- 4 Ağustos 2025
- 110
- 24
- 11
- Konu Sahibi canocano25
-
Niye çekiyorsunuz bu adamı?Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. (Tesettürlüyüm kadınların olduğu spor salonuna gidiyorum.) Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı.
Sağa sola gitmekle ağır olmanın ne alakası var yapmayın şunu ya, siz kendinizi belli başlı kalıplara sokmayı bırakın önce,Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim.
Sizi değiştirmeye çalışan ,tüm hayatınızı kısıtlayıp kukla gibi kontrol etmeye çalışan, toksik ,ruh hastası bir hödükle sevgilisiniz. Umarım eski sevgiliniz olur ve ayrılırsınız. Onun dediklerini yapıyor kabul ediyorsanız sizde de büyük bir özgüven sorunu var bence. Mutlu olmak istiyorsanız ayrılın.Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. (Tesettürlüyüm kadınların olduğu spor salonuna gidiyorum.) Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı.
Şimdi son cümleye bel bağlayıp yakacak başını....Bu tarz kadınlar iki olumlu yazıya güvenip,ciddiye alıp, hayatlarının cehenneme çevirmeye bayılıyorlarKendinize saygınız yok mu? Bunu buraya sormanız bile hata. Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Gerçi evlenip 2 çocuk yaparsanız belki düzelir. Bir deneyin isterseniz.
Ayrıl ne diyebiliriz ki ömür mü geçerMerhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Bir şekilde en başta tatlı kıskançlıkları hoş karşıladım fakat taviz verdikçe arttı. Televizyon ya da sosyal medyada izlediğim videolara laf ediyor. Elin erkeklerini mi izliyorsun diye. Sanki videolarda sadece erkek var la havleeAkıl vermemize gerek yok
Ayrıl diye bağırıyor ilişkin
Televizyon ne alaka onu anlamadım ?
Kendine bunu neden yapıyorsun ?
Akıl verecek durum yok,bu dağ ayısı ve ökizle nasıl 5 sene devam ettiniz.Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım.
Ay, yok artık yaErkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Ne güzel mesleğiniz var. Size böyle hakaret ,küfür eden, hayatınızı kontrol etmeye çalışan TV izlemenize ,spora tek gitmenize bile laf eden biriyle evlenirseniz ömür boyu hapis hayatı yaşarsınız. Biz sizi Allah korusun cinayet haberlerinde görmek istemiyoruz. Kaçın kurtarın kendinizi. O da mağarasına geri dönsün.Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Çok haklısınız. Kurumda bir toplantı olsun delirir. Amirim bana bir şey söylesin neden onca insan dururken sana diyor diye çıldırıyorVeliaht prens falan mı yaratık, sizi köle olarak mı satın aldı? Siz kendinize neyi layık görürseniz o kişisiniz. Sokaktaki elin herifi her şeyi yapabilecek biri olduğunuzu düşünüyor, öyle misiniz? Bu mağarada kalması gereken ayılar sizlerden böyle cesaret alıp atıp tutuyorlar. Ne desem yapıyor ne istemesem yapmıyor diye gülüyordur arkanızdan, yetmez arkadaşlarına bile anlatıyordur. Amirimle konuşamıyorum ne demek, orası babanızın yeri mi? Hiç mi kurumda toplantı, personel görüşmesi, performans değerlendirilmesi vs yapılmıyor. Bu adamın iki dudağı arasında mı tüm kariyeriniz iş-özel hayatınız?
Yani az yapıyormuşsunuz. Sonuçta yaazıp video atsanız da bir yerlere gidip bir şeyler yapıyorsunuz.
Adam haklı yani !!!! Samimi olmasanız da karşı cinsle konuşuyorsunuz sonuçta, di mi ama?
Siz en iyisi bir yerlere gitmeyi tamamen bırakın. Evde oturun o da üstünüze kapıyı kilitlesin.
Ancak böyle kendinizi inandırabilirsiniz!!!!
Soruya bak ya!!! "Sen kimsin de ban böyle hesap soruyorsun ş*refsiz" diye tekmeyi basacağına "nasıl inandırırım?"
Sabah sabah sinirim zıpladı re
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?