• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kıskanç eşe çözüm öneriniz var mı?

Benim esim ilk zamanlat asiri kiskancti. Hergün ama hergün onunla konustum. Sürekli ama. Ve esimde kendi kendinle calisti. Uzun sürdü fakat artik 1 yildir sakin. Asiri kiskancligi yok. Yani cok tadinda kiskancligi var. Ama bilyiorduki bu bizim evliligimizi bitirecekti. Oda kendi ile savasti ve kazandi

Az
Tlben tesekkur ederim bende sabirsizim esimde sabir li ama esim hata yaptiginda kararim tavrim net ve bu yuzden onu olduruyorum resmen ama oda bu tavirdan dolayi sasoriyor bu kadar sabirsiz birisi bu tavirlari sergiliyorsa tabi gosteris icin deil ve buyuzden oda ciddilesiyor ve artik dayanamiyor ne olur benimle konus kavga et ama boyle davran ma kotlrkuyorum oyuzden konunuz cidddi anladigim kadariyla annen lere gotme onun isine gelir yaninda kal ama kalma yani umursama. Birak artik o adim atsin eger seviyorsan kocani hamleyi karsidan bekle yanlis bir tapki veya kararla sen uzulursun. Hakinda herseyin hayirlisi olsun
Az önce eltimlere gitti ben eltimi seviyorum ama annesi bana sürwkli laf sokar ve onşar beni hiç sevöez ben de sevilmediğim bir ortamda durmak istemiyorum. Kayınbabam da gece arabayı süremiyor eltimin çocukları kaynanamdaydı evine götürcek eşim de gitti orada kalıcak gitmrden önce yine istedim şifresini vermedi ben de beni aldattığını biliyorum drdim. Elimde kanıtım yok kanıtım olsum başanıcam senden dedim oda öyle bişi yok inan bana gerçekten yok dedi ama eğer bir daha boşanma konusunu açarsan ben boşayacağım seni drdi bu sefer ben eşimden dığudum resmen ağlayamıyorum bile. Ona karşı hissizleştim

Adam ostese o telefonun icindeki hersiyi siler sana verir belki bazen hoslarina gidiyor delu etmek istiyor birak o manyagi ya biraz sakinles takma surekli aldatma aldatma artik adam olmasada yapar biraz rahat kendinede bacim bu is boyle olmaz hic kimse icin kendini bu kadar sikma hasta olacaksin walla ne oluyorsa biz kadinlara oluyor birak sogu ama o a deme senden sogudum biraz yalniz kal hic kafan yorulmuyor mu? Yada beynin ben boyle seylerde yoruluyorum bazen artik sakinles boyle yaparak adamin istedigini verion bisi yok seni bosicak eltinle annesi de gobek aticak sen dimdizdak kalirsin seviyorsun esini sadece sogudun bu davranislardan bak biraz yapici ol

Bu arada klavyem de sorun var yazana kadar bezdiriyor kusura bakmayin arladaslar

Az

Az önce eltimlere gitti ben eltimi seviyorum ama annesi bana sürwkli laf sokar ve onşar beni hiç sevöez ben de sevilmediğim bir ortamda durmak istemiyorum. Kayınbabam da gece arabayı süremiyor eltimin çocukları kaynanamdaydı evine götürcek eşim de gitti orada kalıcak gitmrden önce yine istedim şifresini vermedi ben de beni aldattığını biliyorum drdim. Elimde kanıtım yok kanıtım olsum başanıcam senden dedim oda öyle bişi yok inan bana gerçekten yok dedi ama eğer bir daha boşanma konusunu açarsan ben boşayacağım seni drdi bu sefer ben eşimden dığudum resmen ağlayamıyorum bile. Ona karşı hissizleştim

Konunun başından beri bir kanıt bulma çabasıdır gidiyor...Dedektif misiniz siz ,ne hissediyorsaniz odur..."Beni sevmiyor" diyorsunuz , sonra "buna kanıt bulmam lazım" diyorsunuz :) Öyle hissediyorsaniz,size öyle hissettiriyorsa sevmiyordur ,buna nasıl bir kanıt arıyorsunuz ?

Adam size güven vermiyorsa ,ona guvenmiyorsaniz iş bitmiştir.Telefonda telefon telefonda telefon bir tutturmussunuz.Telefonu verince birden ona çok güvenip sizi sevdiğine ikna olacak mısınız ?

Back
X