aşırı kıskançlık

Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var bence. Bu kıskançlık değil düpedüz hastalık. Görüşseler ne olur mesela arkadaşıyla? Güven probleminizi çözmeden hayatınıza kimseyi almayın derim. Bir başkasının hatasının bedelini de şimdiki erkek arkadaşınıza ödetmeyin

Coronadan dolayı stresliyiz zaten, zamanı mı bilmiyorum ama benim derdim bu. Aşırı kıskancım. Karşı tarafı kısıtlamıyorum ama kendi içimde tüm keyfim kaçıyor.

Sevgilimin bir kız arkadaşı var bayadır görüşmüyorlardı kız tekrar bu şehre taşındı kısa süre önce. Sürekli buluşacaklar mı acaba ya da o geç yazdığında normalde takmazken, şu an bi yandan onunla mı konusuyor diye dusunuyorum. Telefonla konusucam bi dakika diyor erkek arkadasım diyor ama içten içe ona inanmıyorum. Kızla kafayı bozmuş durumdayım. Güvenmediğin biriye ilişki yaşama diyebilirsiniz ama ben genel olarak böyleyim kimseye güvenmem. Bunları bosverince de onu da bosveriyorum ayrılasım geliyo sevgilimden soğuyorum. Kızın rahatsız eden kısmı ise daha önceden cok yakınlarmıs bu sehirdeyken her hafta ya da iki haftada bir mutlaka bulusurlarmıs kız bunu sık sık ararmıs vs. Tripli de bir kızmıs. Ben de biraz bu durumdan rahatsız oldugumu belirtince yine triplere girerse bitiririm arkadaslıgımı tarzı bişey dedi.

bunları takmayan cool kadınlara cok özeniyorum. Ben de kıskanclıgımla bogdugumu dusunmuyorum pek belli etmiyorum ama şimdi yazmıs mesela cevap vermek gelmiyor içimden sürekli içim huzursuz halbu ki aramızda hiçbir sorun yok ilgisi gayet yeterli bana.bu kıskanclıgı törpülemenin yolu var mıdır siz ne diyorsunuz?

Kıskançlık ve fesatlık kendini yetersiz güçsüz hissettiğinde başlar, bunu bir düşün.

Bu sabaha kadar sorun yokken bu sabah yine telde konustular ve yine cok rahatsız oldum. Sanırım cidden tedavi olmam lazım ya da ayrılmam

Bence siz kadın olarak kendinize güvenmiyorsunuz. Sevgilinizin yanlış birşey yaptığında kaybedecek olan tarafın hala o olduğunu kendi içinizde kabullenemediğinizden bu endişeniz. Kilide vursanız yapıcak olana engel olamazsınız salın gitsin demiyorum ama aklınada sokmayın ki ne var bu kızda diyipte düşünmesin.

