneyim diyorum. Peki ara ara giren karındaki kramp-kasılma-ağrı normal mi? Doktor çok normal diyor ama işte ben çok kaygılanıyorum![]()