Aşırı kilo aldım ve almaya devam ediyorum :(

kuzum sakın gidip meyvalı yoğurt alma hanı yoğurt mideni bulandırıyosa meyva doğra dedım yanlıs anlasılmasın sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 yok cnm anladım denedimde ama bnm midem bulandı ya aç aç yoğut we meyvedelikafadulden nese bulcez bi çare bakalım naniknanik

yogurt iyi fikir bende deneyeceğim ama birtek akşamları deneyeceğim sanırım çalışırken zor olacak bunu uyğulamak zaten günde 3 öğün yemek yiyorum arada saat 3-4 gibi meyve (elma+portakal) yiyorum. hamilelikten önce hiç ekmek yemezdim ama sırf faydalı olduğnu duyduğum için 1 dilim ekmek yiyorum ama kahvaltıda hiç hesap etmiyorum ama yiyende fazla yiyemem ekmeği kendimi biliyorum. buna rağmen nasıl bu kadar kilo aldım bende bilimyorum özellikle basen var yandan bakıldıında bişiy yok önden bakıldığında sadece basen var sanki çocuk basenlerimde büyüyor :gitme:
çok kızıyorum kendime çünkü ben zayıflamak için çok çaba harcadım 3-4 sene kadarda bu kilomu korumuştum en fazla 48-49 çıkımşımdır. şimdi 57 lerde geziyorum hergün kilo alıyorum. (bunda sanırım devamlı oturmamın rolü çok mesleğim gereği akşama kadar bilgisayar başında oturuyorum).
tiyolarınızı açıklarsınız bende çok memnun olurum. bizim bildiklerimizden farkılı şeylerde olabilir?kaydirigubbakcemile2

canım bende sabahları ılık su içiyorum. tuvalete çıkmadan kahvaltı yapmıyorum. allaha şükür hamile kaldığım kilodan 1 kilo azım şu anda tabi ileriki zamanlar ne göstericek bilmiyorum. bazende kayısı yiyorum kayısı suyu içiyorum. tavsiye ederim.

daha beş aylık 12 kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım bugün doktora gittim 62 olmuşum (

kızlar ben 13+4 üm ve hiç kilo almadım bulantım falan da olmadı ama iştahımda hiç açılmadı geç kalktığım için 2 öğün yiyorum. ara öğünlerde süt meyve salata falan tüketiyorum. hiç kilo almamış olmak normal mi sizce?

daha beş aylık 12 kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım bugün doktora gittim 62 olmuşum (

aynen bende dün doktora gittim banada doktorum fazla kilo almışın dedi ( hamur işi yok bundan sonra dedi ama ben zaten yemiyorum fazla öyle şeyler sanırım hareketsizlikten bu kadar kilo aldım ilk ayların kışa denk gelmesi kötü oldu yani bu aydan sonrada iyyice şişcez yürüyüş bile zor gelecek kedi:

gayet normal bazı doktorlar 5 . aya kadar kilonuzu koruyun diyorlar :)) ne güzel özendim valla size benim 5, ayım topmada 10 kilo aldım kaydirigubbakcemile3

ne kadar güzel :) bende kahvaltıdan önce mutlaka su içerim bir bardak ama ılık değil normal su. onu da denerim kahvaltıda süt içiyorum içine pekmez karıştırıyorum buda kilo aldırıyor sanırım artık sade süt içsem iyi olacak :)) bundan sonra kontrol altına alıcam kilomu ama doktorda aynı şeyi söyledi çünkü:)) ama allaha şükür kızımın kilosu normalmiş buna sevindim:)

