- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi shadowhearts
-
arkadaşlar 16+6 haftalık hamileyim,hamilelik boyunca hiç miğdem bulanmadı, bu elevitten sonra da acayip derecede iştahım açıldı,kendimi durduramıyorum 7 kilo aldım,doktorum çok kızdı,neyapacağımı hiç bilemiyorum valla,gidişatım hiç iyi gözükmüyor,kanama geçirdiğim için hareket etmemede izin yok,bebeğim 151 gr,doktorum böyle giderse 25 kilo ile doğuma girersin diyor,ne yapacağımı şaşırdım
54 kiloyla başladım 16+3 61 kiloyum doktorum normal diyo ama önümde 4 ay var kilo takıntısı olan biri degilim ama hata kızardımda kilo aldım diyenlere hamileyken özelikle bebegin saglıklı olsun 100 kilo al derdim ama hamilelik piskolojisi başkaymış
Bir yerde okumuştum, 36. haftadan sonra kilo alımı ya yavaşlıyor ya da duruyormuş a.syarın 38.haftama giriyorum.9 kilo aldım..bende iki haftadır kilo alımı durdu....iyimi kötümü bilmem.
Maşaallahınız varkızlar bu kadar korkmayın ya doktorlar abartıyor.anne sütünün büyük bir çogunluğu yagdan oluştugu için vucüd süt yapabilmek adına kilo alıyor.ben çok saglıklı beslendim ama çok iştahlıydım 64 kiloyla hamile kaldım 84 kilo doğuma girdim.4.700 gr bebek dogurdum.dogumda 10 kilo gitti.emzirdim.7 ay hiç kilo vermedim vermeye de çalışmadım.7. aydan sonra zayıflamaya başladım.şimdi oğlum 19 aylık hala emiyor.ben hala çok yiyorum ama 56 kiloyum o emdikçe zayıfladım.ama 15 ay boyunca oğlum hiç su içmedi hep beni emdi.ben de 3 litreye yakın su içiyorum.sütü çogaltmanın tek yolu su içmek.o zaman vücud yagları suyla karıştırıp süt oluşturuyor.
bende 76 kiloyla hamile kaldim 82 kilo oldum.25 haftaligim ikizlere hamileyim,vitamin hapi kullaniyorum.benim kilo alisim nasil bilmiyorum cunku hastanede hic kontrol etmiyorlar doktorumda simdiye kadar hic sormadi ve tartmadi,bi ilk kontrolumde sormustu kac kilosun diye o sordugundada 2 aylik hamileydim.simdi bilmiyorum bu durum iyimi yoksa azmi kilo aliyorum.ben fazla yiyemiyorum hamile kalmadan once bundan daha cok yiyordum.bebislerim saglikli olsunda kilolari iyi olsunda keske ben almamis olayim bebislerim almis olsun kilolari
18.haftadayım 5 kilo almışımakannehir
bundan sonra hızlanacağını düşünüyorum çünkü 2 kilosu son 3 haftasenağlama
dün bi yerdeydim ordada bi hmile arkadş vrdı oda kilo almış ama benim kadar değil ben çok aldım ben özellikle elevit hapına geçtikden sonra aldım ona doktor vitamini bıraktırmış gerek yok kn hapını kullan demiş ben zaten yeterince yiyip vitaminimi alıyorum bende bırakıcam o hapı içinde iştahım aşırı artıyo çok şiştim bırakcam artık aranızda bırakan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?