aşırı kıskanç bır eşim var ne yapacağımı bılmıyorum her taraf karanlık sadece :'(

Aynen arkadaş yanı demek aynı duyguları yasıyoruz pekı nasıl basa cıktın bu durumla cocuk varmı yanı cocuk varsadaboyle kıskancmı cunku bana hep dıyorlar cocuk olunca atlatırsın felan

aynen arkadaş yanı demek aynı duyguları yasıyoruz pekı nasıl basa cıktın bu durumla cocuk varmı yanı cocuk varsadaboyle kıskancmı cunku bana hep dıyorlar cocuk olunca atlatırsın felan

malesef bebeğim yok daha canım bendede biraz kıskançlık var oyüzden çokda zorlanmıyorum ama zaman zaman gına geliyor

canım benim nişanlımda öyle ben erkek bulunan hiç bi yere gitmiyorum yasak annem babamla sadece gidebiliyorum akraba hariç tabi onlara bişi demiyoda.ama aynısı cogu kişide var canım makyaj yapmıyom uzun popomu örten seyler giyyom gögüs belli olmıcak küpe küçük olacak dikkat cekmicem yani.benimkide öyle cok kıskanc.kısaknsın bişi demiyomda bari göz makyajına izin verse fondoten süryom tek:26:cok güzel bişide degilim kargaya yavrusu sahin görünür misali sanırım.sen bi çare bulursan abanda söyle lütfen

Son düzenleme:

3yılda sen bu kadar şeyi yaptın ve düzelmediyse gerçekten psikolojik yardım şart canım ya diğer arkadaşlar da söylemiş zaten.. Ama bunu kabullenmesi büyük bir mesele...

Yurtdışında doğup büyümesi de bunda etken haklısın. Biraz daha kapatıyorlar kendini galiba dışarıya karşı ondan böyle oluyor. Benim ailem de göçmen trde. Hep türklere karşı korunma mekanizmasına geçmişler.Ne evlilik yaparlar, ne arkadaşlık kurarlar. Öyle olunca psikolojk problemler de başlıyor işte.

İnşallah düzelir.Aşılamayacak şey değil bunlar. Yeter ki sen durumu kabullenip kendini hasta etme..

Canım sen nişanlısın bari.. Bile bile yapma kendine bunu Ailen durumdan memnun gözüküyosa ben bişey diyemem. Belki böyle alışmışındır ama. Benim ailem nişanlıyken bana bu kadar müdahale eden biriyle beni evlendirmezdi..

Ben Klinik psikoloğum. Şuan psikoterapi doktorası yapıyorum. Kendi ailenizi karıştırmak istememenizi elbette anlarım, ancak eşinizin ailesinin böyle yaklaşması da ilginç gerçekten. Kunduza yavrusu şahin görünür misali, korumacılık devreye girmiş anlaşılan. Bu durumdan gerçekten rahatsızsanız, bunu hissettirmelisiniz, üzerine düşülmeyecek ve es geçilecek bir durum değil bu. Diğer mesajımda belirttiğim gibi, kimsenin "sevgi" ya da başka bir şeyi bahane ederek, sizin özgür yaşamınızı kısıtlamaya hakkı yok. Bu her şeyin başında anayasal bir suçtur. Eşiniz sizi çok seviyor olabilir, ama sevgisinin size bunu yaptırması hiç adil değil. Bugün önünü alamazsanız, yarın hem kendiniz hem de ruh sağlığınız için altından kalkılması güç bir durum söz konusu olur. http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...rlere-acil-ihtiyacim-var-12.html#post32646629 şurada yazdığım minik anıyı okuyunuz lütfen. Durumunuzun bunun benzeri olduğunu ve sonunuzun bu olduğunu söylemiyorum, yalnızca aklınızın bir köşesinde bulunsun isterim. Sevgiler..

bak hele benim bacıma çok güzel bişi değilmiş görmesek kandıracak daha nasıl güzel olunur maşallah sana ayparçası

Çok zor durumunuz iyi tarafından bakmanız da güzell tabi ki sevgiden gelir kıskançlık denir ama aşırısı da fazlasıyla can sıkar sizin durumunuz gibi.Eşinizin bu tutumunun altında bi güvensizlik olabilir size olmasa da geçmişte yaşadığı bişeylerden kaynaklı olabilir onunla konuşun size güvenmesi gerektiğini gösterin umarım çözülür herşey.

Böyle hastalık derecesinde kıskanç olan erkeklerin aslında karşı tarafa güvenmeme sorunlarının değil, asıl kendilerine güvenmemelerinden dolayı olduğunu düşünüyorum ben. Bir nevi özgüven eksikliğinden bence. Acaba beni aldatırmı? hep kafasında bu soru var.

bak hele benim bacıma çok güzel bişi değilmiş görmesek kandıracak daha nasıl güzel olunur maşallah sana ayparçası

yok kuzum ya yaslandım:26: o senin güzelliğin canım sana datlı gelyom datlu bacım

psikolog hanim benim nişanlımda cok kıskanc yani yapısı böyle.ben nasıl yumusatabilirim onu zamanla düzelirmi?

Aminnnn cumlemıızn yardımcısı olsun ama umarım bı yere kadardır yoksa koca bır hayat boyle gecmez gectı sanarız oysakı gecen hayat degıl omrumuz mus cunku hayat hep yerınde nasıl yasarsan sana oyle eslik eder.....

bundan 4 ay önce nisanlimdan ayrildim....tipki oda sizin esiniz gibi kiskancdi...bi anlam veremiyordum...güvenini sarsicak hic birsey yapmiyordum sözünden cikmiyordum ...sürekli evde olan bi insanim...ne zaman arasa ulasabiliyordu...buna ragmen asiri derecede kiskancdi...ablamla disariya cikmama bile izin vermiyordu...ve öyle haddini asiyorduki...annemle disaridayim dedigim anda annemin cebini ariyordu dogrumu degilmi diye...ve en sonunda anladimki....kisi kendinden bilirmis isi....oysa beyefendi benimle birlikde oldugu süre icerisinde bir tarafdanda romanyali genele evinde calisan bi kadinla iliskisi varmis...yani anliycaniz suki beni el üstünde tutup bir dedigimi iki etmeyen beni deliler gibi seven herseyden kiskanan bir adam vardi...sonucmu sonucu ise bu...kisi kendinden bilir isi...o yüzden dikkatli olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…