Bu sabaha kadar sorun yokken bu sabah yine telde konustular ve yine cok rahatsız oldum. Sanırım cidden tedavi olmam lazım ya da ayrılmam
Bence anormal degil. Anormalse cogu kadin anormal. Benim kafama gore de bir kizla bir erkek bir tarafin iliskisi varsa yakin olamaz. Ben de yıllarca sehir disinda okudum. Kizli erkekli arkadas grubumuz vardi. Okul cikisi surekli birimizde bulusur gece yarisina kadar sohbet muhabbet ederdik, oyun oynardik, gezerdik, sinemaya giderdik. Erkek arkadaslarimla yalnizken de gorusurduk gecerken sohbete gelirlerdi, bir derdimiz oldugunda konusurduk, birlikte yemek yerdik falan filan.. Ama evli, nisanli veya iliskisi olan kisilerin bu sekilde davranması normal degil. Normallestirmeye calismak da modernlikse ben modern degilim. Bence erkek arkadaşınızi da bir sorgulayin onun da is sizin surekli konustugunuz yakin erkek arkadaslariniza geldiginde "modern" olacagini dusunmuyorum. Yani karsiniza alin ve acik acik konusun, kendinizden ornekler vererek boyle bir durumda onun ne hissedeceğini sorun rahatsiz oldugunuzu duzgun bir üslupla soyleyin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence anormal degil. Anormalse cogu kadin anormal. Benim kafama gore de bir kizla bir erkek bir tarafin iliskisi varsa yakin olamaz. Ben de yıllarca sehir disinda okudum. Kizli erkekli arkadas grubumuz vardi. Okul cikisi surekli birimizde bulusur gece yarisina kadar sohbet muhabbet ederdik, oyun oynardik, gezerdik, sinemaya giderdik. Erkek arkadaslarimla yalnizken de gorusurduk gecerken sohbete gelirlerdi, bir derdimiz oldugunda konusurduk, birlikte yemek yerdik falan filan.. Ama evli, nisanli veya iliskisi olan kisilerin bu sekilde davranması normal degil. Normallestirmeye calismak da modernlikse ben modern degilim. Bence erkek arkadaşınızi da bir sorgulayin onun da is sizin surekli konustugunuz yakin erkek arkadaslariniza geldiginde "modern" olacagini dusunmuyorum. Yani karsiniza alin ve acik acik konusun, kendinizden ornekler vererek boyle bir durumda onun ne hissedeceğini sorun rahatsiz oldugunuzu duzgun bir üslupla soyleyin bence.

yani sevgilin yokken ''medeni'' olan şey sevgilin olunca ''gayri medeni'' mi oluyor?
arkadaşlıklar sevgiliye, nişanlıya göre belirlenmez. kaldı ki sevgili dediğinin ne yapacağı da belli olmaz ama arkadaşlarımız hep bizimledir gerçek arkadaşlıklardan bahsediyorum tabii.
öğrenci hayatı gibi olmaz ileride ancak sevgilim var aaa kızlı-erkekli grup sohbetlerine katılamam derseniz zaten siz kendisini bir erkeğe göre hizalayan pasif birisiniz demektir.
kendini bilen kişi zaten arkadaşlık ilişkilerine de dikkat eder.

yani sevgilin yokken ''medeni'' olan şey sevgilin olunca ''gayri medeni'' mi oluyor?
arkadaşlıklar sevgiliye, nişanlıya göre belirlenmez. kaldı ki sevgili dediğinin ne yapacağı da belli olmaz ama arkadaşlarımız hep bizimledir gerçek arkadaşlıklardan bahsediyorum tabii.
öğrenci hayatı gibi olmaz ileride ancak sevgilim var aaa kızlı-erkekli grup sohbetlerine katılamam derseniz zaten siz kendisini bir erkeğe göre hizalayan pasif birisiniz demektir.
Hadi ya gercekten mi? Hakaretlerini kendine sakla birincisi. Ikincisi kisi kendinden bilir isi. Asagilik kompleksli, bencil ve pasif karakterini baskasina yoneltme. Ayrica sana bana yorum yapma hakkini kim verdi? Yorum isteyen arkadasa benim yorumum dolayisiyla seni hic baglamaz. O yuzden haddini bil!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
He ayrica sen kocanin sevgilinin sabaha kadar bir evde kiz arkadasiyla sohbet etmesine, sinemaya gitmesine, ozel gunlerde birlikte olmasina ses cikarmayacak kadar "medeni" olabilirsin ama farklı dusuncelere terbiyesizlik yapacak kadar "medeniyetsizsin". Oturduğun yerden issizlikten baskalarina hakaret etmek, gercek hayattaki ezilmisligini sanal ortamda bastirmak hosuna gidiyor olabilir ama gereksiz kisiligini de gereksiz yorumlarini da kendine sakla. Senden yorum isteyenlere yorum yap haddin olmadigi kisilere degil!

