AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy kimi niye arayıp helalleşiyorsun ya? Adamın ailesini mi aradın? Niye ve ne sıfatla? Ne hakkı hukuku ya? Evli değilsin nişanlı değilsin, niye gereksiz samimiyetler kuruyorsun?
Ayrıca bir hak geçtiyse de 5 senede senin hakkın geçmiş, limon gibi sıkmış kızım seni adam. Aaa hala hak hukuk diyor.
ailesiyle aram iyiydi. hep evlilik odaklı görüştüğümüz için o minvalde aradım. hata yapmaktan korkuyorum anlıyor musunuz? Sanki dayanamayıp bitirdim diye suçlu ilan edilirim sanıyorum

Ayy kimi niye arayıp helalleşiyorsun ya? Adamın ailesini mi aradın? Niye ve ne sıfatla? Ne hakkı hukuku ya? Evli değilsin nişanlı değilsin, niye gereksiz samimiyetler kuruyorsun?
Ayrıca bir hak geçtiyse de 5 senede senin hakkın geçmiş, limon gibi sıkmış kızım seni adam. Aaa hala hak hukuk diyor.
Yok mu bu konu sahibinin çevresinde Bir seveni ya ,şu kızın ağzının ortasına çarpıp salak mısın lan sen diyecek? Şahsen ben olsam yapardım.

ben buyum diyen birisi. tamam kabul ediyorum bazen patlıyorum ama dikkat edeceğim diyor. sonra hop en başa
Siz neden ben buyum diyemediniz???işine gelirse , gelmezse işte kapı demek çok mu zordu??? Hiç mi sevilmediniz ,başınız okşanmadı ???Adamın o kadar hakaretine , namusunuzu diline dolamasına, baskısına ses çıkarmayıp,bir gram sevgisine el açıp dilendiniz ???

ailesiyle aram iyiydi. hep evlilik odaklı görüştüğümüz için o minvalde aradım. hata yapmaktan korkuyorum anlıyor musunuz? Sanki dayanamayıp bitirdim diye suçlu ilan edilirim sanıyorum
Büyü mü yaptılar yavrum sana? Ne yedirip ne içirdiler!

Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Bu kadar eziyete gerek var mı gerçekten. Biraz aklı olan bile ne yapacağını bilir ayrılıp hayatın tadını çıkaracaksnz

Siz neden ben buyum diyemediniz???işine gelirse , gelmezse işte kapı demek çok mu zordu??? Hiç mi sevilmediniz ,başınız okşanmadı ???Adamın o kadar hakaretine , namusunuzu diline dolamasına, baskısına ses çıkarmayıp,bir gram sevgisine el açıp dilendiniz ???
bir boşluk vardı. onunla doldurunca gitmesinden korktum açıkcası. dili çok tatlıdır çok güzel sever ona kandım. ilk sevgilim de o olunca daha iyisinin olacağını düşünmedim

Sonuç ya yıllar süren travmali bir boşanma veya boşanma aşamasında ölüm. Başka bir şık asla yok devam ederseniz iki seçenekten birisi ona göre karar verin .

bir boşluk vardı. onunla doldurunca gitmesinden korktum açıkcası. dili çok tatlıdır çok güzel sever ona kandım. ilk sevgilim de o olunca daha iyisinin olacağını düşünmedim
aklı melekelerin yerinde mi?

Peygamber misin evliya mısın? 5 sene sabredilmez, kabul edilir.
bakın birkaç arkadaşıma anlattım. ne dediler biliyor musunuz? Ne güzel gözü senden başkasını görmüyor çok sevdiğinden yapıyor. bunları duyunca ben abartıyorum sandım

bakın birkaç arkadaşıma anlattım. ne dediler biliyor musunuz? Ne güzel gözü senden başkasını görmüyor çok sevdiğinden yapıyor. bunları duyunca ben abartıyorum sandım
o bir kaç arkadaşınız da terapiye dahil edin, sevgi böyle bir şey değil çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X