pinkaya haklı ılık su bağırsakları çalıştırır bide limondan uzak durun ve bu benzerı seylerden çünki limon ve benzerı olan besınler bağırsakları sıkar ve metobalızma daha az calısır ben kıloya takıntılı bir ınsanım hayatım boyunca 54 ten yukar cıkmadım hıc duğun telası su bu derken 51 e dustum evlılığımın ılk ayında hamıle kaldım 51 le sımdı 54 üm kızlar sadece sizler ekstradan dıkkat etmek zorundasınız yoksa bu gercekten bünyeyle alakalı bırazda benım normal hayatta gebelıkten önce yedığımı görsenız sen nasıl 100 kılo olmuyosun derdınız ama almıyorum suanda sadece bebeğe gıdıyomus bende bişy yok azcık popo yaptım hamılelığı kasıp kavurmayın takmayın okadar cok ama dıkat tabı bır yandan he bide meyva suları falan kullanmayın bide meyvayı sıkıp içmeyın çünki ozaman şeker besını artıp daha fazla kılo yapar yersenız daha ıyı sağlıklı doğumlar hepımıze

teşekkürler derya bulut veridğin öneriler için...aslında bende de vardı kilo takıntısı hatta bir ara hastalık derecesine geldi ki sonunda hastalandım zaten bir senelik uğraş sonunda 43 lerden 46-47lere çıkarmaya başardı annem ama o dönem çektiğim sıkıntıyı anlatamam bi sürü taramalar testler aslında ben hiç önemsemedim ama etrafımdaki insanlara anlatamadım isteyerek zayıfladığımı (( neyse şimdi herkes mutlu benim kilolalarımndan , benim haricimde:)))

şuan 35 haftalığım şuana kadar 5 kilo aldım bir ara baya almıştım doktorum günde 6 öğün azar azar ye dedi çok işe yaradı tavsiye ederim 2 saat arayla yedim şuan kilo almıyorum bebişimde gayet sağlıklı

Bende aşırı kilo takıntısı olan biriyim sanırım annemden kaynaklı sürekli 1 kilo alsam bile başıma kakardı. o nedenle ister istermez sıkıyorum kendimi canım ne çekse azda olsa yiyorum benim bebişimde iyi allaha şüükür. tek derdim var şimdi yürüyüş yapamamak burda pek mümkün değil.

Bende 12+4 düm çok şükür daha hiç almadım öyle bulantım falanda olmadı hiç sadece iştahım yok 1 kg verdim hatta doktorum çok iyi gidiyorsun diyor inşallah çok kilo almadan bitiririm..Ben evlendikten sonra 9 ayda 10 kg aldım o yüzden çok korktum hamileliğimdede böyle ilerleyecek diye ama maşallah hamile kalınca durdu kilo alımım..

30 haftalık hamileyim 11 kg aldım lmaz: dahada kaç kg alıcam kimbilir eleviti 3. aydan sonra devamlı kullandım artı demir hapıda kullanıyorum iştahım gayet iyi ama hapların etkiside var sanırım doktorum hamileliğini 10 kg la tamamlıcaz demişti halbuki ama ben bu gidişle en az 15 le tamamlıcam sanırım moralim çok bozuluyo nasıl vericem bu kg ları bakalım :1no2:

Merhaba..pekmez veya kan ilaçları alındığı zaman, süt ve süt ürünleri alınmamalı.aralarında 2 saat olmalı.çünkü pekmezden veya kan ilaçlarından alınması gereken faydalı enzimleri,demiri azaltıyo,önlüyo..hele hele sütle pekmezi karıştırmak pekmezin faydasını tamamen öldürür arkadaşım..hatta dr lar süte bal karıştırılmasını bile önermiyolar.pekmez veya kan ilaçlarının faydasını arttırmak için c vitamini içeren gıdalar,meyveler vs alınması faydalıymış.bilgine )))

evet ıspanağın üzerine güzelce yoğurdu döker yeriz buda alacağımız demiri azaltıyormuş.

İlk üç ayda 15 kg birden aldım. ama 4. ayda birden kesildi. 3 aydır hiç kilo almadım. midede sürekli açlık hissi yaratan bir hormon varmış. sanırım ilk aylarda bende fazla salgılandı. bilemiyorum artık. neyseki düzeldi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…