aşırı kıskançlık

Aynen canım kime güvendiysek o arkamızdan vurdu çevremden çok tepki alırım mesela laf acilinca guvenmem dediğimde nasıl kocana güvenmezsin falan diye ama güvendikilerim yikti zaten beni :KK14:
öyle gerçekten. ben güvensizliğimi içimde ve bu forumda yaşıyorum dışardan tanıyan biri kıskanç olduğumu bile düşünmeyebilir
belkide sana yeterli gelmiyor
yada o güveni yıkan birşeyler yaşamışsın ki güven duymuyorsun
2. Dediğin daha olası aslında. Peki tavsiyen ne ne yapayım sence?

öyle gerçekten. ben güvensizliğimi içimde ve bu forumda yaşıyorum dışardan tanıyan biri kıskanç olduğumu bile düşünmeyebilir

2. Dediğin daha olası aslında. Peki tavsiyen ne ne yapayım sence?

bende eskiden gençken diyeyim çok kıskançtım
sonra biri beni öyle sevdiki pamuklara sardı resmen , sonra bende ne kıskançlık kaldı nede başka birsey ,
birde özgüven patlaması oldu ki düşman başına 25 sene oldu halaaa devam ediyor ,:KK45::21:

güveniyormuş gib yapacaksın ama kendini çok kaptıurmayacaksın ,

bende öyleydim . kurar kurar kafamda delirirdim .
çünkü erkek arkadaşım çok yakışıklıydıııııııııı :KK53: :D
ben onun arkadaşıydım . sonra sevgili olduk .
sonra kankam dediği bi kızla konuşmasını engelledim .
sonuç ne oldu biz ayrıldık . şuan o dünya güzeli çocuk napıyor haberim yok :D

şimdi biriyle görüşüyorum kendisi amerikada :eek:
ben uyurken o gündüzü ben gündüzdeyken geceyi yaşıyor neredeyse ....
çok yakışıklı değil skjdsdn ama çok zengin :KK11: espirili kaliteli , karizmatik bi adam .
şimdi hangisini daha çok kıskanmam gerek diye düşünürsek ....
ama Amerikadakini çok kıskanmıyorum çünkü çok güven veriyor bana ya ne bilim .
bitmiş bende bu kıskançlıklar onu fark ettim. yada çok yakışıklı diye kıskanıyordum bilemedim ...

Ozaman bunu kendi ıcınde halletmen lazım ama nasıl😂
biraz da komik geliyo bu durum
burclara kim neden inanmıyo bilmiyorum ama akrep ve yay baskın biri olarak içim kendi içinde savasıyo 😂 mesela o kadar delirdim kısksnclıktsn şimdi bi rahatlama geldi aniden nolcaksa olsun moduna geçtim müzik dinleyesim geldi 😂
bende eskiden gençken diyeyim çok kıskançtım
sonra biri beni öyle sevdiki pamuklara sardı resmen , sonra bende ne kıskançlık kaldı nede başka birsey ,
birde özgüven patlaması oldu ki düşman başına 25 sene oldu halaaa devam ediyor ,:KK45::21:

güveniyormuş gib yapacaksın ama kendini çok kaptıurmayacaksın ,
Yaa ne güzel 😍 ben de hayatımda ilk defa bu kadar güzel seviliyorum aslında ama işte şeytsn dürtüyo

hala o kişiyle misiniz peki

çünkü erkek arkadaşım çok yakışıklıydıııııııııı :KK53: :KK70:
sonuç ne oldu biz ayrıldık . şuan o dünya güzeli çocuk napıyor haberim yok :KK70:

çok yakışıklı değil skjdsdn ama çok zengin :KK11: espirili kaliteli , karizmatik bi adam .
bitmiş bende bu kıskançlıklar onu fark ettim. yada çok yakışıklı diye kıskanıyordum bilemedim ...
Bazen ask gozumuzu kor ediyor dunyanın en dombılı en tipsiz Cocugunu dunyanın en yakışıklısı gibi görebiliyoruz
Dunya guzeli olduguna emin miyiz 😂😂😂

çünkü erkek arkadaşım çok yakışıklıydıııııııııı :KK53: :KK70:
sonuç ne oldu biz ayrıldık . şuan o dünya güzeli çocuk napıyor haberim yok :KK70:

benim önceki çok yakışıklıydı o kadara gerek yok valla. Bir de bana mi öyle geliyor bilemiyorum Çok yakışıklı erkekler sevgisini hissettiremiyor sanki egoları yüksek oluyor

biraz da komik geliyo bu durum
burclara kim neden inanmıyo bilmiyorum ama akrep ve yay baskın biri olarak içim kendi içinde savasıyo 😂 mesela o kadar delirdim kısksnclıktsn şimdi bi rahatlama geldi aniden nolcaksa olsun moduna geçtim müzik dinleyesim geldi 😂