He ayrica sen kocanin sevgilinin sabaha kadar bir evde kiz arkadasiyla sohbet etmesine, sinemaya gitmesine, ozel gunlerde birlikte olmasina ses cikarmayacak kadar "medeni" olabilirsin ama farklı dusuncelere terbiyesizlik yapacak kadar "medeniyetsizsin". Oturduğun yerden issizlikten baskalarina hakaret etmek, gercek hayattaki ezilmisligini saal ortamda bastirmak hosuna gidiyor olabilir ama gereksiz kisiligini de gereksiz yorumlarini da kendine sakla. Senden yorum isteyenlere yorum yap haddin olmadigi kisilere degil!

kimse bundan bahsetmiyor. öyle başbaşa buluşmalardan söz edildiğini de okumadım ama medeni insanların karşı cinsten arkadaşları da olur. sevgilisi olması, evli olması bunu etkilemez ve evet bir evde topluca zaman da geçirirler arada bir. hatta ben de dahil olurum zaten. sevgilimin arkadaşı benim de arkadaşımdır ama tabii bir sevgili buldu diye onca zaman arkadaşlık ettiği kişilere sırtını dönen nankör birisi olduğun için sen anlamazsın bunları.
önemli bir pozisyonda çalışan birisiyim ve esas eziklerin sen gibilerden çıktığını da hayat bana gösterdi.
buraya yazıyorsan her türlü cevaba hazır olacaksın kızım paçan yemiyorsa yazmayacaksın.
sevgili bulduğu zaman arkadaşına kız-erkek farketmez sırtını dönmüş karaktersiz birisisin kalkmış millete had bildirmeye çalışıyorsun hadi başka kapıya. kim bilir o insanlar da arkandan nasıl konuşuyorlardır.

Hadi ya gercekten mi? Hakaretlerini kendine sakla birincisi. Ikincisi kisi kendinden bilir isi. Asagilik kompleksli, bencil ve pasif karakterini baskasina yoneltme. Ayrica sana bana yorum yapma hakkini kim verdi? Yorum isteyen arkadasa benim yorumum dolayisiyla seni hic baglamaz. O yuzden haddini bil!!!

kamuya açık yerde yazıyorsan her türlü tepkiye açık olacaksın. senin kimseye şu yorum yapsın bu yorum yapmasın deme hakkın yok. hadi git sevgilinin kocanın yanına onun için arkadaşlarına ihanet etmişsin ya. bir de pasif karakterden bahsediyor. yazık ya.. :)

Sözlerimin ne kadar zoruna gittiğini ettiğin laflardan anlıyorum. üzülme canım biraz düşün ben onca zaman gülüp eğlendiğim kişilere bir anda el muamelesi niye ediyorum diye. fikir diye belirttiğin şeylerin fikir olmadığını anlarsın belki o zaman. ;)

Sen beni taniyor musun kime nasil davrandigimi biliyor musun da hayatim hakkinda yorum yapiyorsun issiz arkadas? Meslekten girip saldirmaya calismissin ama meslekleri karsilastirirsan sen ezilirsin ve sokak agzinla seviyeni de yeterince belli ettin ben bu seviyeye istesem de inemem. Artik ic dunyanda neler yasiyorsan mutsuzlugunla baskalarini mutsuz edip mutlu olmaya calisiyorsun, anladigim kadariyla insanlar seni dikkate alip cevap verince de kendini degerli sanip mutlu oluyorsun ama insanlarin sana cevap vermesi sineginde kucuk ama mide bulandirici olmasiyla ayni ve mutlu olmanın yolu sanal dunyada ona buna saldirip hakaret etmek de degil. Bence en kisa zamanda bir psikiyatriste gidip tedavi olmalisin. Tum samimiyetimle soyluyorum insallah problemlerini halleder mutlu olur mutlu edersin.

