AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanırım ondan sen güvenilir birisin diye duymayı kendime şartladım. herkes diyor ama o demedi diye inatla uğraşıyorum.
Demesin ya o dese nolur demese nolur ? Size yazık değil mi ? Kanım çekildi okurken. Resmen sizin gözünüzün içine baka baka sizin ruhumuzu yok ediyor. Siz de hala bana güvenilir desin diyorsunuz. O diyince mi güvenilir olacaksınız ? Kendinize gelin, gelmiyorsaniz acil psikolojik destek alın.

sürekli ayrılıp barıştık. bir şekilde elinde olmadığını söyledi. çok sevdiğinden olduğunu söyledi vs. sözlerine kandım diyelim
Emin ol o aşktan değil,çünkü aşk böyle bir şey değil.Size gerçek bir aşk diliyorum 🙏🙏 o zaman bu 5 sene de yaşadığınız şeyin aşk değil o adamın aşık değil ,hasta bir adamın hastalıklı ilişkisi olduğunu anlarsınız.Ona 5 yıl verdiğiniz için çok pişman olacaksınız o zaman....

Mormonlar bile senden daha özgür yaşıyor. Bu adamın şartları Mormonlarda bile yok, o kadar diyorum.
çok farklı bir bakış açısı güldürdünüz teşekkür ederim. Doğru söylediniz

Şimdi son cümleye bel bağlayıp yakacak başını....Bu tarz kadınlar iki olumlu yazıya güvenip,ciddiye alıp, hayatlarının cehenneme çevirmeye bayılıyorlar
Böyle şeyleri okuyunca troldür inşallah diyorum hep. Hemcinslerimin bu kadar özsaygısız olması beni çileden çıkarıyor.

Emin ol o aşktan değil,çünkü aşk böyle bir şey değil.Size gerçek bir aşk diliyorum 🙏🙏 o zaman bu 5 sene de yaşadığınız şeyin aşk değil o adamın aşık değil ,hasta bir adamın hastalıklı ilişkisi olduğunu anlarsınız.Ona 5 yıl verdiğiniz için çok pişman olacaksınız o zaman....
Dilerim öyle olur. Benim de psikolojimi alt üst ettiği için uzun bir müddet tek kalmayı istiyorum. özgürce ve sakince

Madem b,liyordu anneniz hiç mi yönlerdirmedi sizi bu işin olmayacağını size zarar bile verebileceğini
benim değil onun annesi biliyor. Benim anneme bu olayı başka bir tanıdık yaşıyor gibi anlattım asla kabul etmesin dedi. ailem böyle bir şeye müsaade etmez zaten

Böyle şeyleri okuyunca troldür inşallah diyorum hep. Hemcinslerimin bu kadar özsaygısız olması beni çileden çıkarıyor.
inanın böyle toksiklerle karşılaşınca özsaygı kalmıyor. eski ben asla derken şimdi adım atmaya çekinir oldum.

Daha önce psikiyatrist Nevzat Tarhan'ın bir videosunu izlemiştim. Bir adam karısı rüyasında gülüyor diye " sen kime güldün, rüyanda hangi erkeği görüyorsun, beni kimle aldatıyorsun" gibi şeyler söylüyormuş. Bunlar ciddi ağır vakalar. Bu videoyu izlemenizi öneririm.

Deminde yazdım hatta kafasında sanrı hayalleri bile kuruyor vatandaş.

Ağrlık hafiflikten kastım yapım gereği çok konuşkan birisi değilim. herkesle saygı çerçevesinde konuşurum. Fakat o erkek kasiyere teşekkür etmemi bile sorun eder. ben zaten ayrılmayı kafama koydum ama o beni öyle manipüle etti ki dönüp dolaşıp ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. bu yüzden sizlerden fikir almak istedim.
Neyine manipule oluyorsunuz? Ayirlicaksiniz ve her yerden esi dostu akrabasi kim varsa engelliyeceksiniz. Bu adamla dogru duzgun ayrilamazsiniz bile. Arkanizdan kalkip birini buldun da mi beni terk ettin diye onlarca sey sayacak.
Yani etrafinizda hic duzgun iliski yasayan insan yok mu mesela. Onlara bir baksaniz nasil oluyor? benim iliskim niye boyle acaba diye hic mi dusunmediniz 5 yildir?
Ya da sizi iliskide tutan motivasyon ne? Bundan ayrilirsam evlenecek baska birini bulamam bunu duzeltirim ben diye mi dusundunuz?
Size kotu bir haberim var. Evlenince erkekler daha da kotulesiyor duzelmiyorlar. Ustune bir de ailesinin sorunlari ile ugrasmak durumunda kaliyorsunuz.
Siz bir birey olarak calisacaksiniz, herkesle de iletisim halinde olacaksiniz. bu adama da yoluna bakacak kendine idare edebilecegi baska enayi bulsun.