Yaa ne güzel 😍 ben de hayatımda ilk defa bu kadar güzel seviliyorum aslında ama işte şeytsn dürtüyo

hala o kişiyle misiniz peki

yok değilim, ayrıldık
eşimle 14 yıllık evliyim çok şükür

Eşimin iş dolayisi ile kız arkadaşları oluyor. Yeri geliyor hepsinin bir arada yemek yemesi Vs gerekiyor. Yurtdişinada çıkması gereken durumlar olmuştu . Mesela bunu asla sorun etmem ben bi durum olursa dan diye ayrılırim biliyor , kendime güveniyorum haliyle eşime de güveniyorum.
Ancak iş arkadaşı sadece iş ortamında is hakkında olur ya da elbette sağlık durumu ,doğum ,ölüm Vs olursa ek sohbet olabilir. Onun haricinde yok arkadaşı aman arasın konuşsunlar ,yok buluşup kahve icsinler olayını kabul etmem. Ben kendim de evli dahi olmasaydim karşı cinsle yakın arkadaşlık yapmazdim. Benim icin gereksiz bir durum .
Kıskançlıktan ziyade bana saçma ve gereksiz,nedensiz geliyor. Benim yapım hep böyleydi ve fikrimle eylemlerim hep uyumlu olduğu için sorun yaşamam .
Yani arkadaşlık senin için sorun değil sadece o kız sorunsa kendinle ya da erkek arkadaşınlâ ilgili sorun var demektir. Ama genel olarak kabullenmem böyle durumları diyorsan erkek arkadaşına kabul edemeyeceğini bahset.
Birde senin yakın erkek arkadaşın olsa arada buluşsan, telde konuşsan sevgilin kabul eder mi?etmiyor ve kendisi yapıyor ise çok ta arkadaş olarak düşünmüyor demektir.

Eşimin iş dolayisi ile kız arkadaşları oluyor. Yeri geliyor hepsinin bir arada yemek yemesi Vs gerekiyor. Yurtdişinada çıkması gereken durumlar olmuştu . Mesela bunu asla sorun etmem ben bi durum olursa dan diye ayrılırim biliyor , kendime güveniyorum haliyle eşime de güveniyorum.
Ancak iş arkadaşı sadece iş ortamında is hakkında olur ya da elbette sağlık durumu ,doğum ,ölüm Vs olursa ek sohbet olabilir. Onun haricinde yok arkadaşı aman arasın konuşsunlar ,yok buluşup kahve icsinler olayını kabul etmem. Ben kendim de evli dahi olmasaydim karşı cinsle yakın arkadaşlık yapmazdim. Benim icin gereksiz bir durum .
Kıskançlıktan ziyade bana saçma ve gereksiz,nedensiz geliyor. Benim yapım hep böyleydi ve fikrimle eylemlerim hep uyumlu olduğu için sorun yaşamam .
Yani arkadaşlık senin için sorun değil sadece o kız sorunsa kendinle ya da erkek arkadaşınlâ ilgili sorun var demektir. Ama genel olarak kabullenmem böyle durumları diyorsan erkek arkadaşına kabul edemeyeceğini bahset.
Birde senin yakın erkek arkadaşın olsa arada buluşsan, telde konuşsan sevgilin kabul eder mi?etmiyor ve kendisi yapıyor ise çok ta arkadaş olarak düşünmüyor demektir.
Bu zamana kadar beni hiç kısıtlamadı ama zaten öyle bi durum olmuyor gibi. Şakasına bazen yapıyor. Buraya yazınca baya bi rahatladım nedense geçti içimdeki huzursuzluk.

Bana da gereksiz geliyo ama o isterse de yargılayamam cunku benim genel olarak sosyallik ihtiyacım pek yok

Benim de yakın erkek arkadaşlarım oldu ama arkadaştık yani bir sıkıntı yaşamadım.
siz de ortada bişey yokken gereksiz geriliyorsunuz tamam daha önce üzücü şeyler olmuş ama gene olacak diye kural yok ki. karşı cinsten arkadaşı olur insanın yeri geldiğinde. oturulur konuşulur. medeniyet bunu gerektirir.

bu kadar asiri kiskanclik bana erkekte de kadinda da anormal geliyor. medeni, modern gelmiyor. yani napalim eve mi kapatalim kendimizi? iki insan arkadas olunca illa bisey mi gecmesi gerek aralarinda? mantiginizi kullanarak sakinlestirebilirsiniz bence kendinizi cunku lutfen yanlis anlamayin gercekten baska kelime koyamadigim icin bunu soyluyorum ama, bu kadar kiskanclik erkekte de kadinda da cok ozguvensiz ve ezik duruyor. onceki iliskiniz travma yaratmis olabilir ama iliskinize bi ucuncu goz gibi bakmayi denerseniz dedigim seye hak vericeksiniz bence.

Ben anlamadım..Bi taraftan acaba görüşürler mi demişsin bi taraftan erkek arkadaşın o kız için triplere girerse görüşmem diyor...Yani şu anda bu kızla görüşüyor mu görüşmüyor mu?

Ben anlamadım..Bi taraftan acaba görüşürler mi demişsin bi taraftan erkek arkadaşın o kız için triplere girerse görüşmem diyor...Yani şu anda bu kızla görüşüyor mu görüşmüyor mu?
Bu kızla aralarında bi sorun yok görüşebilirler belki bilmiyorum, kız alınıp trip atıyordu önceden ben de bunun saçma oldugunu söyledim. O da yine triplenirse mesafe koyarım dedi. Kız sehre yeni geldi daha hic gorusmediler. Telde konustular

Bu kızla aralarında bi sorun yok görüşebilirler belki bilmiyorum, kız alınıp trip atıyordu önceden ben de bunun saçma oldugunu söyledim. O da yine triplenirse mesafe koyarım dedi. Kız sehre yeni geldi daha hic gorusmediler. Telde konustular

Olmaz....Ne için konuşuyorlar? Eskiden yakınlaştığı bi kızla konuşamaz...Bundan rahatsız oldugunu tatlı bi dille söyle...

Ben de öyleyim zaten hayatım boyunca güvenemedim insanlara, nadiren güvendiğim oldu o zaman da kazık yedim hep. Mesela arkadaşlarından biriyle diyorum ama o kişi benim de arkadaşımdı ve güvendiğim biriydi.
Psikolojik destek aldınız mı?

Back
X