Sen beni taniyor musun kime nasil davrandigimi biliyor musun da hayatim hakkinda yorum yapiyorsun issiz arkadas? Meslekten girip saldirmaya calismissin ama meslekleri karsilastirirsan sen ezilirsin ve sokak agzinla seviyeni de yeterince belli ettin ben bu seviyeye istesem de inemem. Artik ic dunyanda neler yasiyorsan mutsuzlugunla baskalarini mutsuz edip mutlu olmaya calisiyorsun, anladigim kadariyla insanlar seni dikkate alip cevap verince de kendini degerli sanip mutlu oluyorsun ama insanlarin sana cevap vermesi sineginde kucuk ama mide bulandirici olmasiyla ayni ve mutlu olmanın yolu sanal dunyada ona buna saldirip hakaret etmek de degil. Bence en kisa zamanda bir psikiyatriste gidip tedavi olmalisin. Tum samimiyetimle soyluyorum insallah problemlerini halleder mutlu olur mutlu edersin.

kızım senin gibi kaç tanesi bana rapor veriyor her hafta biliyor musun? işssiz senin gibilere denir. gizli işsiz hatta.
arkadaşına yamuk yapmış birisin işte kendi ağzınla itiraf ettin gerisi boş. çok mu zoruna gitti sözüm, ay yazık. :))
işinde mutsuz değilsin belli ki hemen millete atarlanıyorsun. o yüzden lafların da boş :)
ben gayet işinde gücünde bir kadınım ama senin gibilere de ağzının payını vermesini iyi bilirim o yüzden mesleğin neyse söyle istersen karşılaştıralım gel. burada çok kişi öyle böbürlendi de şöyle yüksekteyim böyle ilerdeyim diye de fos çıktı. sen de farklı çıkmazsın.
arkadaşlarını tanısam söylerim bu koca bulunca sizi yarı yolda bıraktı diye. :)

aslında sız bence kıskanc erkegı bunaltan delırten bırı degılsınız

kımse esının sevgılısının nısanlısının bıdı bıdısının herneyse bırıyle cok samımı olmasını sık sık gorusmesını ya da eskı sevgılısıyle gorusmesını ıstemez

evet medenı ınsanlarız ama herseyın bır oluru var bır yolu yordamı bır sınırı var
bır kere eskıden yakınlastıgı bır kızla suan sevgılısı varken konusması dogru degıl.
gereksız

evet benımde esımın arkadasları var lıseden berı gorustugu arada hep bırlıkte gorusup kahve ıcıyoruz ama tutupda eskıden yakınlastıgı bırıyle gorusmuyor yanı yok artık o kadar da olmamalı cok absurt

ben sızın yerınızde olsam o nerde nasıl davranması gerektıgını bılmeyen mesafe koymayı bılmeyen sevgılıden ayrılırdım

aslında sız bence kıskanc erkegı bunaltan delırten bırı degılsınız

kımse esının sevgılısının nısanlısının bıdı bıdısının herneyse bırıyle cok samımı olmasını sık sık gorusmesını ya da eskı sevgılısıyle gorusmesını ıstemez

evet medenı ınsanlarız ama herseyın bır oluru var bır yolu yordamı bır sınırı var
bır kere eskıden yakınlastıgı bır kızla suan sevgılısı varken konusması dogru degıl.
gereksız

evet benımde esımın arkadasları var lıseden berı gorustugu arada hep bırlıkte gorusup kahve ıcıyoruz ama tutupda eskıden yakınlastıgı bırıyle gorusmuyor yanı yok artık o kadar da olmamalı cok absurt

ben sızın yerınızde olsam o nerde nasıl davranması gerektıgını bılmeyen mesafe koymayı bılmeyen sevgılıden ayrılırdım
Ben de çok kıskanç olmadığımı düşünüyordum diğer arkadaşlarına hiç laf etmedim. Bu kızla flört olduğunu kabul etmiyor arkadaştık diyor ama hangi arkadaş birbiriyle her gün günde 3-4 defa telefonla konusur ki önceden öyleymiş bunun dısında da mesajlasırlarmıs, aramızda öyle bir şey geçmedi diyor ısrarla yine de . Kız tekrar aradığından beri gittikçe konuşma sıklıkları artıyor sürekli mesajlasıyorlar.Biz konusurken aniden kaybolmaya basladı muhtemelen o kızla konustugundan. Ben de ayrıldım sonuc olarak.

Back
X