AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ailesiyle aram iyiydi. hep evlilik odaklı görüştüğümüz için o minvalde aradım. hata yapmaktan korkuyorum anlıyor musunuz? Sanki dayanamayıp bitirdim diye suçlu ilan edilirim sanıyorum

Yok mu bu konu sahibinin çevresinde Bir seveni ya ,şu kızın ağzının ortasına çarpıp salak mısın lan sen diyecek? Şahsen ben olsam yapardım.
Valla hepimiz bir ağızdan söylüyoruz bacım da sanki işlemiyor gibi. Ailesiyle aram iyiydi, aradım helalleştim diyor hala.
Kız onlar seni arasın esas, mağdur olsan sensin. :olamaz: Ayyy aynı yaşta kardeşim var, kızın birine şu dediklerini yapsa utanır suçlanırım ya. Yüzüm olmaz yani.
Bir de evli de olsan eşle olan akrabalık sunidir, bak hukukta bile geçer. Evlilik akdi sonlandırıldığı anda akrabalık biter. Sen evli de değilsin, nişanlı değilsin, sözlü değilsin. Kimseye karşı en ufak bir sorumluluğun yok. Varsa dilenecek bir özür, karşı taraf dileyecek sen değil. Aaaa anla artık ya hu.

o bir kaç arkadaşınız da terapiye dahil edin, sevgi böyle bir şey değil çünkü.
bu yüzden meseleyi kimseye anlatmadım. hep yanlış düşündüğüme inandım. sonra aklı başında insanlarla konuşunca rahatladım. İnsanlar ilgiye aç benim üzerimdeki baskıyı kör kütük aşık adam olarak gördüler. değil dediğimde de şımarıksın dediler.

Valla hepimiz bir ağızdan söylüyoruz bacım da sanki işlemiyor gibi. Ailesiyle aram iyiydi, aradım helalleştim diyor hala.
Kız onlar seni arasın esas, mağdur olsan sensin. :olamaz: Ayyy aynı yaşta kardeşim var, kızın birine şu dediklerini yapsa utanır suçlanırım ya. Yüzüm olmaz yani.
Bir de evli de olsan eşle olan akrabalık sunidir, bak hukukta bile geçer. Evlilik akdi sonlandırıldığı anda akrabalık biter. Sen evli de değilsin, nişanlı değilsin, sözlü değilsin. Kimseye karşı en ufak bir sorumluluğun yok. Varsa dilenecek bir özür, karşı taraf dileyecek sen değil. Aaaa anla artık ya hu.
bitmeden önce aradım. onlarla da iletişimi kestim

Bak benim babam küçükken öldü annem zaten karakteri sebebiyle despot biridir bir de babasız kız çocuğuyum diye çok baskıyla büyüttü beni. Belli bir yaşa kadar dehşet şeyler çok normalimdi benim. Ona rağmen bir ilişkim olduğunda en ufak bir baskılamada, kısıtlamada o insanı hayatımdan çıkarttım. Sen bir de ailem serbesttir tek çocuğum diyorsun. Bu hanzoların yaptığı saçmalıkları sevgi sanıyorsunuz başka açıklaması yok

Omuzlarından sarsıp salak mısın sen kendine gel diye hırpalayasım geldi. O helallik istemenin altında da" bakın ayrılıyorum haberiniz olsun oğlunuzu ikna edin ,değişmiş gibi davransın da barıştırın" yatıyor da olabilir.

Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Okurken bile ruhum daraldi

bitmeden önce aradım. onlarla da iletişimi kestim
Bak işte ben de diyorum ki hataların ayrıntılarda saklı. Böyle sorun yaşadığın birinin ailesiyle iletişimi kesmek için arayıp helallik alman gerekmiyor. Bazen hak edene hak ettiği gibi tepki vermek lazım.
Senin bu adamın hak ettiği çat diye kestirip atmak.

Bak işte ben de diyorum ki hataların ayrıntılarda saklı. Böyle sorun yaşadığın birinin ailesiyle iletişimi kesmek için arayıp helallik alman gerekmiyor. Bazen hak edene hak ettiği gibi tepki vermek lazım.
Senin bu adamın hak ettiği çat diye kestirip atmak.
öyle yaptım teşekkür ediyorum

Bu adam değişik düşüncelere sahip olan bir sapık. Hiçbir normal erkek böyle gündelik şeyleri kıskanmaz sevgilisine hayatı zehir etmez, sizinkinin bilinçaltında çok değişik fanteziler yatıyor buna emin olun. Bu adamla asla mutlu olamazsınız hayatınızı size zehir eder ömrünüzü çürütürsünüz bununlada kalmaz haberlerde izlediğiniz o manyaklar gibi kıskançlık krizine girip sizi döver hatta allah korusun öldürebilir bile… bahanesi de hazırdır namusumu korudum!!!

Omuzlarından sarsıp salak mısın sen kendine gel diye hırpalayasım geldi. O helallik istemenin altında da" bakın ayrılıyorum haberiniz olsun oğlunuzu ikna edin ,değişmiş gibi davransın da barıştırın" yatıyor da olabilir.
Böyle bir bildirime gerek yok işte. 30 yaşında kardeşim var, kızın birini böyle kısıtlasa kız da beni arasa. X hakkını helal et dese, kızım saçmalama ne hakkı hukuku. Kardeşim sana piskolojik şiddet uygulamış, sen daha bir de beni mi arıyorsun. Kaç kurtar, arkana bakma derim. Anneme gider, anne biz bu oğlanı yetiştirememişiz derdim yani.

Bu adam değişik düşüncelere sahip olan bir sapık. Hiçbir normal erkek böyle gündelik şeyleri kıskanmaz sevgilisine hayatı zehir etmez, sizinkinin bilinçaltında çok değişik fanteziler yatıyor buna emin olun. Bu adamla asla mutlu olamazsınız hayatınızı size zehir eder ömrünüzü çürütürsünüz bununlada kalmaz haberlerde izlediğiniz o manyaklar gibi kıskançlık krizine girip sizi döver hatta allah korusun öldürebilir bile… bahanesi de hazırdır namusumu korudum!!!
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Sana karşı en büyül saygısızlıkları oğulları i
Böyle bir bildirime gerek yok işte. 30 yaşında kardeşim var, kızın birini böyle kısıtlasa kız da beni arasa. X hakkını helal et dese, kızım saçmalama ne hakkı hukuku. Kardeşim sana piskolojik şiddet uygulamış, sen daha bir de beni mi arıyorsun. Kaç kurtar, arkana bakma derim. Anneme gider, anne biz bu oğlanı yetiştirememişiz derdim yani.
ne güzel düşünceli bir insansınız

sinema gurmesidir sen kadınlar için mi izliyorsun dediğim de hemen savunmaya geçiyor
Off ya banlanacaksam da banlanayım dayanamadım, salaksın kızım sen, aptal embesil tek hücreli Bir amip gibi bu karaktersiz adama layıksın. Ne halin varsa gör! Temuda tasmalar satılıyor kombinine uygun takmana izin verirse renk renk al köleliğe başla. Her mesajında AMA var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X