aşırı kıskançlık

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Coronadan dolayı stresliyiz zaten, zamanı mı bilmiyorum ama benim derdim bu. Aşırı kıskancım. Karşı tarafı kısıtlamıyorum ama kendi içimde tüm keyfim kaçıyor.

Sevgilimin bir kız arkadaşı var bayadır görüşmüyorlardı kız tekrar bu şehre taşındı kısa süre önce. Sürekli buluşacaklar mı acaba ya da o geç yazdığında normalde takmazken, şu an bi yandan onunla mı konusuyor diye dusunuyorum. Telefonla konusucam bi dakika diyor erkek arkadasım diyor ama içten içe ona inanmıyorum. Kızla kafayı bozmuş durumdayım. Güvenmediğin biriye ilişki yaşama diyebilirsiniz ama ben genel olarak böyleyim kimseye güvenmem. Bunları bosverince de onu da bosveriyorum ayrılasım geliyo sevgilimden soğuyorum. Kızın rahatsız eden kısmı ise daha önceden cok yakınlarmıs bu sehirdeyken her hafta ya da iki haftada bir mutlaka bulusurlarmıs kız bunu sık sık ararmıs vs. Tripli de bir kızmıs. Ben de biraz bu durumdan rahatsız oldugumu belirtince yine triplere girerse bitiririm arkadaslıgımı tarzı bişey dedi.

bunları takmayan cool kadınlara cok özeniyorum. Ben de kıskanclıgımla bogdugumu dusunmuyorum pek belli etmiyorum ama şimdi yazmıs mesela cevap vermek gelmiyor içimden sürekli içim huzursuz halbu ki aramızda hiçbir sorun yok ilgisi gayet yeterli bana.bu kıskanclıgı törpülemenin yolu var mıdır siz ne diyorsunuz?

Kıskançlığın karşı tarafa güvenle değil özgüvenle alakalı olduğunu bilmen lazım.Her zaman için kendine ne kadar değer verirsen karşındaki de sana o kadar değer verir.Olacak zaten olur.Senin kısıtlamanla alakası olmaz.Korkulan da başa gelir.Yani demem o ki kendine güven.Sen varken gözü onu görüyorsa boşver gitsin zaten

Bende çok kıskanç biriyim sonuçta, babasının kızı değil buluşup konuşmalarını istemezdi, kesinlikle hele, trip atması hiç olucak şey değil o kim, ki gitsin bir sevgili bulsun kendine ona trip atsın tamam arkadaşı olabilir arada arayıp konuşabilir Belki sorması gereken birşey olur ne bileyim bir yerde karşılaşır selam verip hal, hatır sorabilir ama buluşmalar, trip atmalar varsa ne oluyoruz kardeşim deyip duruma müdahale, ederdim

Su an ki sevgilimle önceden arkadastık trip attıgını önceden yine bu sehirdeyken biliyodum. Simdi kız tekrar geldiğinden beri böyle bişeyden bahsetmedi hiç el atamıyorum o yuzden...

Erkek arkadaşın hemen seni aldatacak karaktersizin teki mi? Eğer öyleyse durma zaten...
belki de öyledir kimseyi tam tanıyamayız
Haklısın kendimi yırtsam da parçalasam da yapacaksa yine yapacak. Kendine güvene gelince sanırım baya bi eksildi çünkü daha öncesinde başka biri için terk edildim

Size nasıl davranıyor peki? Sizin erkek arkadaşlarınız var mı?
Bu kadar aşırı kıskanç bir durumdaysanız ve bu sevgilinize özel değilse karşı cinsle arkadaşlık kurmayan bir sevgili bulabilirsiniz hazır soğumuşken de.

Tamamen soğumuş değilim tabi hemen. Şu anki erkek arkadaşlarım aynı ortamda grupca takıldıgım kisiler erkek arkadasım yok diyebiliriz. Ama iliskinin baslarındayken vardı bi tane benim de bitti arkadaslıgımız.
Kaçıp gitmek gibi geliyor bu yuzden bırakmak ve bu zamanda kızlardan izole erkek mi kaldı ki

Başka biri için terk edilmiştim zamanında. Sevgilim beni bırakıp kız arkadaslarından biriyle sevgili olmustu
Ondan bu kıskançlığıniz bilinç altınızda yer edinmiş belli
Güvenme konusunda eşimin bir hatasını daha görmedim ama bende gözü kapalı güvenmem kendisine asla yapmaz diyemem

Ondan bu kıskançlığıniz bilinç altınızda yer edinmiş belli
Güvenme konusunda eşimin bir hatasını daha görmedim ama bende gözü kapalı güvenmem kendisine asla yapmaz diyemem
Ben de öyleyim zaten hayatım boyunca güvenemedim insanlara, nadiren güvendiğim oldu o zaman da kazık yedim hep. Mesela arkadaşlarından biriyle diyorum ama o kişi benim de arkadaşımdı ve güvendiğim biriydi.

Ben de öyleyim zaten hayatım boyunca güvenemedim insanlara, nadiren güvendiğim oldu o zaman da kazık yedim hep. Mesela arkadaşlarından biriyle diyorum ama o kişi benim de arkadaşımdı ve güvendiğim biriydi.
Aynen canım kime güvendiysek o arkamızdan vurdu çevremden çok tepki alırım mesela laf acilinca guvenmem dediğimde nasıl kocana güvenmezsin falan diye ama güvendikilerim yikti zaten beni

kıskançlık kendine özgüvenın eksik ondan kaynaklanıyor
sevgilinden beklediğin ilgiyi alakayı hayranlıgı görmedigin için böyle düşünüyorsun ,

Oho haremlik selamlık oturan bile var siz yeter ki isteyin

Ciddi olarak cevap verecek olursam erkek arkadaşınız size olan ilgisini azaltmıyorsa, kadın arkadaşına herhangi bir arkadaşı (yakın da olabilir) gibi davranıyorsa görmezden gelmeye çalışın. Olmuyorsa siz de kızla arkadaş olun.

Ben olsam acık acık konusurdum sakın sakın.
Suclama degıl bu, baskı hıc degıl. Mutsuz oldugum bıseyı sevgilimle paylasmak. Bagırmadan cagırmadan.

Belkı hıc konusmadıklarını mesajlasmadıklarını ogreneceksınız derdinizi anlatınca.

Haremlik selamlık oturan kişiyle de başka konularda fikirlerimiz uyuşmaz

kadın arkadaşına nası davrandığını göremiyorum ama konuşması normal bir arkadaşı gibi şu an. beni rahatsız eden sanırım şu; sevgilimle öncesinde arkadaştık ve bu kız o zaman bu şehirdeydi. Kızla sürekli telefonda konusuyordu, baya yakınlardı, kızın aşırı triplerinden sıkılıp mesafe koymustu. kız da o ara tasındı zaten. Ama gecen günlerde tekrar buraya tasınmıs ve direkt sevgilimi aramıs ve o gun sevgilimin hali tavrı tuhaf geldi bana. Bunları görmezden gelirsek kızın o aradığı gün dışında gayet her şey iyi. İlişkide bi kişi diğerinin daha üstüne düşer daha alttan alır ya o kişi sevgilim mesela. Ama şimdi her an o kızla mı konusuyor diye dusunuyorum

Dese bile inanmayacağım ki işte benim paranoyaklık düzeyim tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…