Su an ki sevgilimle önceden arkadastık trip attıgını önceden yine bu sehirdeyken biliyodum. Simdi kız tekrar geldiğinden beri böyle bişeyden bahsetmedi hiç el atamıyorum o yuzden...Bende çok kıskanç biriyim sonuçta, babasının kızı değil buluşup konuşmalarını istemezdi, kesinlikle hele, trip atması hiç olucak şey değil o kim, ki gitsin bir sevgili bulsun kendine ona trip atsın tamam arkadaşı olabilir arada arayıp konuşabilir Belki sorması gereken birşey olur ne bileyim bir yerde karşılaşır selam verip hal, hatır sorabilir ama buluşmalar, trip atmalar varsa ne oluyoruz kardeşim deyip duruma müdahale, ederdim
belki de öyledir kimseyi tam tanıyamayızErkek arkadaşın hemen seni aldatacak karaktersizin teki mi? Eğer öyleyse durma zaten...
Haklısın kendimi yırtsam da parçalasam da yapacaksa yine yapacak. Kendine güvene gelince sanırım baya bi eksildi çünkü daha öncesinde başka biri için terk edildimKıskançlığın karşı tarafa güvenle değil özgüvenle alakalı olduğunu bilmen lazım.Her zaman için kendine ne kadar değer verirsen karşındaki de sana o kadar değer verir.Olacak zaten olur.Senin kısıtlamanla alakası olmaz.Korkulan da başa gelir.Yani demem o ki kendine güven.Sen varken gözü onu görüyorsa boşver gitsin zaten
Tamamen soğumuş değilim tabi hemen. Şu anki erkek arkadaşlarım aynı ortamda grupca takıldıgım kisiler erkek arkadasım yok diyebiliriz. Ama iliskinin baslarındayken vardı bi tane benim de bitti arkadaslıgımız.Size nasıl davranıyor peki? Sizin erkek arkadaşlarınız var mı?
Bu kadar aşırı kıskanç bir durumdaysanız ve bu sevgilinize özel değilse karşı cinsle arkadaşlık kurmayan bir sevgili bulabilirsiniz hazır soğumuşken de.
Başka biri için terk edilmiştim zamanında. Sevgilim beni bırakıp kız arkadaslarından biriyle sevgili olmustuAldatilma geçmişiniz var mi peki?
Ondan bu kıskançlığıniz bilinç altınızda yer edinmiş belliBaşka biri için terk edilmiştim zamanında. Sevgilim beni bırakıp kız arkadaslarından biriyle sevgili olmustu
Ben de öyleyim zaten hayatım boyunca güvenemedim insanlara, nadiren güvendiğim oldu o zaman da kazık yedim hep. Mesela arkadaşlarından biriyle diyorum ama o kişi benim de arkadaşımdı ve güvendiğim biriydi.Ondan bu kıskançlığıniz bilinç altınızda yer edinmiş belli
Güvenme konusunda eşimin bir hatasını daha görmedim ama bende gözü kapalı güvenmem kendisine asla yapmaz diyemem
Aynen canım kime güvendiysek o arkamızdan vurdu çevremden çok tepki alırım mesela laf acilinca guvenmem dediğimde nasıl kocana güvenmezsin falan diye ama güvendikilerim yikti zaten beniBen de öyleyim zaten hayatım boyunca güvenemedim insanlara, nadiren güvendiğim oldu o zaman da kazık yedim hep. Mesela arkadaşlarından biriyle diyorum ama o kişi benim de arkadaşımdı ve güvendiğim biriydi.
Oho haremlik selamlık oturan bile var siz yeter ki isteyinTamamen soğumuş değilim tabi hemen. Şu anki erkek arkadaşlarım aynı ortamda grupca takıldıgım kisiler erkek arkadasım yok diyebiliriz. Ama iliskinin baslarındayken vardı bi tane benim de bitti arkadaslıgımız.
Kaçıp gitmek gibi geliyor bu yuzden bırakmak ve bu zamanda kızlardan izole erkek mi kaldı ki
Tam tersi sevgilim ilgisini gösteren biri bu konuda sıkıntım yokkıskançlık kendine özgüvenın eksik ondan kaynaklanıyor
sevgilinden beklediğin ilgiyi alakayı hayranlıgı görmedigin için böyle düşünüyorsun ,
Tam tersi sevgilim ilgisini gösteren biri bu konuda sıkıntım yok
Haremlik selamlık oturan kişiyle de başka konularda fikirlerimiz uyuşmazOho haremlik selamlık oturan bile var siz yeter ki isteyin
Ciddi olarak cevap verecek olursam erkek arkadaşınız size olan ilgisini azaltmıyorsa, kadın arkadaşına herhangi bir arkadaşı (yakın da olabilir) gibi davranıyorsa görmezden gelmeye çalışın. Olmuyorsa siz de kızla arkadaş olun.
Dese bile inanmayacağım ki işteBen olsam acık acık konusurdum sakın sakın.
Suclama degıl bu, baskı hıc degıl. Mutsuz oldugum bıseyı sevgilimle paylasmak. Bagırmadan cagırmadan.
Belkı hıc konusmadıklarını mesajlasmadıklarını ogreneceksınız derdinizi anlatınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?