aşırı kıskançlık

Tamamen soğumuş değilim tabi hemen. Şu anki erkek arkadaşlarım aynı ortamda grupca takıldıgım kisiler erkek arkadasım yok diyebiliriz. Ama iliskinin baslarındayken vardı bi tane benim de bitti arkadaslıgımız.
Kaçıp gitmek gibi geliyor bu yuzden bırakmak ve bu zamanda kızlardan izole erkek mi kaldı ki
Kızlardan izole bir erkek olarak doğulmaz, oldurulur itinayla. 🙄 :D

Ben de çok kıskanç olmadığımı düşünüyordum diğer arkadaşlarına hiç laf etmedim. Bu kızla flört olduğunu kabul etmiyor arkadaştık diyor ama hangi arkadaş birbiriyle her gün günde 3-4 defa telefonla konusur ki önceden öyleymiş bunun dısında da mesajlasırlarmıs, aramızda öyle bir şey geçmedi diyor ısrarla yine de . Kız tekrar aradığından beri gittikçe konuşma sıklıkları artıyor sürekli mesajlasıyorlar.Biz konusurken aniden kaybolmaya basladı muhtemelen o kızla konustugundan. Ben de ayrıldım sonuc olarak.
en dogrusunu yapmıssınız kesınlıkle
flortlesmeyen bırı nasıl trıp atabılır kız trıp atıyormus sevgılınıze hangı sıfatla ne hadle
kafanız rahat eder en azından bır soru ısaretı varsa ılıskıde zaten surdurmemek gerek dedıgınız gıbı kıskanc olsanız tum kızlara karsı tavrınız olurdu sadece bu kızdan rahatsız olduysanız vardır hıssettıgınız bırsey hıslerınıze guvenın

Back
X