şuan yani en son barışmamızda bunların hiçbirini yapmadım diye sen çok değişmişsin dedi. onu yıprattım diyemedi de suçu yine bana attı
İnsanlar sizi kullanamadıkları zamann değiştiğinizi söylerler bu hiç şaşmaz

Senden yaşca büyüğüm sana abla tavsiyesi en güzel yaşlarını değmeyecek insanlar için harcama. Sen en cıvıl cıvıl olman gereken yıllarda ilerde piskolojini yerle bir edecek insana harcıyorsın çok yazık gerçekten.

hayat çok kısa bunu da unutma.

Demesin ya o dese nolur demese nolur ? Size yazık değil mi ? Kanım çekildi okurken. Resmen sizin gözünüzün içine baka baka sizin ruhumuzu yok ediyor. Siz de hala bana güvenilir desin diyorsunuz. O diyince mi güvenilir olacaksınız ? Kendinize gelin, gelmiyorsaniz acil psikolojik destek alın.
tekrar terapiye gideceğim. ondan ayrı olduğum süreçte özgüvenim yerine gelmişti. Yaşadığım şeyin normal olmadığını fark etmiştim. iki güzel sözüne kandım ama yaşım ilerledikçe değişmeyeceğine emin oldum

İnsanlar sizi kullanamadıkları zamann değiştiğinizi söylerler bu hiç şaşmaz

Senden yaşca büyüğüm sana abla tavsiyesi en güzel yaşlarını değmeyecek insanlar için harcama. Sen en cıvıl cıvıl olman gereken yıllarda ilerde piskolojini yerle bir edecek insana harcıyorsın çok yazık gerçekten.

hayat çok kısa bunu da unutma.
teşekkür ediyorum sağ olun

ben 25 yaşındayım o 30. Ailesi biliyor fakat sabret her şey güzel olacak diyor. eski ben sabrederdim ama artık tahammül edemiyorum.
Ailenin umrunda bile olmazsınız. Herkes kapılarını kapatır evlenince siz de bana böyle demişlerdi sanrilariyla yaşarsınız. Daha güzel olacaksa ailesiyle kalsın. Size bu kadar saçmalığı yaşattıktan sonra her şey güzel olsa ne ? Yahu kimse değişmiyor, kadınlar bu tipleri adam edeceğim düşüncesiyle yaklaşıyor ama kimse zerre değişmiyor.

inanın böyle toksiklerle karşılaşınca özsaygı kalmıyor. eski ben asla derken şimdi adım atmaya çekinir oldum.
Küçük de değilsiniz ki. Azıcık bir kendinize bakın neyin içindeyim ben diye. Anamız babamız karışsa her şeyimize isyan ederiz off bana çok karışıyorlar deriz. Böyle adamlara gelince kadehimde zehir olsa ben içerim bana getir moduna girme nedeniniz neden?

yıllar evvel söylemiştim şaşırmıştı. en azından beni bilen biliyor problemin ben olmadığımın farkındalar
yoo kimse sizi bilmiyor. sevgiliniz tarafindaki kimsede sizin iyiliginizi dusunmuyor. Ogullarinin bir problemi var ve sizi pohpohluyorlarki evlenin de artik problem onlarin degil senin problemin olsun diye ugrasiyorlar.
Bir ayrilin bakin bakalim sizden kotusu oluyor mu olmuyor mu bu dunyada.

Neyine manipule oluyorsunuz? Ayirlicaksiniz ve her yerden esi dostu akrabasi kim varsa engelliyeceksiniz. Bu adamla dogru duzgun ayrilamazsiniz bile. Arkanizdan kalkip birini buldun da mi beni terk ettin diye onlarca sey sayacak.
Yani etrafinizda hic duzgun iliski yasayan insan yok mu mesela. Onlara bir baksaniz nasil oluyor? benim iliskim niye boyle acaba diye hic mi dusunmediniz 5 yildir?
Ya da sizi iliskide tutan motivasyon ne? Bundan ayrilirsam evlenecek baska birini bulamam bunu duzeltirim ben diye mi dusundunuz?
Size kotu bir haberim var. Evlenince erkekler daha da kotulesiyor duzelmiyorlar. Ustune bir de ailesinin sorunlari ile ugrasmak durumunda kaliyorsunuz.
Siz bir birey olarak calisacaksiniz, herkesle de iletisim halinde olacaksiniz. bu adama da yoluna bakacak kendine idare edebilecegi baska enayi bulsun.
çevreme baka baka gözüm açıldı. insan sevdiğini destekler ben öyle insan isterim. baktım beni desteklemiyor kpss kazanmama bile laf etti her şey ondan sonra başladı. kuzenim eşini dershaneye yollayıp çocuğuna kendi baktı ki eşi ders çalışabilsin. böylelerini görünce burada bir tuhaflık var ded,m

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X