- 11 Şubat 2023
- 11.754
- En iyi cevaplar
- 2
- 28.453
- 528
- Konu Sahibi canocano25
Bu yapmamış halin mi? Bir daha ki itaatsizliğin sonucu Allah korusun ya dayak ya ölüm olur.istediği buydu ama yapmadım. gün geçtikçe azalır diye sabrettim sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yapmamış halin mi? Bir daha ki itaatsizliğin sonucu Allah korusun ya dayak ya ölüm olur.istediği buydu ama yapmadım. gün geçtikçe azalır diye sabrettim sadece.
ailesiyle aram iyiydi. hep evlilik odaklı görüştüğümüz için o minvalde aradım. hata yapmaktan korkuyorum anlıyor musunuz? Sanki dayanamayıp bitirdim diye suçlu ilan edilirim sanıyorumAyy kimi niye arayıp helalleşiyorsun ya? Adamın ailesini mi aradın? Niye ve ne sıfatla? Ne hakkı hukuku ya? Evli değilsin nişanlı değilsin, niye gereksiz samimiyetler kuruyorsun?
Ayrıca bir hak geçtiyse de 5 senede senin hakkın geçmiş, limon gibi sıkmış kızım seni adam. Aaa hala hak hukuk diyor.
Yok mu bu konu sahibinin çevresinde Bir seveni ya ,şu kızın ağzının ortasına çarpıp salak mısın lan sen diyecek? Şahsen ben olsam yapardım.Ayy kimi niye arayıp helalleşiyorsun ya? Adamın ailesini mi aradın? Niye ve ne sıfatla? Ne hakkı hukuku ya? Evli değilsin nişanlı değilsin, niye gereksiz samimiyetler kuruyorsun?
Ayrıca bir hak geçtiyse de 5 senede senin hakkın geçmiş, limon gibi sıkmış kızım seni adam. Aaa hala hak hukuk diyor.
Siz neden ben buyum diyemediniz???işine gelirse , gelmezse işte kapı demek çok mu zordu??? Hiç mi sevilmediniz ,başınız okşanmadı ???Adamın o kadar hakaretine , namusunuzu diline dolamasına, baskısına ses çıkarmayıp,bir gram sevgisine el açıp dilendiniz ???ben buyum diyen birisi. tamam kabul ediyorum bazen patlıyorum ama dikkat edeceğim diyor. sonra hop en başa
Büyü mü yaptılar yavrum sana? Ne yedirip ne içirdiler!ailesiyle aram iyiydi. hep evlilik odaklı görüştüğümüz için o minvalde aradım. hata yapmaktan korkuyorum anlıyor musunuz? Sanki dayanamayıp bitirdim diye suçlu ilan edilirim sanıyorum
hep yaptım ama bir yerde patlayınca yapmayı bıraktım. şimdi düşündükçe nasıl ve neden yapmışım diyorumBu yapmamış halin mi? Bir daha ki itaatsizliğin sonucu Allah korusun ya dayak ya ölüm olur.
Ben en çok buna kuruldumTv izlememe mi karışıyor ve sen bununla devam mı ediyorsun??
Bu kadar eziyete gerek var mı gerçekten. Biraz aklı olan bile ne yapacağını bilir ayrılıp hayatın tadını çıkaracaksnzMerhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
bir boşluk vardı. onunla doldurunca gitmesinden korktum açıkcası. dili çok tatlıdır çok güzel sever ona kandım. ilk sevgilim de o olunca daha iyisinin olacağını düşünmedimSiz neden ben buyum diyemediniz???işine gelirse , gelmezse işte kapı demek çok mu zordu??? Hiç mi sevilmediniz ,başınız okşanmadı ???Adamın o kadar hakaretine , namusunuzu diline dolamasına, baskısına ses çıkarmayıp,bir gram sevgisine el açıp dilendiniz ???
Ay ben de, her mesajı cinnetlik! Çok şey yazmak istiyorum da tutuyorum kendimi.Ben en çok buna kuruldum
bir bilsemBüyü mü yaptılar yavrum sana? Ne yedirip ne içirdiler!
Peygamber misin evliya mısın? 5 sene sabredilmez, kabul edilir.istediği buydu ama yapmadım. gün geçtikçe azalır diye sabrettim sadece.
sorsan çok iyi. onun gibisi bulunmaz. herkes godoş olmuş en namuslu oOkumuş ama eşekklik kalmış bünyesinde.
aklı melekelerin yerinde mi?bir boşluk vardı. onunla doldurunca gitmesinden korktum açıkcası. dili çok tatlıdır çok güzel sever ona kandım. ilk sevgilim de o olunca daha iyisinin olacağını düşünmedim
bakın birkaç arkadaşıma anlattım. ne dediler biliyor musunuz? Ne güzel gözü senden başkasını görmüyor çok sevdiğinden yapıyor. bunları duyunca ben abartıyorum sandımPeygamber misin evliya mısın? 5 sene sabredilmez, kabul edilir.
çok şükür yerinde ama ayarlarımı bozduaklı melekelerin yerinde mi?
Allah akıl fikir nasip etsin.hep yaptım ama bir yerde patlayınca yapmayı bıraktım. şimdi düşündükçe nasıl ve neden yapmışım diyorum
o bir kaç arkadaşınız da terapiye dahil edin, sevgi böyle bir şey değil çünkü.bakın birkaç arkadaşıma anlattım. ne dediler biliyor musunuz? Ne güzel gözü senden başkasını görmüyor çok sevdiğinden yapıyor. bunları duyunca ben abartıyorum sandım