- Konu Sahibi shadowhearts
-
derya bulut çabuk yaz şu tioları her gecen gün aleyhime gidio şu meyveli yoğurdu denicem umarım bi işe yarar kız aslında bn dietteydim hamile kaldım bıraktım mecbur sürpriz oldu bana hamilelik bu bide bnm wermiş halim düşün yani nese dubaya dönüşmem umarım son aya kdr ama kararlıyım doğumdan sonra görün bni sollicam sizi kaydirigubbakcemile3 tabi önce bebişlerin sağlığı tabizemuszemus
kızlar kendım az alıyorum yada fazla almadım dıye deyıl siz yınede dıkkat edın herkezın bunyesı bir deyıl kılolar gitsede kalıcı olanlarda var pre canım bak ben kıloya cok takıntılı bırıyım 51 le hamıle kaldım 18 haftamda 54 üm bu bıle fazla gelıyo he ben azyıyorum bebeğım zayıfmı hayır ekmeğı kes he bide bir kac tıyo vermek isterdım ama daha sonra yazarım bid een önemlısı yemeye yakın bir kase yoğurt ye hem metebolizmanı çalıştırır hemde iştah kesıyo ben fazla yıyemıyorum yemeklerden önce meyva doğruyorum ıcıne kucuk kuck :) onu yıyınce iştahım kapanıyo yanı kapanmak zorunda
yogurt iyi fikir bende deneyeceğim ama birtek akşamları deneyeceğim sanırım çalışırken zor olacak bunu uyğulamak zaten günde 3 öğün yemek yiyorum arada saat 3-4 gibi meyve (elma+portakal) yiyorum. hamilelikten önce hiç ekmek yemezdim ama sırf faydalı olduğnu duyduğum için 1 dilim ekmek yiyorum ama kahvaltıda hiç hesap etmiyorum ama yiyende fazla yiyemem ekmeği kendimi biliyorum. buna rağmen nasıl bu kadar kilo aldım bende bilimyorum özellikle basen var yandan bakıldıında bişiy yok önden bakıldığında sadece basen var sanki çocuk basenlerimde büyüyor :gitme:
çok kızıyorum kendime çünkü ben zayıflamak için çok çaba harcadım 3-4 sene kadarda bu kilomu korumuştum en fazla 48-49 çıkımşımdır. şimdi 57 lerde geziyorum hergün kilo alıyorum. (bunda sanırım devamlı oturmamın rolü çok mesleğim gereği akşama kadar bilgisayar başında oturuyorum).
tiyolarınızı açıklarsınız bende çok memnun olurum. bizim bildiklerimizden farkılı şeylerde olabilir?kaydirigubbakcemile2
daha beş aylık 12 kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım bugün doktora gittim 62 olmuşum(
kızlar ben 13+4 üm ve hiç kilo almadım bulantım falan da olmadı ama iştahımda hiç açılmadı geç kalktığım için 2 öğün yiyorum. ara öğünlerde süt meyve salata falan tüketiyorum. hiç kilo almamış olmak normal mi sizce?
canım bende sabahları ılık su içiyorum. tuvalete çıkmadan kahvaltı yapmıyorum. allaha şükür hamile kaldığım kilodan 1 kilo azım şu anda tabi ileriki zamanlar ne göstericek bilmiyorum. bazende kayısı yiyorum kayısı suyu içiyorum. tavsiye ederim.
pinkaya haklı ılık su bağırsakları çalıştırır bide limondan uzak durun ve bu benzerı seylerden çünki limon ve benzerı olan besınler bağırsakları sıkar ve metobalızma daha az calısır ben kıloya takıntılı bir ınsanım hayatım boyunca 54 ten yukar cıkmadım hıc duğun telası su bu derken 51 e dustum evlılığımın ılk ayında hamıle kaldım 51 le sımdı 54 üm kızlar sadece sizler ekstradan dıkkat etmek zorundasınız yoksa bu gercekten bünyeyle alakalı bırazda benım normal hayatta gebelıkten önce yedığımı görsenız sen nasıl 100 kılo olmuyosun derdınız ama almıyorum suanda sadece bebeğe gıdıyomus bende bişy yok azcık popo yaptım hamılelığı kasıp kavurmayın takmayın okadar cok ama dıkat tabı bır yandan he bide meyva suları falan kullanmayın bide meyvayı sıkıp içmeyın çünki ozaman şeker besını artıp daha fazla kılo yapar yersenız daha ıyı sağlıklı doğumlar hepımıze
pinkaya haklı ılık su bağırsakları çalıştırır bide limondan uzak durun ve bu benzerı seylerden çünki limon ve benzerı olan besınler bağırsakları sıkar ve metobalızma daha az calısır ben kıloya takıntılı bir ınsanım hayatım boyunca 54 ten yukar cıkmadım hıc duğun telası su bu derken 51 e dustum evlılığımın ılk ayında hamıle kaldım 51 le sımdı 54 üm kızlar sadece sizler ekstradan dıkkat etmek zorundasınız yoksa bu gercekten bünyeyle alakalı bırazda benım normal hayatta gebelıkten önce yedığımı görsenız sen nasıl 100 kılo olmuyosun derdınız ama almıyorum suanda sadece bebeğe gıdıyomus bende bişy yok azcık popo yaptım hamılelığı kasıp kavurmayın takmayın okadar cok ama dıkat tabı bır yandan he bide meyva suları falan kullanmayın bide meyvayı sıkıp içmeyın çünki ozaman şeker besını artıp daha fazla kılo yapar yersenız daha ıyı sağlıklı doğumlar hepımıze
ne kadar güzel :) bende kahvaltıdan önce mutlaka su içerim bir bardak ama ılık değil normal su. onu da denerim kahvaltıda süt içiyorum içine pekmez karıştırıyorum buda kilo aldırıyor sanırım artık sade süt içsem iyi olacak :)) bundan sonra kontrol altına alıcam kilomu ama doktorda aynı şeyi söyledi çünkü:)) ama allaha şükür kızımın kilosu normalmiş buna sevindim:)
Merhaba..pekmez veya kan ilaçları alındığı zaman, süt ve süt ürünleri alınmamalı.aralarında 2 saat olmalı.çünkü pekmezden veya kan ilaçlarından alınması gereken faydalı enzimleri,demiri azaltıyo,önlüyo..hele hele sütle pekmezi karıştırmak pekmezin faydasını tamamen öldürür arkadaşım..hatta dr lar süte bal karıştırılmasını bile önermiyolar.pekmez veya kan ilaçlarının faydasını arttırmak için c vitamini içeren gıdalar,meyveler vs alınması faydalıymış.bilgine)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?