Aşırı kilo aldım ve almaya devam ediyorum :(

iyi ki burada paylaşmışsınız valla ben de son zamanlarda acayip mutsuzlaştım. 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 32 haftada ve 76 kiloyum. 18 aldım, gerçi boyun 1.76 olduğu için çok belli değil ama eski halimi düşününce çok kötü oluyorum. benim asıl korkum fazla kilodan dolayı normal doğum yapamamak. normal doğumu çok istiyorum, bu konuda bilgisi olan var mı? doğuma kadar 5-6 kilo daha alsam neredeyse 25 kiloyla tamamlarım ama bu durumda normal doğum yapabilir miyim ki?

kızlar ben dogum yaptım.toplam 11 kilo ile kapattım.dogumda 6 kilo gitti.maluz az alınca az gidiyo.kaldı 5 kilom.henüz bir haftalık oldum.artık bu 5 kiloda yavaş yavaş gider.tabi süt olsun diye yemeye başladım ama.dikkat edecegim.

kızlar yazıları okuyunca rahatladım biraz ben 23 haftalık hamileyim 5 kilo aldım bana çok fazla geliyodum ama 13 kilo alanları duyunca bi ohh dedim yani yemeği çok abartmamak lazım ekmeği çok yememek lazım bol bol meyve sebze yemek lazım bence dikkat edelim çünkü doğumdan sonra kilolar bizle kalcak...

mrb bende 32. haftamı doldurdum 16 kilo aldım boyum 1.76 o yüzden çok belli etmiyorum ama yine de çok stres oldum inş. 20 yi geçmem de rahat bi doğum yaparım

merhaba kizlar su an 30+1 günlük hamileyim 64,5 kiloyla basladim su an 73 kiloyum.yani 8,5 kilo aldim bu son haftalarda cok kilo aliniyor ya.offffffffffffff heralde 40 haftaya kadar bir 16-17 kilo almis olurum.

ben ilk hamileliğimde 26 kilo aldım bebeğim 4,5 aylıkken hamile kaldığım kilodan 4 kilo fazlam vardı.çok çabuk verdim.şimdiki hamileliğimdede önceki kadar almadım ama yinede var.bide birincide bebeğim büyüktü.şimdi kilosu falan az malesef

bende 6,5 kilo aldım nerdeyse daha 20 haftalık hamileyim ben kaçla giderim acaba doğuma doktorumda iyi diyor kiloma ki benim doktorum kilo çok önem veriyor biliyorum elevit kilo aldırıyor evet, bende kullanıyorum ama doktorum sakın bırakma diyor her gittiğimde vitamine devam diyor beinmde iştahım yerinde maşallah herşeyi yiyorum.

ah ah kız şükret haline derya bulut 3 kiloyu sen 18. haftaya kdr almışın bn 10. haftadayım 3 kilo aldım ki zayıfta diilim 85tim 88 oldum doktorum dikkat et dio dua ediyoumda 100 le gitmiyim doğuma bulantı filanda yok yiyom yanikafamçokkarıştı tehlikem olduğu için 1,5 aydr uzanıyoum bir sürü ilaç iğne anlicanız durum biraz karışık ama en büyük isteğim bebegin sağlığı o ii olsun yeter doğumdan sonra weririm inş.....

bende dün doktordan geldim. 14 haftalık hamileyim ve toplamda 5 kilo almışım, aslında çok yemiyorum ama nasıl aldım o kadar kiloyu bilmiyorum ( ne yapmak lazım arkadaşlar birbirimize destek olalım....

wala bi çözümü olan paylaşırsa cok sewinirim zira bnm gidişat hiç ii deil heralde aranızdaki en tombik bnmkaydirigubbakcemile3

kızlar kendım az alıyorum yada fazla almadım dıye deyıl siz yınede dıkkat edın herkezın bunyesı bir deyıl kılolar gitsede kalıcı olanlarda var pre canım bak ben kıloya cok takıntılı bırıyım 51 le hamıle kaldım 18 haftamda 54 üm bu bıle fazla gelıyo he ben azyıyorum bebeğım zayıfmı hayır ekmeğı kes he bide bir kac tıyo vermek isterdım ama daha sonra yazarım bid een önemlısı yemeye yakın bir kase yoğurt ye hem metebolizmanı çalıştırır hemde iştah kesıyo ben fazla yıyemıyorum yemeklerden önce meyva doğruyorum ıcıne kucuk kuck :) onu yıyınce iştahım kapanıyo yanı kapanmak zorunda

bende 52 ile başladım şu an 50 kiloyum 15 haftadayım. bulantılaırm çok berbattı yeni yeni iştahım acılmaya başladı. bundan sonra alırım heralde kilo aslında bünyem çok müsaitti kilo almaya ama annem sürekli başımın etini yerdi bekarken sen evlenin ce salarsın kendini kilo alrısın falan fistanbide onun etkisi var evlendim evleneli dikkat etmesem bile psikolojik olarak etki altındayım sanırım.

derya bulut çabuk yaz şu tioları her gecen gün aleyhime gidio şu meyveli yoğurdu denicem umarım bi işe yarar kız aslında bn dietteydim hamile kaldım bıraktım mecbur sürpriz oldu bana hamilelik bu bide bnm wermiş halim düşün yani nese dubaya dönüşmem umarım son aya kdr ama kararlıyım doğumdan sonra görün bni sollicam sizi kaydirigubbakcemile3 tabi önce bebişlerin sağlığı tabizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…